Saborski zastupnik opozicionog Živog zida u Hrvatskom saboru Ivan Pernar, nakon što je u nedelju napustio emisiju “Nedeljom u 2” na HRT-u, danas je otišao i iz studija zagrebačke TV Z1.

ZAGREB – Saborski zastupnik opozicionog Živog zida u Hrvatskom saboru Ivan Pernar, nakon što je u nedelju napustio emisiju “Nedeljom u 2” na HRT-u, danas je otišao i iz studija zagrebačke TV Z1.

“Upravo sam izašao iz Z1 studija jer mi voditelj nije dao da kažem istinu o (voditelju Nedeljom u 2 Akejsabdru) Stankoviću”, napisao je Pernar na svojoj Ferjsbuk stranici.

Nedugo zatim objasnio je i pod kojim uslovima je spreman da realizuje dogovoreni intervju ili gostovanje na nekoj od tv stanica.

“Imam samo dva uslova za gostovanja na televiziji, a to je da mi se dozvoli da govorim i da mi se ne sugeriše šta je to što bi trebalo da govorim, a šta ne”, naveo je Pernar i dodao:

“Ako ne želite čuti šta imam da kažen ili vam smeta to što govorim, nemojte me zvati u emisiju, zovite nekog drugog s kim možete manipulisati, takvih ima bezbroj”.

Foto HRT1/screenshot