Evo šta vam zvijezde predviđaju za danas.

OVAN

POSAO: Očekujte pozitivne rezultate prethodnih poslova. Ovde se radi o priznanju za uspešnost u poslu, a čeka vas i finansijska nagrada. Pripremite se za nove poslove i izazove. Predahnite malo, odmorite se, pre no što nastavite dalje.

LJUBAV: Zauzetim Ovnovima ovaj dan može proći u harmoničnom odnosu sa partnerom. Jedini problem je vernost partnera koja je diskutabilna.

ZDRAVLJE: Budite vrlo oprezni u rukovanju malim kućnim aparatima, pogotovo sredinom dana. Moguće su manje povrede prilikom rukovanja njima. Potiskujete nervozu! Mnogo toga držite u sebi, što dovodi do posledica.

BIK

POSAO: Imaćete situaciju kojoj treba da se prilagodite, da pređete na novi način poslovanja. Budite aktivni, prilagodite se novonastaloj situaciji. Jako ste motivisani za rad, a volite i da se ističete, a to vam obećava posebne privilegije. Ali najvažniji motiv je ostvarenje što boljih finansija.

LJUBAV: Partnerova prebacivanja se svode na raspravu. Ne govorite mu o svojim planovima, jer smatrate da je to uredu, ustvari… On ne zna šta je vama – prijatelj, poznanik, ljubavnik, partner!? Krajnje je vreme da shvatite da je došao trenutak kada treba da pokažete svoju iskrenost u partnerskim odnosima. Zabrinuti ste bez razloga.

ZDRAVLJE: Konačno je došlo vreme da naučite da sve ono loše u vama počnete iz sebe da izbacujete. U suprotnom, vrlo rizikujete da ozbiljno dovedete u pitanje svoju zdravstvenu stabilnost. Trebalo bi da naučite da prihvatate ljude takvi kakvi su.

BLIZANCI

POSAO: Uvek prepoznajete šansu za nov uspeh, tako da je to ključ vašeg napredovanja. Ukoliko ste nezaposleni, čeka vas intervju za posao. Samouvereno nastupite pred komisijom, što će vam omogućiti da dobijete posao. Imajte poverenja u sebe.

LJUBAV: Uživate u svojoj slobodi, ali razmišljate i dokle bi ona trebala da potraje. Zauzeti Blizanci su raspoloženi za rasprave sa partnerom. Nećete moći da se obuzdate, a da se ne posvađate.

ZDRAVLJE: Previše ste neaktivni. Kad god nemate obaveze ili kad ste u prilici da ih izbegnete, vi spavate. Može se reći da skoro sve svoje vreme provodite u krevetu. Pre ili kasnije organizam će vam se pobuniti protiv takvog režima života.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite trgovinom, komercijalom, ovaj dan vam pruža izuzetno dobre prilike za uspeh na poslovnom planu. Sve pozitivne situacije i okolnosti se okreću u vašu korist, pa možete ostvariti izuzetna finansijski dobitak.

LJUBAV: Ovaj put ne samo da zamerate nešto partneru, već će vam on i uzvratiti istom merom. Uzajamno ćete prebacivati jedno drugom sve ono što ste rekli.

ZDRAVLJE: Organizmu je potrebna fizička aktivnost, makar i umerena. Gledajte da se više krećete. Šetajte, radite lagane vežbe, mislite o sebi i životu pozitivno. Čitajte knjige i radite na svojoj duhovnosti. Radujte se životu!

LAV

POSAO: Dobro razmislite u šta ulažete novac. Nemojte da vas prevare finansije, jer to što budete obavljali može potrajati. Potrebno je vreme da se sve to realizuje, a možete imati prilično neizvesnih situacija, zbog kojih ćete imati glavobolju.

LJUBAV: Pokušajte da smirite strasti i da se vratite pozitivnom odnosu prema voljenoj osobi. Uglavnom ćete biti nervozni, ali to pokušajte da zanemarite. Trebali bi ste saslušati partnera, kao i on vas i da isplanirate zajedničke ciljeve.

ZDRAVLJE: U redu je odmarati se, ali ne treba u tome preterivati. Jer svako preterano uživanj, pre ili kasnije, vodi u bolest. Treba naći balans. Umna i fizička aktivnost su nužne, ali i odmor, naravno.

DEVICA

POSAO: Napokon ste došli u situaciju da budete deo jednog jakog tima. To može biti i kompanija koja ima poslove vezane za lanac proizvodnje. Postoji mogućnost da napredujete, da poboljšate svoje pozicije na profesionalnoj lestvici.

LJUBAV: Ukoliko ste usamljeni, ovaj dan vam donosi situacije u kojima ćete dominirati i biti harizmatični i neodoljivi za pripadnike suprotnog pola. Zračićete pozitivnom energijom, a to će vam doneti i novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Imate snažan problem sa sinusima i prehladom. Insistirajte sa čajevima, laganoj hrani, ali i kvalitetnom odmoru. Naglašen je pad imuniteta, izazvan konstantnom izloženošću stresu. Usporite malo!

