Evo šta su vam zvezde spremile za danas.

OVAN

Bili ste u prilici da dobijete nešto više novca. Nećete očajavati ako se tako nešto i ne desi. Novac vam svakako stoji bez izuzetka, pa se možete opustiti. Budite uvereni da vam uspeh stoji na polju finansija, jer ste dovoljno dobro uradili svoj deo zadatka. Osoba u koju ste zaljubljeni ovaj put je ipak rezervisana. Loš stav kao i nekorektno ponašanje su odlike koje opisuju partnera pored vas. Imate potrebu da se osamite.

BIK

Skloni ste da sanjate o velikom novcu. Dobitak vam ne sledi u meri koju očekujete. Ali novca će biti, i nema potrebu da očajavate. Budite dovoljno zauzeti aktivnostima koje imate i nećete morati da brinete. Jarac je odličan izbor ovaj put. Imate naglašene aspekte da upoznate osobu sa dosta jakim zemljanim elementom u sebi. Ponašanje te osobe je jako temeljno. Nema potrebe za panikom.

BLIZANCI

Otvorite se dovoljno za saradnju kako bi uspeli da se domognete boljeg radnog mesta. Budite dovoljno uporni u svom stavu i pokušajte da sa svojim idejama isplivate u prvi plan. Kotiranje na boljoj startnoj poziciji vam u tom slučaju neće zadati probleme. Na ovom segment za sada imate mirnu luku. Nećete se preterano baviti ovom temom, pa se nešto specijalno neće ni desiti. Ako ste u vezi, partner bi mogao da otputuje. Aspekti na polju zdravlja su u redu.

RAK

Ponekad se osećate inferiorno i nemate veći motiv da radite. Više ćete slediti one za koje smatrate da su dovoljno uspešni. Ova strategija vam može biti od velike pomoći za sada. Možda bi bilo najbolje da se još malo edukujete u pravcu kojim ste krenuli. Privlačite osobe koje su dosta mlađe od vas. Možda vam ovo na neki način imponuje, ali se morate setiti činjenice da ste prerasli godište potencijalnog partnera, pa se ne može desiti ni jača hemija u svakom slučaju. Imali ste dosta stresa. Odmorite se.

LAV

Deo posla koji trenutno obavljate nema veću svrhu u vašem životu. Za promenu na ovom segmentu ćete morati da čekate. Možda bi bilo najbolje da se skoncentrišete eventualno na ono što ste ipak do sada propustili. Možete se zaljubiti iznenada u osobu koja je u svakom slučaju neko nov. Ova osoba može biti uniformisano lice i svakako neko ko je uvažen. Nećete moći da odolite novim izazovima. Niste otporni na viruse.

DEVICA

Situacija u kojoj ste trenutno vam ne donosi jaču poslovnu priliku. Bićete u prilici da birate između dve varijante. Naravno, izabraćete onu koja je vama bliža energetski i u kojoj se mnogo bolje snalazite. Uspeh vam je zagarantovan. Ljubav vašeg života može da se iznenada pojavi. Bićete zatečeni novonastalom situacijom. Trebaće vam nečija podrška, a to može da bude vaš najbolji prijatelj rođen u znaku Jarca. Manja kijavica na pomolu.

VAGA

Posao: Dvoličnost jedne osobe u vašem poslovnom okruženju je dovoljno izražena da ste spremni da se borite za svoja prava. Ipak, poznati ste po diplomatskom odnosu pa ćete se i u tom stavu ophoditi pozitivno prema neprijatno raspoloženim ljudima. Partner vam je dosta otvorena osoba po karakteru. Niste slutili da se može postići harmonična atmosfera pri ovakvom spoju koji je dovoljno jak da se može naslutiti da ste u sudbinskoj vezi. Pijte dovoljno tečnosti jer, su vam osetljivi bubrezi.

ŠKORPIJA

Pokušavate da se naviknete na obaveze koje trenutno imate. Nećete se dvoumiti oko novih izazova koji vas očekuju. Naravno da se na putu do uspeha se morate suočiti sa ponekom golom činjenicom da su izazovi nešto na šta morate da budete spremni. Negativnosti koje vam se budu pojavile nose dozu ogorčenja. Imate izuzetan šarm. Nećete morati nešto mnogo da se trudite oko svog izgleda jer ste simpatični takvi kakvi ste inače. Partner vas jednostavno voli. Pripazite na reproduktivne organe.

STRELAC

Ponekad vam se čini da vas neko ograničava. Osobe u vašem okuženju su solidarne u odnosu na vas. Međutim sliku koju vi imate može da pokvari ceo dojam koji se protežira kroz dijaloge. Sa dozom entuzijazma krećete, ali ga ubrzo i gubite. Budite strpljivi. Ljubomora koju partner pruža u vidu kompenzacije vezane za vaše emocije može da vas uvede u sukobe većih razmera. Partner vam je oštar na jeziku.

JARAC

Pokušavate da uđete u suštinu problema, ali ste na tom putu zavezanih ruku. Karta na koju vi igrate je mnogo kompleksnija nego što ste zamislili. Pokušajte da se informišete kako bi došli na poziciju koja vam sledi nakon svih ovih događaja. Sledi vam uspeh u svakom slučaju. Partner je dosta suzdržan. Distanca koju osećate vam ni malo ne prija pa ste spremni da okrenete novi list. Bili ste previše zauzeti da uvidite ovakvo ponašanje druge strane. Hladno vam je.

VODOLIJA

Imate novu poslovnu priliku i niste još odlučili da li da uđete u ono što vam se trenutno nudi. Aspekti su solidni za novi početak. Na taj način možete doći do veće finansijske sigurnosti pa se preporučuje da se na vreme opredelite za dobitnu varijantu. Nemate vremena za čekanje. Imali ste težak period i niste se dugo pitali šta je to što biste mogli na polju ljubavi generalno da promenite. Nemate utisak da se nešto eventualno dešava. Pokušajte ovaj put sami da se potrudite oko onoga što vas muči. Pazite se oštrih predmeta.

RIBE

Snove za koje ste mislili da su nemogući sada su vam na dohvat ruke. Uspnite se još malo na prste, i dosegnite dodatne bonuse i zarade. Ovo je vreme kada imate odličnu priliku da se dokažete kao individua. Danas vam zvezde daju zeleno svetlo gotovo za sve, pa čak i onima koje su više avanturističkog duha. Osvajajte, uživajte, igrajte se. Niste ugroženi, zdravlje vam je solidno.

ALO