U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati hladno vrijeme, uz sunčane periode.

Јutro hladno sa mrazom i malo do umjereno oblačno, oko rijeka i po kotlinama ponegdje magla, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom dana smanjenje oblačnosti i više sunčanih perioda.

Јutarnja temperatura od minus sedam do minus jedan, na jugu od nula do pet, a najviša dnevna od minus dva do četiri, na jugu od šest o 10 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar slab promjenljivog smjera, a u Hercegovini slaba do umjerena bura.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus deset, Han Pijesak minus četiri, Kupres minus tri, Čemerno, Goražde i Kalinovik minus dva, Mrakovica i Sokolac minus jedan, Gacko i Ivan Sedlo nula, Gradačac jedan, Srbac, Mrkonjić Grad, Nevesinje Banja Luka, Doboj i Srebrenica dva, Rudo, Šipovo, Višegrad Bihać, Bijeljina, Bugojno, Јajce, Sarajevo, Tuzla i Zvornik tri stepena Celzijusovih.

U Ribniku, Livnu, Prijedoru, Sanskom Mostu, Zenici i Foči je danas u 13.00 časova izmjerena temperataura vazduha četiri stepena Celzijusovih, Drvaru pet, Bileći sedam, Mostaru, Stocu i Trebinju devet i Neumu 11 stepeni Celzijusovih.

Izvor: SRNA