VAGA

POSAO: Nezaposlene Vage bi trebalo da se spreme za nekoliko poslovnih ponuda. Jedna od njih će biti i odlazak u inostranstvo, što će vam omogućiti prijatelj ponudom da radite sa njim u jednoj jako poznatoj kompaniji. Razmislite da li je to prava ponuda za vas!

LJUBAV: Pazite kako komunicirate sa dragim osobama i partnerom, jer bi ste nesvesno mogli da ih iritirate i da izazovete njihove burne reakcije.

ZDRAVLJE: Nedostaje vam kvalitetan mentalni odmor. Prenapeti ste jer stalno razmišljate o svemu. Uglavnom imate negativne vizije stvari koje bi se mogle desiti, kako vama, tako i najbližima. Stepen vaše brige mnogima je nepojmljiv.

ŠKORPIJA

POSAO: Vama su zvezde naklonjene što se tiče mnogih životnih segmenata. S obzirom na to da to osećate, imate mogućnost i da iskoristite ovu priliku i da se angažujete oko rada da bi ste sebi i svojoj porodici omogućili mnogo bolje i udobnije životne uslove.

LJUBAV: Emotivni ste, ljubav i zadovoljstva su vam vrlo važni. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da na poslu upoznate osobu koja bi mogla da osvoji vaše srce. To bi moglo da vam bude dodatna inspiracija da zablistate i odradite nešto što su mnogi pre vas pokušavali, a nisu uspeli.

ZDRAVLJE: Dok mislite o lošim stvarima, one lepe prolaze mimo vas. Potrebno je da totalno preokrenete tok svojih misli. Napetost koju nekad i ne osećate je zaista po vas loša. Ne dozvolite sebi više luksuz da zbog svojih strahova propuštate lepu stranu života.

STRELAC

POSAO: Bićete u prilici da radite neki posao i da realizujete sve ciljeve koji budu postavljeni pred vas. Ovde se radi o realizaciji nekog dugo očekivanog posla ili novog zaposlenja, nečega što ste davno želeli , ali ste mislili da ne može da se ostvari. Svojim radom i zalaganjem ste zaslužili i sada je dalje sve na vama.

LJUBAV: Početkom dana vas očekuju lepa dešavanja. Osoba koju volite će vas iznenaditi. Uživaćete više nego obično u zajedničkim trenucima. Jako ćete obradovati partnera ponašanjem i odnosom prema njemu. Shvatili ste da vam partner mnogo znači.

ZDRAVLJE: Skloni ste problemima sa urogenitalnim traktom. Infekcije istog su takodje neminovne. Obratite pažnju i posetite urologa, kako bi ste sanirali probleme. Redukujte svoju ishranu i svedite je na umereniji nivo.

JARAC

POSAO: Možete da napredujete u radu koliko god možete i želite. Ukoliko ste talentovani, krajnje je vreme da pokušate i da to unovčite. Oduševićete se koliko ćete biti uspešni.

LJUBAV: Povedite računa da ta osoba nema emotivnih problema iz prošlosti, jer to može da vas uvuče u nedefinisan odnos. Oni koji su u vezi imaće trzavice, ali će to prevazići zajedničkim naporima.

ZDRAVLJE: Počnite da izbegavate alkohol, kao i dolazak u krevet u sitne sate. Mada do sada niste osećali nikakve posebne tegobe, sada bi to moglo da se promeni. Obavezno dajte krv na analizu.

VODOLIJA

POSAO: Na vama je verujete u sebe, ali i da ne gubite iz vida da će vas neko ipak nagraditi po zasluzi. Danas su mogući zanimljivi susreti sa ljudima koji imaju uticaj na vaš posao i karijeru. Naterajte sebe da budete vredniji, ojačajte volju i borite se!

LJUBAV: Oboje se pitate zašto ste došli u ovakvu situaciju i šta je narušilo vaš, do sada dobar emotivni odnos. Doći ćete do saznanja da vam je potrebna krupna promena.

ZDRAVLJE: Postoji velika mogućnost da imate problem sa trigliceridima, uopšte masnoćom. Naravno, krvotok je veoma bitan, jer njegovo loše stanje, može da uzrokuje probleme sa srcem. Zato je važno da ga držite pod kontrolom.

RIBE

POSAO: Treba da vas stignu pohvale i priznanja, ali i materijalna satisfakcija. Ukoliko se ne bavite visokoprofitabilnim poslovima, sreću potražite u igrama na sreću. Velike su šanse da popravite svoje finansijsko stanje.

LJUBAV: Maštate o idelanom partneru. Možda se i neće pojaviti osoba iz mašte, ali će svakako biti interesantnih poznanstava tokom dana. Susreti se pokreću preko bliskih ljudi. Može se pojaviti neko ko je zauzet, ali nećete pratiti okolnosti koje prate tu osobu, usmerićete se na suštinu.

ZDRAVLJE: Podložni ste vrlo jakim glavoboljama. Njihov uzrok može biti i u oscilirajućem krvnom pritisku. Treba da odete kod lekara i proverite svoje zdravstveno stanje. Inače ste jake psihofizičke konstitucije i retko šta može da vam pričini veći zdravstveni problem.