Evo šta vam zvijezde predviđaju za danas.

OVAN

POSAO: Izuzetno ste vredni, ambiciozni. Mora se priznati da ste nenadmašni i da ponekad preterujete. Potrebno je da shvatite da nisu svi ljudi isti i da ne prilaze svi poslu sa takvim elanom. Nemojte od kolega očekivati da budu kao vi.

LJUBAV: Uživaćete više nego obično u zajedničkim trenucima. Jako ćete obradovati partnera ponašanjem i odnosom prema njemu. Shvatili ste da vam partner mnogo znači.

ZDRAVLJE: Osećate se malaksalo, jer je nastupila promena vremena, a to vam apsolutno ne prija. Naglašeno je variranje krvnog pritiska, što vas čini neraspoloženim i bezvoljnim. Radite na fizičkoj kondiciji.

BIK

POSAO: Zbog odgovornog stava prema poslu, možete očekivati vrlo dobre finansije u budućnosti. To je vaš motiv i treba tako i da nastavite. Ukoliko ste nezaposleni, preko preporuke možete dobiti odgovarajući posao.

LJUBAV: Slobodni Bikovi će se zbližiti sa osobom iz poslovnog okruženja. Povedite računa da ta osoba nema emotivnih problema iz prošlosti, jer to može da vas uvuče u nedefinisan odnos. Oni koji su u vezi imaće trzavice, ali će to prevazići zajedničkim naporima.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da se više bavite kondicijom. Treba da usvojite neke zdrave navike. U suprotnom, osetljivost mišića, kostiju i zglobova će se pojačati tokom ovog varljivog vremena.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte trošiti mnogo energije, učite i smirite svoje ambicije. Imaćete vremena da iznesete svoje predloge. Niko vam nije ravan, ali na početku sagledavajte situaciju i vidite gde se vi tu uklapate. Radite timski i ostvarite rezultate u zajedničkom radu.

LJUBAV: Oboje se pitate zašto ste došli u ovakvu situaciju i šta je narušilo vaš, do sada dobar emotivni odnos. Doći ćete do saznanja da vam je potrebna krupna promena. Pokušajte da povratite poverenje jedno u drugo.

ZDRAVLJE: Fizikalna terapija bi vam dobrodošla da se razgibate i da ne osećate ukočenost u vratu i kičmi. Svakodnevna šetnja se preporučuje, ali nikako po hladnom i vetrovitom vremenu.

RAK

POSAO: Ovaj dan je obeležen finansijskim dobicima. Možete očekivati novac od sopstvene zarade, iz inostranstva ili ćete ostvariti neki ekstraprofit. Ovo datira iz ranijeg perioda i to ste i očekivali, ali se niste nešto preterano nadali.

LJUBAV: Svojom pažnjom i nesebičnom ljubavlju obasipate partnera, a zauzvrat ćete poboljšati vezu, strast, a i zajednički život uopšte. Ukoliko ste slobodni pripadnik znaka, imaćete jači uticaj na osobe suprotnog pola. Možete sresti osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos.

ZDRAVLJE: Morate ishranu pojačati D vitaminom, a i sunce bi vam baš prijalo. To je jedini način da imate kompletnu terapiju za vaše stanje.Masaže se preporučuju da bi otklonile bolove u mišićima, a i bili bi ste razgibaniji nego do sada.

LAV

POSAO: Imate motiv za širenje poslova i nikada se nećete zaustaviti. Uvek imate ideju kako i šta da radite i zato ste omiljeni među kolegama i partnerima. Niste sebični, smatrate da ako ima zarade za vas, ima i za one iz vašeg okruženja.

LJUBAV: Slobodni Lavovi mogu imati interesantan susret , a to može biti i kontakt sa osobom sa kojom će ući u avanturu. Na prvi pogled učiniće vam se da je hladna i uzdržana osoba, a ustvari je samo odmerena u ponašanju sa ljudima.

ZDRAVLJE: Vaša dugotrajna nervoza će prouzrokovati bolove u glavi, kostima, zglobovima. To je posledica vašeg neurednog i jako stresnog života. Došlo je vreme da se pozabavite drugačijim, zdravijim načinom života.

DEVICA

POSAO: Dobićete poslovnu ponudu iz inostranstva i to bi ste trebali bez pogovora da prihvatite, jer će vam to biti odskočna daska za dalje poslove. Sledi vam velika i uspešna karijera. Usredsredite se, jer ne bi bilo poželjno da ostvaite loš utisak na poslodavce.

LJUBAV: Polako isplivavaju kvaliteti osobe koju ste upoznali i bićete oduševljeni što niste odustali od veze. Ukoliko ste zauzeti imaćete zajedničke aktivnosti i dogovore sa kojima se na početku nećete složiti, ali će na kraju ispasti onako kako ste oboje zamišljali.

ZDRAVLJE: Teško je nekog posavetovati i reći mu da izbegava stres, a vi kao da ste lepak za stres, gde god da krenete. Šta god da radite nailazite na stresne situacije, što vas dodatno uzdrma i onda prestajete da funkcionišete.

