Proverite šta vam zvijezde predviđaju za danas

OVAN

POSAO: Za solidno stanje na poslu moraćete maksimalno da se angažujete, iako ćete biti nezadovoljni svojim statusom. Svu svoju pažnju usmerićete na rešavanje finansijskih problema. Mnogi će vas angažovati kao glavnog savetodavca, svi će želeti da čuju vaše mišljenje, ali i da sarađuju sa vama.

LJUBAV: Emotivne veze biće vam utočište od problema iz drugih sfera života. Emotivni partner početkom dana može imati zamerke. Slobodni osvajaju šarmom. Možete obnoviti nedavno prekinutu vezu.

ZDRAVLJE: Prehlada će vas sustići ovog dana. Pluća su vam osetljiva i o tome morate posebno povesti računa. Možete imati i ginekološke probleme, jer vaša osetljivost dolazi do izražaja. Odgovarajuća terapija će sve rešiti.

BIK

POSAO: Nekoliko Bikova će dobiti povoljnu ponudu za prelazak na bolje radno mesto. Bićete u raskoraku sa vremenom, budući da ćete do kraja dana želeti da postignete mnogo toga.

LJUBAV: Emotivne veze su stabilne. Zauzeti će uspeti da reše većinu nesuglasica. Jedno dugogodišnje prijateljstvo prerašće u vezu. Slobodnima konačno polazi za rukom da osvoje simpatiju.

ZDRAVLJE: Nervoza nikako da vas napusti – sa njom morate da se izborite. Važno je da ovo saopštite lekaru, koji će sprovesti odgovarajuću terapiju i odmah ćete se bolje osećati. Terapija će biti dugoročna, neophodno je strpljenje.

BLIZANCI

POSAO: Nedostajaće vam elana, ali to, na svu sreću, nadređeni neće primetiti. I dalje vas prati manjak ambicija, ali ćete se u poslednjem trenutku ipak probuditi. Usled nedostatka tolerancije, doći ćete u sukob s kolegama.

LJUBAV: Ovog dana vas očekuje mnogo romantičnih događaja. Ipak, moguće da će se pojaviti neko iz prošlosti neko s kim ste bili u vezi. Ovo će biti veliko iskušenje za vas, jer bi najbolje bilo da se klonite starih veza.

ZDRAVLJE: Radite nešto što volite i pokušajte da se izborite sa nedaćama koje su vas snašle. Pojačajte ishranu voćem i povrćem i suplementima u vidu vitamina i pomozite svom organizmu da se izbori sa poteškoćama.

RAK

POSAO: Nećete baš najbolje razumeti poslovna previranja oko sebe, ali ćete se truditi da ignorišete i ključne probleme. Nerazumevanje kolega i konflikti su prisutni, takođe.

LJUBAV: Emotivne veze osciliraju, pa će ovaj dan obeležiti svađe, ali i pomirenje. Uspećete da prebrodite minimalne prepreke. Ljubomora može biti kamen spoticanja u vašoj vezi. Otvorenim razgovorom možete rešiti probleme koji vas tište. Slobodni će biti meta zagonetne osobe.

ZDRAVLJE: Borićete se sa infekcijom urinarnih puteva. To je posledica pada imuniteta, a sve ovo morate shvatiti krajnje ozbiljno. Čuvajte se prehlade, koja može inicirati kasnije probleme. Počnite sa odgovarajućom teraijom, kako bi ste predupredili sve na vreme.

LAV

POSAO: Postići ćete sjajne rezultate, naročito ako budete spremni da radite u timu. Vaši stavovi nailaziće na više respekta nego inače.

LJUBAV: Možda ste idealizovali celu situaciju. Budite realniji i nemojte očekivati ono što niste spremni da date. Nova veza koju ste od skoro započeli kao da je izgubila na kvalitetu.

ZDRAVLJE: Mogući su migrenozni napadi, od kojih povremeno patite. Sredstva za smirenje će vam pomoći da tu situaciju prebrodite i da stabilizujete opšte zdravstveno stanje. Primirite se i sačekajte da ovaj dan prođe, od narednog ćete već osetiti olakšanje.

DEVICA

POSAO: Danas ćete biti okrenuti prvenstveno sebi i svojim planovima za napredovanje. I zaista ćete ih pokrenuti, ali ne zidajući kule u vazduhu, već stvarajući čvrste i solidne osnove za budućnost.

LJUBAV: Iznenadan susret u vama će pokrenuti lepa osećanja. Dajte sebi vremena da razmislite da li ste za zbiljnu vezu, jer ova osoba koja vam se dopada nije za flert i površni odnos. Toga ste svesni i uhvatili ste sebe da imate strah od budućnosti.

