Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je da ova stranka vodi vrlo organizovanu kampanju, a da je sve veće povjerenje birača koji zajedno sa DNS-om žele raditi na stvaranju uslova za kvalitetniji, sigurniji i bolji život u Prijedoru dodatna snaga kojom DNS izlazi na lokalne izbore.
“Veliki je odziv građana na tribinama i mi s pravom očekujemo dobar izborni rezultat i apsolutnu pobjedu kandidata na odborničkoj listi, kao i kandidata za gradonačelnika jer imamo apsolutno najorganizovaniju kampanju na području Prijedora koja je uvijek odmjerena i u funkciji prezentovanja svega učinjenog u proteklih dvanaest godina”, istakao je Đaković.

On je na predizbornoj tribini u Mjesnoj zajednici Veliko Palančište rekao da je najbolji pokazatelj DNS-ove prihvatljive, principijelne politike i snage rada grad Prijedor koji je u proteklih 12 godina doživio preporod.

Kandidat DNS-a za odbornika sa liste nacionalnih manjina Alenka Uduč, kao predstavnik slovenačke manjine, poručila je glasačima da daju glas za kandidata sa ove liste jer će to značiti i pristup nekim projektima i gradovima iz Slovenije koji mogu biti korisni za Prijedor.

Kandidat DNS-a za odbornika Goran Banović istakao je da će se zalagati za postavljanje novih standarda življenja boračke populacije, dok je kandidat DNS-a za odbornika Slobodan Šormaz naglasio da će se posebno zalagati za donošenje nove politike mladih, a da pri tom neće zaboraviti ni ostale kategorije stanovnika kao što su radnici, penzioneri, poljoprivrednici i ratni vojni invalidi.

SRNA