Prazničnu radost povodom Vaskrsa danas su u svakodnevnicu štićenika Doma lica sa invaliditetom u Čirkin Polju unijeli članovi i prijatelji Moto kluba ” Otpisani”.

Naime, oni su se na svojim dvotočkašima odvezli do ove ustanove i za štićenike organizovali tucijadu.
Predsjednik Moto kluba ” Otpisani ” Slavko Vrućinić je novinarima izjavio da je ovo druga godina kako na ovaj veliki pravoslavni praznik posjećuju štićenike ove ustanove te da im je najveća nagrada za ovaj dan bio njihov aplauz po dolasku u posjetu.

” Ovo je već drugi put da u toku našeg postojanja dolazimo u Dom da podijelimo jaja i da napravimo turnir sa štićenicima. Vaskrs je najradosniji pravoslavni praznik, a da bi doprinijeli toj radosti mi smo se odlučili da ih danas posjetimo i da organizujemo jednu malu tucijadu sa štićenicima Doma u kojoj su oni, na kraju, bili pobjednici”, rekao je Vrućinić.
Direktor Doma za lica sa invaliditetom Nikola Vujasinović se bajkerima zahvalio na izdvojenom vremenu za posjetu štićenicima ove ustanove.
” Ovom prilikom moram da se zahvalim našim prijateljima iz Moto kluba “Otpisani” koji su izdvojili svoje vrijeme da dođu da zajedno sa nama proslave naš najveći hrišćanski praznik Vaskrs I da daruju svoju dobrotu i pažnju i da štićenici vide da nisu sami, da pored naših radnika koji svakodnevno brinu o njima, da i ljudi iz lokalne zajednice takođe misle na njih”, rekao je Vujasinović
Pored vaskršnjih jaja i peretaka, bajkeri su štićenicima Doma za lica sa invaliditetom poklonili i majice sa natpisom Kluba.

Izvor: prijedorgrad.org