Sve se odvijalo savršeno. Imali ste izlazak iz snova ali je ona ipak odlučila da noć provede sama. Ako i dalje češeš glavu jer si zbunjen zbog čega nije htela da ima seks sa tobom, rešili smo da ti olakšamo muke i otkrijemo sve razloge zbog kojih devojke odbijaju da odmah imaju seks sa muškarcima.

1. Tajming i poštovanje

Svaka devojka ima svoj raspored. Bez obzira na to da li će sa tobom spavati na drugom ili sedmom dejtu, moraš da znaš da ona poštuje svoje telo i to isto traži od tebe.

Na veliki žalost mnogih muškaraca, sreća nije na njihovoj strani kada je seks na prvom sastanku u pitanju.

Ako devojka želi nešto ozbiljno sa tobom, potrudiće se da na prvom sastanku ne bude seksa ma koliko on sjajan bio jer smatra da ćeš zbog toga izgubiti interesovanje za nju.

2. Seks je bolji kada postoji prava veza

Mnoge devojke žude za povezanošću i zato žele da budu sigurne da ste se poklopili pre nego što završite u spavaćoj sobi.

Ako nije sigurna u svoja osećanja prema tebi, onda neće 100 odsto uživati u seksu, a to definitivno nije ono što želi.

Umesto da odmah daše sve od sebe da završi bez odeće, daj joj malo vremena da shvati da li je u pitanju ljubav ili samo požuda jer ćeš je tako poštedeti slomljenog srca ako je seks jedina stvar koju želiš od nje. A kada do seksa napokon dođe, iskoristi jednu od ove tri poze koje će joj garantovano pružiti orgazam.

3. Pokušava da otkrije tvoje motive i svoja osećanja

Samo zato što muškarci daju sve od sebe da devojka uživa tokom prvog dejta, to ne znači da su zaradili njihovo poverenje niti ona zna koje su tvoje prave namere.

Možda samo želiš da je odvedeš u krevet ili ti je jednostavno bilo dosadno pa si odlučio da izađeš sa nekim i ubiješ par sati.

Devojkama hrana i materijalne stvari ne znače previše u poređenju sa velikom slikom. Zato uvek sebe stavljaju na prvo mesto i pokušavaju da otkriju koje su ti namere.

I kada odluči da spava sa tobom, bilo to previše rano ili kasno, lično će znati da je to za nju sasvim ok i biće sigurna u svoju odluku.

4. Daje ti priliku da je juriš i pokažeš koliko ti je stalo

Na kraju dana, svi smo mi seksualna bića kojima donekle upravljaju instinkti. Zbog toga devojke ponekada smatraju da bi muškarcu trebalo da pruže priliku da je „ulovi“.

Plus, tip koji daje sve od sebe da fascinira i osvoji svoju simpatiju je super sladak.

5. Igra brojeva

Devojke i dan danas društvo procenjuje po broju partnera koje je imala i zbog toga neće uskočiti u krevet baš svakog tipa, pogotovo ako smatra da od njega neće dobiti ništa više od seksa.

Naravno, većina devojaka će poželeti da spavaju sa tipom koji je zgodan, ali ipak će se potruditi da malo sačekaju kako bi bile sigurne da neće postati samo još jedna recka na zidu i ništa više od toga.

Dakle, ma koliko to želele, mnoge devojke neće spavati odmah sa tobom jer žele da budu sigurne da će taj čin imati neko značenje ili će se iz njega izroditi nešto lepše i ozbiljnije. Pogotovo ako poželi da živi sa tobom jer je čekaju neka prilično šokantna otkrića.

24sata