Djevice, očekuje vas sjajna godina

Odlične vijesti, drage Djevice! Iako je početak prognoze prilično “napet”, ovo može biti sjajna godina za vas, jer sretni Jupiter 9. rujna ulazi u Vagu, vašu zonu novca. U sljedećih trinaest mjeseci, imat ćete prilike poboljšati svoje financije. Što je još važnije, otkrit ćete što vam je najvažnije za sreću, a to najvjerojatnije neće biti novac! Mogli biste shvatiti da vam ljubav, prijateljstvo, obitelj, zdravlje ili ugled ipak najviše znače. Jupiterov dolazak u Vagu je sjajno pogođen, jer vaš godišnji financijski vrhunac počinje 22.9., kad i Sunce ulazi u isti znak. Druga strana medalje je da morate izbjeći sklonost prevelikom trošenju, na što vas Jupiter voli navesti. Neka vaš cilj bude da na kraju ovog perioda imate najmanje jednaku količinu novca kao na početku.

Po čemu su Djevice posebne

Prirodno ste oprezna osoba i tražite praktična rješenja za probleme. Vama vlada brzi Merkur, zbog čega ste neumorni, a um je stalno u pogonu (inteligentnija Djevica je najčešće viša od prosjeka). Simbol vašeg znaka – žena koja skuplja pšenicu – predstavlja vaš talent za prikupljanje informacija. Sposobni ste za veliku ljubav, ali vaši izuzetno visoki kriteriji koje postavljate otežavaju partneru napore da vas zadovolji. Neke Djevice otkriju da ljubav izvlači ono najbolje iz njih. Uživate pomagati drugima i sposobni ste za naporan rad. Neke od najljepših žena na svijetu su bile ili jesu Djevice: Sofia Loren, Salma Hayek, Lauren Bacall, Beyonce Knowles…

Rođeni u 1. dekadi (23.8. – 1.9.): Merkur je naročito važan u vašem horoskopu. Vaš brzi um najbolje radi kad vam dopuste da sve činite u svom ritmu. Pametni ste i snalažljivi, ali možda malo previše pričate i otkrivate stvari koje ne biste smjeli. Ne rasipajte energiju na previše stvari istovremeno. Ove godine, poboljšajte svoj vokabular i način komunikacije. Uspjeti možete u podučavanju, pisanju ili prodaji. Ključni pojmovi: izražajni, komunikativni, znatiželjni.

Rođeni u 2. dekadi (2.-12.9.): Saturn je naročito važan u vašoj karti. Sjajni ste u praktičnim pitanjima i u stanju ste odmah primijetiti nedosljednost u nečijem razmišljanju. Važnija vam je istina, nego taktičnost. Samo nemojte biti dosadni ili oholi u svojim verbalnim nastupima ili pisanju. Možete postići velike stvari i uspjeti u poslovnim poduhvatima, u pravu, upravljanju, politici ili religiji. Unesite više zabave u svoj život. Ključni pojmovi: dostojanstven, uredan, odgovoran.

Rođeni u 3. dekadi (12.-22.9.): Obzirom da je Venera veoma snažna u vašoj karti, važnije vam je prijateljstvo i umjetnost nego drugim Djevicama, a i manje ste kompulzivni. Posebno cijenite lijepe stvari i ugodan život. Ove godine, nađite nove načine za izražavanje svoje kreativnosti. Pokažite svojim prijateljima i bliskim osobama koliko brinete za njihovu dobrobit. Ključni pojmovi: zabavni, prijateljski, velikodušni.

prijedor24h