Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za danas…

OVAN

POSAO: Čuvajte se troškova koji nisu neophodni, jer bi vas mogla zavesti naizgled bolja situacija. Pokušajte da ne pričate o svojim planovima. Radite na njima, ali se ne poveravajte. Na taj način šanse su veće da postignete cilj.

LJUBAV: Pripadnici ovog znaka mogu doživeti promenu i to iznanada. Ovo će biti prava prilika da se opustite i konačno upustite u ozbiljnu vezu. Ako ste u braku, zahvaljujući brojnim obavezama, mogu manje vremena posvetiti sebi i partneru.

ZDRAVLJE: Posetite lekara, recite mu kako se osećate, umorno i depresivno. Dobićete odgovarajuću terapiju. Mogući su problemi sa viškom kilograma, lošim varenjem, a postoji mogućnost i pojave alergije.

BIK

POSAO: Bikovi koji su imali problema oko zaposlenja, jer su mogli da nađu posao samo ako imaju specifičnu profesiju, sada će odahnuti. Pružaju se šanse da dobiju posao i oni koji imaju praktičnu struku. Zaposlene osobe će biti mnogo više angažovane ali će se trud isplatiti.

LJUBAV: Biće vam mnogo jednostavnije nego inače, da rešite kompleksne situacije u koje ste se zapetljali s partnerom ili nekom drugom dragom osobom. Bićete zbunjeni, ali ne odustajte od svog plana, ako ga imate.

ZDRAVLJE: Fizička aktivnost vam je potrebna, tako da se toga ne odričete. Uredan život, zdrava ishrana, dosta šetnje po svežem vazduhu može vam doneti dosta poboljšanja i odmah ćete se bolje osećati.

BLIZANCI

POSAO: Ne budite lenji da se pokrenete, jer će svaki napor koji sada napravite biti nagrađen. Ideje vezane za privatnu delatnost su odlične, ali će biti problema sa dokumentacijom koju treba prikupiti. Kako se ne odlikujete čvrstom voljom, angažujte nekoga da to uradi za vas.

LJUBAV: Naviru vam sećanja. Osoba koja vam je donela mnogo sreće i zadovoljstva , a u jednom momentu ste bili prinuđeni da se rastanete, ponovo se vraća u vaš život. Uspostavićete komunikaciju, a uskoro dolazi i do viđenja.

ZDRAVLJE: Čuvajte se ovog promenljivog vremena, jer ste trenutno veoma osetljivi. Čuvajte se prehlade, jer će sve početi sa njom. Posetite lekara i iskoristite terapiju koja vam bude prepisana.

RAK

POSAO: Danas ćete biti preduzimljiviji i aktivniji u sprovođenju planova. Ako ste nezaposleni, posao vam dolazi spontano i bez opterećenja. Svi vidovi honorarnih poslova i sklapanje ugovora na određeno vreme sada će biti uspešni.

LJUBAV: Sva pomirenja su moguća sada, s tim što bi ste morali biti mudriji, više posvećeni svom partneru. Jedan markantna osoba vas neće ostaviti na miru, koja je nešto starija ili na visokom položaju.

ZDRAVLJE: Možete imati dosta zdravstvenih problema.U danu ste kada vam je slabiji organizam zbog pada imuniteta. Posetite nutricionistu, jer će vam dobro doći za oporavak organizma i kompletnu revitalizaciju.

LAV

POSAO: Potrebno je samo da budete otvoreni za ono što se nudi i da o tome razmišljate bez predrasuda. Zaposlene osobe biće spremne da se izbore za svoje mesto. Mada to neće biti jednostavno u okruženju u kome se nalaze, jer je neophodno da se prilagode određenim situacijama. Vrlo oštro ćete reagovati na kritike.

LJUBAV: Početak dana donosi udvaranje romantičnih osoba. Mogli bi ste munjevito ući u vezu, sa partnerom koji će vas sam izabrati. Ukoliko ste u vezi, može doći do pomirenja sa bračnim partnerom.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomak su prilično naznačeni. Pošto ste po tom pitanju veoma osetljivi, trebalo bi malo više da povedete računa o svojoj probavi. Biće vam blagorodne bilo kakve promene u ponašanju i stavu o sopstvenom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Na radnom mestu počeće da se sprovode reforme, pa ako je potreban neki vid prekvalifikacije ili dodatnog obrazovanja, nemojte se ustručavati. To vam može doneti ogromnu korist u budućnosti. Može doći do sukoba sa rukovodiocem i autoritetima.

LJUBAV: Nastavlja se komunikacija sa zauzetom osobom. To je neko ko od vas neće lako odustati. Samo ako se pronađete u ovoj priči, prihvatite udvaranje. Ipak, nemojte se poigravati i ne ulazite u veze koje vam u nečemu ne odgovaraju.

ZDRAVLJE: Priznajte sami sebi da ste do sada vodili nezdrav način života koji je tokom vremena doneo probleme. Bubrezi i urinarni putevi su osetljivi, ali vi i sami znate da ste podložni infekcijama urinarnog trakta. Prehlada vam je donela ovu nelagodnost.