ZDRAVLJE: Naglašen vam je problem sa cirkulacijom. To vam je sada najslabija tačka, pa bi bilo poželjno da obavite što pre analize i da se posavetujete sa lekarom. Sve uradite kako bi ste doveli cirkulaciju u normalu.

VAGA

POSAO: Mnogima upravo sada na red dolazi promena radnog mesta, pogotovo ako se na sadašnjem poslu osećate sputano i nedovoljno motivisano. Na svu sreću, to će proći bez veće štete po vas.

LJUBAV: Venera, planeta ljubavi, naklonjena vam je, tako da duže veze teku mirno, a slobodne Vage osvajaju s lakoćom.

ZDRAVLJE: Odgovarajuća ishrana bi predupredila mnoge tegobe i zaštitila vas od daljeg pogoršanja. Slabo se krećete, a još obavljate i posao u kojem nema fizičke aktivnosti. Poduzmite mere kako bi ste poboljšali cirkulaciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Koliko god se trudili, nećete uspevati da se vratite u radno raspoloženje, te možete imati velikih problema zbog svog neobaveznog i neažurnog odnosa prema poslovnim saradnicima ili projektima u koje ste uključeni.

LJUBAV: Krv vam ključa u tajnim vezama i avanturama, dok će zauzeti želeti da se smire pored osobe do koje im je stalo i trudiće se da je obasipaju pažnjom.

ZDRAVLJE: Boravak na vazduhu, biće blagotvoran za zdravlje, opustite se i posvetite sebi. Ovo će biti naporan dan, pun briga za zdravlje. Potrebno je samo malo više dobre volje i želje za očuvanjem zdravlja, što će vam mnogo značiti i počećete da se oporavljate.

STRELAC

POSAO: Vaši izbori sada jesu pravi i bez obzira na zabrinutost za finansije, vi ćete hrabro krenuti u nešto novo. Pogotovo što je ovaj dan finansijski isplativ, sa puno prilika za dobru zaradu. Vama je uvek na prvom mestu finansijska i poslovna sigurnost.

LJUBAV: U dužim vezama mogući su dogovori o zajedničkom životu, a slobodni će se vezati za osobu koja će im postati izuzetno značajna u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Zdravstveno stanje vam se popravilo. U odličnoj ste formi, mada patite od akutnih problema, ali hronične bolesti vas mimoilaze. Podložni ste visokoj temperaturi, prehladi i blagim reumatskim tegobama.

JARAC

POSAO: Neće vam biti nimalo teško da radite, pogotovo kad osetite da od toga imate i te kako dobru novčanu satisfakciju, a svaka saradnja, bilo sa kolegama, bilo sa novim poslovnim saradnicima, donosi vam još veće mogućnosti da učvrstite poziciju.

LJUBAV: Još uvek u sebi nosite vrelinu prethodne noći. Slobodni žele da uživaju punim plućima u životu, a oni u dužim vezama mogu imati povremeno sitnih problema zbog naglašene posesivnosti partnera.

ZDRAVLJE: Potrudite se da pojačajte ishranu voćem, povrćem i vitaminima i možete da prebrodite svaku virozu. Povedite računa o zdravlju zuba. Odlazak kod stomatologa bi bio poželjan, kako bi ste izbegli bolove.

VODOLIJA

POSAO: Poprilično ste nezgodno pritisnuti rokovima, što u vaš poslovni život unosi veliku dozu napetosti, lošu komunikaciju, završavaćete stvari na brzinu i u poslednjem trenutku.

LJUBAV: Zato je ljubavni život definitivno polje na kojem ste svoj na svome. Bili slobodni ili u vezi, uživaćete u emotivnoj ispunjenosti s partnerom ili u novim, slatkim, romantičnim pričama.

ZDRAVLJE: Predupredite sve simptome i bićete zadovoljni što ste izbegli komplikacije. Uživate u hrani, toliko da nemate granica. Došao je momenat kada treba da se zapitate šta vam donosi neumerenost u ishrani.

RIBE

POSAO: Imate dovoljno skrivene snage i potencijala da u celoj ovoj ujdurmi ostanete mirni i stabilni, ne samo da zadržite svoje pozicije, već i da ih unapredite. Vreme je za duboko planiranje narednih poteza, vaš kreativni potencijal je na vrhuncu.

LJUBAV: Željni ste mirnih i opuštenih odnosa sa voljenom osobom, tako da će vam izuzetno prijati razgovori i opuštena atmosfera tokom dana. Spremni ste da se ozbiljno vežete, a ovo je dan karmičkih priča i sudbinskih ljubavi.

ZDRAVLJE: Mislite da vam hrana daje snagu i energiju, što je samo delimično tačno. Teškoće koje vam donosi kilaža, utiču na zglobove i kosti. Opterećenost koštanog sistema kilažom će doći do izražaja, ako ne povedete računa na vreme.

ALO