Jedan Norvežanin uspeo je da nekako zaglavi svoje testise u Ikea stolici dok se tuširao i rešio da svoj nesvakidašnji problem podeli sa kompanijom koja ju je napravila.

Klaus Jorstad korstio je stolicu koja ima rupe na sebi tokom tuširanja i u jednom trenutku mu je testis upao u jednu u njih i usled vreline vode naduo.

Ovo je daleko od uobičajenih problema sa kojima se susreću kupci u ovoj prodavnici nameštaja, a Jorstadov se desio kada je odlučio da tokom tuširanja koristi stolicu kako bi sedeo jer je povredio koleno.

On je svoj problem podelio i sa korisnicima društvenih mreža sa sve slikama i apdejtima u kojima svoje genitalije opisuje kao „kapetana i dva mornara“ jer Šveđani ne vole njihov direktan opis.

Jostad je shvatio da se nalazi u problemu kada je probao da ustane. Istog trenutka je osetio bol i otkrio da je stolica prikačena za njegove genitalije.

Uprkos panici, Norvežanin je brzo shvatio da mora da obrne proces – pustio je hladnu vodu kako bi se njegov testis smanjio i pohrlio ka slobodi.

Odmah po nesreći kompaniji je poslao poruku na društvenim mrežama kako bi je upozorio na probleme koje ova stolica može da izazove.

ikea stolica

A ubrzo je dobio i odgovor:

„Hej Klause. Preporučujemo ti da ne držiš stolicu u tuš kabini… ili da na njoj sediš obučen i u odgovarajućem okruženju. Ako baš želiš da je koristiš pod tušem, postaraj se da si adekvatno obučen za sledeću morsku ekskurziju“, stoji u postu koji je Ikea objavila kao odgovor na njegove muke.

I ne samo to, Klaus je dobio i link ka stranici na kojoj može da kupi Ikea peškir koji može da stavi na stolicu i spreči buduće nezgodne situacije.

24sata