VAGA

POSAO: Izbegavajte da iznosite svoje mišljenje, jer radite sami protiv sebe. Vreme je da poslušate, ma koliko da se to kosi sa vašim merilima vrednosti. Reagovaćete oštro, na šta će sredina odgovoriti neprijateljski i neočekivano.

LJUBAV: Trenutnu ljubavnu situaciju ćete jasnije sagledati, ako se pojavi mlađa osoba. Vesela i pozitivna, na vas deluje pokretački. Baš preko te osobe možete upoznati partnera koji je nešto stariji od vas. Ulazak u ovu vezu bi vam mogao doneti duhovni mir.

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa i infekcija da vam to ne bi dodatno komplikovalo ovaj dan po pitanju zdravlja. Ukoliko imate mogućnosti izađite iz grada, idite u prirodu. Regulišite ishranu i videćete da ćete lakše moći da se izborite sa pritiskom koji varira i nervozom.

ŠKORPIJA

POSAO: Promena koju je već trebalo da sprovedete sad daje rezultate. Ako ste čekali, počinjete da razmišljate o svrsi svega kroz šta prolazite. Nemate dovoljno vere, a time ni podršku koja kroz veru dolazi. Postoji tendencija da nemate meru u aktivnostima.

LJUBAV: Dobro se osećate u društvu osoba koje zrače optimizmom o koje podstiču kod vas želju za uspehom. Sve simpatije koje su već pokrenute na radnom mestu, imaće priliku da se prodube.

ZDRAVLJE: Možete imati probleme sa kostima, zglobovima, a najviše sa kičmom. Krajnji je trenutak da se posvetite svom zdravlju. Važno je da se pričuvate povreda, jer su one moguće usled loših vremenski uslova. Oprezno u saobraćaju!

STRELAC

POSAO: U određenom momentu previše napora ulažete da bi ste popravili svoj položaj, a nakon toga vidite da to nema svrhe, jer se problemi pojavljuju jedan za drugim. Mnogo toga očekujete od autoriteta, ali za sada su moguća samo obećanja.

LJUBAV: Nemiri i sumnje koje osećate u vezi samo će ubrzati sukobe i nesklad u odnosima. Budite malo mudriji, verujte više u sebe kako bi ste se zaštitili od neželjenih dešavanja. Nesvesno prenosite tenziju na partnera.

ZDRAVLJE: Pojačajte ishranu suplementima za jačanje zglobova i kostiju i na vreme se bavite vašim zdravstvenim stanjem. Sami sebi možete pomoći, a ono što je najvažnije je da slušate svoj organizam i da mu pružite sve što je neophodno.

JARAC

POSAO: Mnogo očekujete od sebe, a radite sa pola snage. Pokušajte da postavite cilj i da radite na njemu jednostavno i uporno bez očekivanja rezultata. Finansije će se stabilizovati, a strahovi koje ste potiskivali zbog situacije u poslednje vreme, polako se stišavaju.

LJUBAV: Kako ste puni energije za poslovne aktivnosti, tako se uključite i u druženja. Možete očekivati pokretanje veze sa partnerom koji bi zadovoljio vaše kriterijume. Dolazak bliske osobe u kuću pokrenuo bi provod.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste i podložni ekcemima. Najvažnije je da na vreme odete kod lekara. Ako ste vozač, ne preporučuje se noćna vožnja, jer će vam ove nedelje oči biti veoma osetljive.

VODOLIJA

POSAO: U polju novca je planeta koja vam daje podršku drugih ljudi. Sve je sada jednostavnije i lakše. Ako imate privatan posao, dobićete dugoročan kredit, koji će vam omogućiti da se stabilizujete. Ipak oko ulaganja se posavetujte sa ekspertom za oblast u koju ulažete.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa starom ljubavi, gde bi lako moglo doći do obnove veze. Sasvim mlade Vodolije u jednom neobičnom i slučajnom susretu, naći će uzbuđenje i ljubav sa jednom osobom. Uzbudljiva dinamika je pred vama.

ZDRAVLJE: Osećaćete bolove u stomaku, a posebno je u pitanju urološka tegoba. To je zbog vaših nelečenih infekcija. Dodatak C vitamina vam je obavezan zbog blagog pada imuniteta.

RIBE

POSAO: Imate ideje u vezi s novim projektima, ali osoba zadužena da odradi svoj deo posla, kasni. Odlaže završetak procesa koji je započela, a nikako da ga dovrši. Ako se bavite privatnim poslom, zamrznuta situacija nije pomogla da se bilo šta promeni.

LJUBAV: Ljubav vam je glavna misao. I dalje su aktuelna pomirenja, s tim da sada mnogo jasnije razmišljate o bivšem partneru i vašem odnosu dok ste bili u vezi. Dolazite do konačnih odluka, koje će uticati na vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE: Osećate se umornim, depresivnim i mislićete da se ceo svet srušio, a sve ovo je prolaznog karaktera. Krajnje je vreme da povedete računa šta i koliko jedete jer su mogući problemi sa viškom kilograma, lošim varenjem.