VAGA

POSAO: Dosadašnja situacija nije bila povoljna, jer sve što ste radili bilo je na kratke staze, radili ste povremeno. Sada je došlo vreme kada treba da mislite na neke poslove koji bi bili dugoročniji i koji bi vam omogućili stalne i stabilne prihode.

LJUBAV: Oni koji su u vezi osetiće porast emocija i oboje ćete biti spremni da prevaziđete probleme koji vas neko vreme prate. Posvetite se jedno drugom i dozvolite vremenu da uradi svoje.

ZDRAVLJE: Posvetite se sebi. Prati vas nesanica, ali ako budete uredniji u spavanju, sve će se regulisati. Bilo bi dobro da idete na neke razgovore sa stručnom osobom koja bi mogla da vam pomogne da prevaziđete situacije koje su vas dovele dovde.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve što vam bude ponuđeno – prihvatite i težite ka tome da radite posao za koji ste se školovali, jer se u tome najbolje snalazite. Bićete zadovoljni što ste napokon našli odgovarajući posao, a i posao u kojem ćete pokazati sve svoje kvalitete.

LJUBAV: Ovog dana vam je prilično naglašena seksualnost u vezi. Obuzdajte svoje strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da vas pogrešno protumači. Razgovarajte i dogovarajte se, jer vaš partner nema potrebu za preteranom bliskošću, pa nađite meru.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa varenjem. I sami ste svesni da imate vrlo loše navike što se tiče ishrane, potrebno je da to shvatite i da napokon povedete računa šta i kada jedete. U suprotnom postoji mogućnost da ove tegobe pređu u hronične.

STRELAC

POSAO: Naglašen vam je kontakt sa inostranstvom, pa budite oprezni u sklapanju dogovora ili potpisivanja ugovora. Najvažnije je da ćete se dobro snalaziti u svakoj poslovnoj situaciji.

LJUBAV: Preplašila vas je strastvenost partnera, jer obično volite da dominirate.Ukoliko imate i najmanje sumnje u partnera, savet je da ne nastavljte, već da prekinete u korenu. Privlačnost je ta koja će vam pomoći da donesete konačnu oduku.

ZDRAVLJE: Prihvatite kompletan program zdravih navika kao što je fizička aktivnost, drugačiji način ishrane. Vama bi bili blagotvorni i čajevi za čišćenje organizma od svih toksina. Rezultat je mnogo zdraviji organizam.

JARAC

POSAO: Isplanirajte buduće aktivnosti, nikako se nemojte baviti stvarima koje su vam vrlo bitne. Jer, ništa čega se budete dotakli neće doneti uspeh, jer je ovo težak dan za poslovne aktivnosti. Odradite samo ono što je hitno.

LJUBAV: Oni koji su sami imaju priliku da tokom dana upoznaju osobu sa kojom će ostvariti lepu i uspešnu vezu. Pri put ćete se u životu osećati emotivno ispunjenim, jer će to biti osoba koja je slična vama i koja je u stanju da vam pruži mnogo ljubavi.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoj kardiovaskularni sistem. Imate predispozicije za povišen krvni pritisak, pa na to treba obratiti pažnju. Ishrana je veoma važna, pa je poželjno da posetite dijetetičara, koji će vam dati smernice u ishrani.

VODOLIJA

POSAO: Nikakvi dogovori sa poslovnim partnerima ne dolazi u obzir do kraja dana. Strpite se, jer ćete već sutra uspeti da završite sve što treba. Ukoliko ne radite, preko jedne osobe ćete dobiti informacije o zapošljavanju u jakoj kompaniji.

LJUBAV: Pazite da ne preterate u očekivanjima. Sve što je lepo može da postane loše kada shvatite da nije sve onako kako ste očekivali. Pokušajte svoje oduševljenje da obuzdate da se ne bi ste previše razočarali, jer za sada idealizujete i situaciju i partnera.

ZDRAVLJE: Preventivno se pokrenite, jer fizički niste aktivni, a ta aktivnost će vam pomoći da regulišete svoje kilograme. Shavtite da je najvažnije očuvanje zdravlja. Blage prehlade će vas pratiti tokom ovog nestabilnog vremena i bilo bi dobro da ih izbegnete.

RIBE

POSAO: Vama nisu motiv za posao samo finansije, već i posao koji ćete obavljati. Saradnja sa inostranstvom će vas vinuti u poslovne krugove. Nemojte zanemariti dalje stručno usavršavanje.

LJUBAV: Krenite svim snagama u osvajanje partnera, jer ćete imati uspeha kod drage osobe na koju stalno mislite. Imajte samopouzdanja i nikako ne odustajte od namera.

ZDRAVLJE: Jačajte imunitet, kako bi ste izbegli moguće zdravstvene komplikacije. Imate velike šanse sve da izbegnete, samo da odreagujete na vreme. Boravite više na svežem vazduhu.

ALO