Lavovi su zavodnici, a vodolije idealisti. Ko vama paše?

Svaki horoskopski znak je priča za sebe u krevetu. Neki vole da dominiraju, neki su pasivni, drugi vole da zavode, a neki da se potpuno prepuste. Saznajte koji znak vama najviše paše u krevetu.

OVAN

Ovan je uporan, agresivan i uživa u osvajanju. Njega najviše pali kada on nekoga zavodi. Ne voli emotivne igre i želi da bude zadovoljen.

Najbolji seksualni partneri: Lav, vaga, blizanac, škorpija

BIK

Bik je senzualan nego seksualan i više voli predigru nego sam seks. Bikovima morate da ugađate muzikom, da ih mamite mirisima i da im pružite opuštajuću atmosferu.

Najbolji seksualni partneri: Škorpija, rak, devica, jarac

BLIZANCI

Blizanci su veliki zavodnici koji obožavaju seks, a pogotovo na neobičnim mestima. Vole da eksperimentišu i uvek traže nova seksualna uzbuđenja.

Najbolji seksualni partneri: Ovan, blizanac, strelac, vodolija

RAK

Rakovi su u seksu veoma kreativni i senzualni. Uvek znaju da zadovolje partnera jer “pročitaju” šta ima njaviše prija. Obožavaju oralni seks.

Najbolji seksualni partneri: Bik, lav, jarac, ribe

LAV

Lavovi su poznati zavodnici koji se oslanjaju na svoj šarm i samopouzdanje. U krevetu su strastveni, ali pravi hedonisti, te uživaju kada ih partner zadovolji.

Najbolji seksualni partneri: Škorpija, ovan, strelac, lav

DEVICA

Device su pune energije i veoma seksipilne. Obožavaju duge predigre, te im to uvek priuštite.

Najbolji seksualni partneri: Bik, vaga, riba, jarac

VAGA

Vage su emotivne i osetljive. Njih ćete zavesti ako im posvetite dovoljno vremena, a predigru s ovim znakom treba da započnete verbalno i koketiranjem. Voli seksi donje rublje i da vas čuju kako uživate tokom seksa.

Najbolji seksualni partneri: Ovan, blizanac, lav, strelac

ŠKORPIJA

Škorpije su strastvene, ljubomorne i napadne. Ovom znaku je potrebna dramatičnost i iuzbuđenje u seksualnom životu. Često se upuštaju u scenarije koji uključuju moć i kontrolu.

Najbolji seksualni partneri: Bik, lav, škorpija, ribe

STRELAC

Strelci vole da istražuju u krevetu. U spavaćoj sobi su nežni i šarmantni, pažljivi, ali i često nesigurni te se lako zabrinu ako nešto nije kako treba. Žude za spontanošću i avanturom.

Najbolji seksualni partneri: Lav, ovan, blizanac, vodolija

JARAC

I jarci su intenzivno seksualne osobe, ali istovremeno i vrlo emotivne. Vole da ih drugi zavode i da im ugađaju.

Najbolji seksualni partneri: Bik, rak, devica, ribe

VODOLIJA

Vodolije zavedite intelektom, Oni su idealisti koji vole nekonvencionalnost. Uživaju u zavođenju, ali ne vole da prepuštaju kontrolu drugima.

Najbolji seksualni partneri: Blizanac, vodolija, strelac, devica

RIBE

Ribe su u spavaćoj sobi romantične, emotivne i maštovite. Više vole da udovolje svom partneru nego što žele da budu zadovoljeni. Ali samo dok im se mašta ne raspiri.

Najbolji seksualni partneri: Rak, devica, škorpija, jarac

ALO