Pogledajte astrološku prognozu za današnji dan.

Ovan

POSAO: Moguće je da su pred vama neke ograničajavuće okolnosti kada je u pitanju poslovno polje, ali ne bi trebalo da brinete previše. LJUBAV: Potrudite se da razumete kroz šta je vaš partner prošao i pružite mu podršku. Nećete pogrešiti ako tako uradite. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa probavom.

Bik

POSAO: Potrebno vam je neko vreme da razmislite o poslovnoj ponudi koja je došla do vas. Moguće je da ćete uskoro biti unapređeni. LJUBAV: Moguće je da ćete se upustiti u zanimljiv flert sa osobom koja živi u vašem komšiluku. ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO: Došlo je vreme da se pozabavite organizacijom svojih troškova. Ne biste smeli da rizikujete previše. LJUBAV: Potrebna vam je emotivna sigurnost. Razgovarajte sa voljenom osobom o svojim željama i planovima za budućnost. ZDRAVLJE: Gubitak apetita.

Rak

POSAO: Moguće je da ćete napraviti neku manju grešku u proceni kada je u pitanju posao. Nije trenutak za važne promene. LJUBAV: Zaljubljeni ste i blistate od sreće. Svaki trenutak sa voljenom osobom koristite do maksimuma kako bi uživali. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

Lav 

POSAO: Moguće je da vas pogađa neka nepravda koja se desila na ovom planu i da dajete svoj maksimum da se izborite za ono što je ispravno. LJUBAV: Moguće su manje prepirke sa bračnim partnerom. Ako ste slobodni, za sada nema većih promena. ZDRAVLJE: Bolovi u nogama.

Devica

POSAO: Vi imate mogućnost da svoje vreme rasporedite baš onako kako vama odgovara. Nema potrebe da budete pod bilo kakvim pritiskom. LJUBAV: Moguće je da ste na emotivnoj raskrsnici, a ispravna odluka se nalazi samo i jedino u vašem srcu. ZDRAVLJE: Moguće su manje promene na koži.

Vaga 

POSAO: Moguće je da neka obećanja koja su vam data na ovom planu, ne mogu da se održe. Bolje se oslonite samo na sebe. LJUBAV: Razmišljate o emotivnim promenama. Moguće je da planirate prekid veze jer smatrate da niste dovoljno ispunjeni. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom.

Škorpija

POSAO: Zadovoljni ste zbog toga što su vam finansije sasvim stabilne. Ne očekuju vas veće promene na ovom polju. LJUBAV: Možete da očekujete poboljšanje odnosa sa partnerom. Stare nesuglasice su se utišale, a ljubav je konačno stupila na scenu. ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša.

Strelac

POSAO: Povedite računa o tome da vaša nesigurnost i nervoza koju osećate ne ugroze vaš poslovni status. LJUBAV: Poslušajte savet prijatelja na ovom polju i nećete pogrešiti. Trenutno sami ne vidite situaciju iz najboljeg ugla. ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost.

Jarac

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje poslovne obaveze. Pred vama je važan period na ovom planu. LJUBAV: Preispitujete svoje emocije, kao i odnos koji imate sa voljenom osobom. Možete da očekujete pozitivne odgovore na neka pitanja. ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta.

Vodolija

POSAO: Ukoliko budete prihvatili ponudu koja će danas doći do vas, moćićete da ostvarite značajan napredak na ovom polju. LJUBAV: Imate priliku da osvojite osobu koja vam se dopada i da sa njom uđete u veoma kvalitetnu emotivnu vezu. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

Ribe

POSAO: Moguće je da ćete dobiti savet od strane neke osobe iz vaše porodice i da ćete na taj način rešiti poslovnu dilemu. LJUBAV: Potrebno vam je više pažnje i ljubavi. Važno je da to ne krijete od voljene osobe, već da joj iskreno kažete. ZDRAVLJE: Manji problemi sa leđima.  

Izvor: Krstarica