Ovan ima jaču energiju na kraju dana, Bik nervozan, Blizanci ulažu, Rak oprezan, Lav sumnja u partnera, Devica ima bolju drugu polovinu dana, Vaga investira, odličan dan za Škorpiji, Strelaca iscrpljuje posao, Jarac zauzet, Vodolija preispituje sebe, a Ribe imaju previše posla.

Ovan

Posao – Manje ćete biti angažovani, kao da nemate taj adrenalin u krvi koji vam je uvek pokretač. Jača energija pred kraj dana. Ljubav – Utorak je dobar dan za poznanstvo na poslu. Pokažite otvoreno svoju ljubav. Zdravlje – Dobro se osećate.

Bik

Posao – Nove ideje ostavite za druge . Nikako nije dobro da se previše angažujete. Nećete imati uspeha. Ljubav – Partner vam unosi nervozu zbog preteranih troškova koje pravi. Zdravlje – Problem sa stomakom.

Blizanci

Posao – Mnogo ćete da radite i ulažete. Novac će vam ipak stići kroz par dana. Ljubav – Želite avanturu po svaku cenu ako ste u braku. Oni koji su slobodni moraju da se više potrude oko jednog Jarca. Zdravlje – Manja prehlada.

Rak

Posao – Budite oprezni pre svega za volanom. Posebno oni Rakovi koji se bave poslovima trašpeda. Ljubav – Otvoreni ste za sve vrste ljubavi. Samo da niste sami ili bez emotivne podrške. Zdravlje – Osetljiv predeo urogenitalnog trakta.

Lav

Posao – Stručnost jeste važna, mada u vašem slučaju Vi ste čovek koji pokazuje veštinu u svakom poslu koji radite. Ljubav – Imate partnera koji traži samo novac. Pokušajte da to rešite na neki suptilniji način, na primer, poklonite neku romantičnu večeru ili komad garderobe. Zdravlje – Čuvajte vene.

Devica

Posao – Druga polovina dana je dobra za sticanje novca i jedan opšti dobitak, bilo šta da radite. Ljubav – Emotivno se vezujete za tipove koji su žustri, energični i koji moraju da se otvore mnogo više od vas. Zdravlje – Ako nije nervoza što je tipično za ovaj znak onda se zaista dobro osećate.

Vaga

Posao – Ulažete ogromnu snagu da biste bili predvodnik u poslu koji radite. Isplatiće vam se. Ljubav – Birate osobe koje su slične vama. Dobra energija i druželjubivost vas dovodi do prave osobe. Zdravlje – Sport i kretanje Vaga najviše voli.

Škorpija

Posao – Potreban vam je dobar marketing koji je važan deo posla kojim se bavite. Radite na tome. Ljubav – Imate dobar odnos sa Jarčevima ili Ribama. Ovde može da bude i braka ukoliko ste slobodni. Zdravlje – Dosta dobro.

Strelac

Posao – Posao koji radite traži izvesno iscrpljivanje. Da li ste spremni za to da se žrtvujete zbog novca. Ljubav – Želite da negde odete, a ni sami ne znate gde. Potražite pomoć prijatelja, možda se na tom mestu rodi neka romansa. Zdravlje – Imaćete problem sa nogama, hodom.

Jarac

Posao – Ko nije spreman sve da da za posao, novi projekat onda neće ni da radi sa vama. Ljubav – Emotivno ste se vezali za osobu koja je u braku. Pokušajte da to promenite. Zdravlje – Osećate tromost.

Vodolija

Posao – Preispitajte sebe, svoje reakcije i želje pre nego što preduzmete nešto novo u poslovanju. Prilika za zaradu od naredne nedelje za ono što isplanirate u današnjem danu. Ljubav – Tajni susret. Čuvajte se razotkrivanja. Zdravlje – Dosta ste dobro.

Ribe

Posao – Previše imate obaveza u jednom danu. Rasporedite poslove na celu nedelju. Ljubav – Emotivno dobar period. Ukoliko osetite negativne vibracije nećete ulaziti u bilo kakvu zajednicu. Zdravlje – Ne razmišljate o posledicama preteranog rada.

Izvor: Luftika