U mjestu Belavići u sastavu Duge Rese trenutno je opsadno stanje. Nešto prije 14 sati čulo se više hitaca. Pucnjevi su se čuli u dvorištu jedne obiteljske kuće, a policija je trenutno na ulici s dugim cijevima i potpuno je blokirala mjesto.

Kako smo naknadno doznali, Marinko Fudurić, koji je bio autoelektričar, u garaži je, vojnom puškom M48 smaknuo Zdravka Kacunića i Tomislava Luketića. Pucao im je s leđa u glavu. Prema informacijama do kojih je došao Index, Fudurić je zadnjih godina upao u dugove zbog čega je posuđivao novac.

Kako se doznaje od jednog mještanina, najprije su se čula dva pucnja, pa kratka pauza, pa potom još dva pucnja. Dvojica muškaraca pronađena mrtva u jednoj prostoriji obiteljske kuće, a sve ostale okolnosti utvrđuju se očevidom.

Na terenu je policija i predstavnici županijskoga Državnog odvjetništva iz Karlovaca.

Umro i ubojica

Ubojica muškaraca je presudio i sebi. Liječnici su ga pokušali spasiti, ali na kraju je i on preminuo.

Ubojica M.F. je jednom muškarcu pucao u glavu, a onda je ubio i drugog muškarca. Navodno je prvog muškarca ubio s leđa. M.F. je pokušao pobjeći, policija ga je gotovo ulovila, ali je ubojica onda odlučio presuditi sam sebi. Motiv zločina nije poznat, sumnja se na nesuglasice u poslu.

Ubijena su dvojica obrtnika. Zdravko K, je umirovljeni policijski specijalac, a drugi je ugostitelj Tomislav L., javlja Radio Mrežnica. Ubojica je također bio obrtnik.

Kako smo doznali na licu mjesta nešto kasnije, Marinko F. pucao je obojici u glavu i to s leđa. A neslužbeno se može čuti, kako ga je dvojac došao kamatariti.

Index.hr