Dvije radnice zaposlene u Vrtiću “Naša radost” u Trebinju, u odjeljenju u Policama, potukle su se, nakon čega su izgrebane zatražile pomoć u Službi hitne medicinske pomoći.

Jovana Cvijetić, glasnogovornica Policijske uprave Trebinje, potvrdila je za agencije da se tuča dogodila jutros oko 9 sati, navodeći da je riječ o ženskim osobama čiji su inicijali N. N. i A. Š.

Cvijetić je kazala da je u toku prikupljanje dokaza na osnovu kojih će se utvrditi da li je riječ o prekršajnoj ili krivičnoj odgovornosti.

Direktor Vrtića “Naša radost” Aleksandar Vukanović agencijama je potvrdio da su obje radnice suspendovane, te da će početkom sljedeće sedmice biti saslušane pred komisijom i ako se utvrde elementi odgovornosti, protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak.

Epilog tuče su, inače, bile ogrebotine i ugrizi po licu i vratu, koje su radnice zadobile od noktiju i zuba. Iako je riječ o lakšim tjelesnim povredama, u hitnoj pomoći su kazali da tuča nije bila bezazlena.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o ranijoj direktorici “Naše radosti” Natali Ninković i servirki Anđeli Šarenac.

Okružno tužilaštvo u Trebinju 2014. godine je, inače, obustavilo istragu protiv sada već bivše direktorice ovog vrtića Natali Ninković, koja je bila osumnjičena za pronevjeru.

Njoj je tada na teret bilo stavljeno da je prisvojila laptop koji je u vlasništvu ovog trebinjskog vrtića. Tužilaštvo je u obrazloženju navelo da nema dovoljno dokaza da je ona počinila to krivično djelo.

Faktor