Predstavnici Gradske uprave Prijedor podijelili su danas novogodišnje paketiće za 30 djece u Gornjoj Ravskoj, jednom od najudaljenijih i najsiromašnijih sela na teritoriji Prijedora, prenosi Srna
Šef Odsjeka za mjesne zajednice grada Prijedora Rade Aleksić rekao je da je ovo treća godina kako gradska uprava daruje djecu Gornje Ravske o praznicima.

paketici-gornja-ravska“Nadamo se da će to preći u tradiciju i dobro je da gradska uprava prepoznaje ovakve sredine udaljene od grada. Vidite njihovu razdraganost i veselje i mislim da je to dobar znak saradnje i podrške ovoj mjesnoj zajednici, djeci i mladosti, što i jeste najbitnije u društvu”, dodao je Aleksić.

Tanja Rajlić, učiteljica Osnovne škole “Mladen Stojanović” LJubija, područno odjeljenje Gornja Ravska, rekla je da ovaj čin jako puno znači djeci koja žive daleko od grada.

“Ono su jako srećni i radosni i nama je drago da su im na ovaj način uljepšani praznici. Nadamo se da će se to nastaviti i da će biti praksa svake godine”, dodala je Rajlićeva.

Područna škola u Gornjoj Ravskoj broji šest đaka, a osim njih, poklone su danas primili i budući osnovci.