Reakcija iz Gradske uprave Prijedor povodom teksta na fejsbuku prijedorskog boksera Dražana Janjanina očigledno usmjerenog u sklopu predizborne kampanje.

 

drazan-facebok

U sklopu predizborne kampanje je svima sve dozvoljeno i svako može da kaže šta hoće, međutim, malo ko se osvrće da li su izgovorene riječi istinite i tačne, odnosno da li su izneseni argumenti pravi.

Grad Prijedor je oduvijek bio u službi građana, pogotovo zaslužnih i trofejnih sportista koji su naši najbolji ambasadori, ali u sklopu svojim mogućnosti i budžetskih sredstava.

U skladu sa raspoloživim finansijama u budžetu Gradska uprava Prijedor je uvijek pokušavala da pronađe rješenje i model kako da pomogne, između ostalog i boksera Dražana Janjanina kojem ovom prilikom i čestitamo postignuti sportski rezultat u Štokholmu. U nekoliko navrata Grad Prijedor je pomogao pomenutog sportistu i njegovog brata Slađana, dao im određena finansijska sredstva, kojih je uvijek u današnjem vremenu malo, pogotovo u sportu, ali su bila od srca sa željom da unaprijedimo karijeru Dražena Janjanjina i damo svoj doprinos u njegovom sportskom razvoju.

Gradska uprava je iznenađena da je jedan mladi sportista dozvolio da bude izmanipulisan i zloupotrijebljen u dnevnopolitičke svhe od jedne političke stranke i njenog kandidata za gradonačelnika Grada Prijedora.

Osim pomoći samom sportisti Grad Prijedor je, takođe iz svojih budžetskih rezervi, pomogao i porodicu Janjanin, učestvovao je u kupovini krave za porodično domaćinstvo na taj način pokazujući dobru volju i nastojanje da o svim građanima vodi računa i ne dozvoljava da niko, u današnje vrijeme, bude ponižen i zaboravljen.

Zbog svega toga ne stoje kvalifikacije pomenutog boksera iznesene na fejsbuk profile da Grad Prijedor ne misli na građane i na sportiste.

Dražanu Janjaninu želimo sve najbolje u daljoj sportskoj karijeri, a Grad Prijedor će i u narednom period, uvijek, u skladu sa sredstvima kojima raspolaže pomagati i njega i sve ostale sportiste, kao i uostalom sve građane našeg grada kojima je ona potrebna”.

prijedor24h