Dobar dan za bikove, ali i za ovnove koji će imati podršku svojih kolega

OVAN

POSAO: Mnogo vam znači podrška kolega sa kojima ste u timu. Ukoliko se bavite privatnim biznisom i ako ste želeli i planirali da pokrenete sopstveni biznis, povedite računa o svojim finansijama, koje će vam trebati da bi ste zaokružili celinu po pitanju ulaganja.

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati i lično nekog sa društvenih mreža. Pred vama je vrlo buran dan u emotivnom smislu. Povedite računa o svojoj naglosti.

ZDRAVLJE: Kontrolišite šta unosite u organizam. Pozovite prijatelje koje niste dugo videli i predložite im zajedničku rekreaciju. Kada budete osetili da ste spremni za intenzivnije treninge, posetite teretanu.

BIK

POSAO: Ovo je idelan dan za maksimalno angažovanje na poslovnom planu. Imate pozitivnu energiju, imate želju i volju za radom, pa to iskoristite za sve poslove koje ste želeli i planirali. Do sada ste bili uvek u drugom planu, a sada dolazi i vaših pet minuta.

LJUBAV: Kako vreme prolazi sve ste sigurniji u sebe, a u ovom danu vaše ljubavne želje i aspiracije će konačno naći plodno tlo. Slobodnim Bikovima stoji poznanstvo sa nekim o kome su samo maštali.

ZDRAVLJE: Još ne možete da se opustite, prošli dan vas je potpuno iscrpeo. Povedite računa o svom imunitetu, ali i psihičkoj stabilnosti. Za divno čudo, vaš apetit je potpuno pod kontrolom.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko vas ipak izjeda osećaj nesigurnosti, koji stvara nemoć i uslovljava potiskivanje energije, setite se da će vam se ovakva šansa pružiti u ne tako bliskoj budućnosti.

LJUBAV: Odlučni ste da mnogo toga što nije valjalo u ljubavnim relacijama promenite, da počnete da razmišljate na neki potpuno novi način i da zaista svoje emocije utvrdite. Nalet odlučnosti i samopouzdanja osećate i to je ključna stvar koja može da vam pomogne da se konačno stabilizujete i da uhvatite pravac u ljubavi koji vam je predugo nedostajao.

ZDRAVLJE: Već ste dovoljno oslabili, pa povucite ručnu! Balans je neophodan, ali ne i krajnosti. Potrudite se da manje vremena u toku dana provedete ležeći. To se obično pretvara u višečasovnu dremku.

RAK

POSAO: Pokrećete se i zauzimate maksimalno borben stav! Sav novac koji ste nekome pozajmili sada vam se vraća, možete da se opustite i pozavršavate vaše finansijske konstrukcije.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, u vama će se probuditi želja za slobodom! Osećate se posebno razuzdano, više nego što ste ikada bili. Ipak, već duže vreme ste pod prismotrom. Predmet ste obožavanja, na neki način. Jedna osoba koja gaji vrlo jaka osećanja prema vama će pokušati da vam se približi sledeći pravila koja vam odgovaraju.

ZDRAVLJE: Nemate ozbiljne zdravstvene probleme. Izbegavajte stresne situacije, ugodite sebi, mislite pozitivno. Najbolje bi bilo da se okružite ljudima koji vam donose pozitivnu energiju. To može biti i neko iz komšiluka, neko ko vam izmami osmeh na lice kada ga sretnete.

LAV

POSAO: Nezaposleni napokon dobijaju mogućnost zaposlenja. Ipak, u samom startu nećete biti zadovoljni poslom i opcijama koje će vam se otvoriti.

LJUBAV: Partner gaji velika očekivanja, pa će biti veoma razočaran, stoga je bolje sve prekinuti na početku, nego pustiti da se priča razvije i ode na mnogo ozbiljniji novi.

ZDRAVLJE: Popričajte sa osobom koja vam je draga, izdvojite desetak minuta, razmenite iskustva, porazgovarajte o najbanalnijim stvarima. Jer, upravo ta pozitivna energija ukazuje da nikakvi problemi ne mogu da naruše sklad.

DEVICA

POSAO: Od ključnog je značaja da pokažete neverovatnu količinu flesibilnosti. Sve što poželite, zaista možete i da realizujete i to uz minimum truda. Imate potpuno opravdan osećaj do sada da ste bili uvek u drugom planu, a sada izbijate na površinu i dolazi vaše vreme po pitanju karijere.

LJUBAV: Vi ne težite vezivanju, niti ozbiljnijoj vezi! Važno vam je da se opustite i da živite život slobodno, kako mislite da vam prija i kako osećate da zaslužujete i da vam je potrebno.

ZDRAVLJE: Zračite optimizmom na svakom koraku! Ojačajte imunitet na vreme ako ne želite kasnije da imate problema sa virusnim infekcijama. Mogući su problemi izazvani pojavom peska ili kamenčića u bubrezima ili žučnim kanalima.

VAGA

POSAO: Rešenje će se već samo po sebi nametnuti! Naravno, sve će biti u cilju poboljšanja finansijske situacije, koju ćete uskoro osetiti i bićete vrlo zadovoljni. Ukoliko sklapate neki ugovor, vodite računa gde stavljate svoj potpis, da kasnije ne bi došlo do nesporazuma.

LJUBAV: Budite strpljivi i trudite se da razumete partnera, koji samo trenutno ispoljava svoje nezadovoljstvo. Bitno je da znate da vam on obezbeđuje ono što volite, a to je udobnost, ljubav i pažnja. Cenite to i malo se strpite.

ZDRAVLJE: Ukoliko ste strastveni pušač ili svakodnevno konzumirate poneku čačicu alkohola, došao je da se odreknete loše navike. Ostavite cigarete, kada osetite krizu pojedite parče crne čokolade, uzmite bombonu ili žvaku.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko ste skeptični po pitanju uspeha, krenite lagano, bez posebnih očekivanja i planova. Držite se ustaljenih poslovnih pravila, a ako imate potrebu da nešto promenite, menjajte sebe!

LJUBAV: Ovaj dan počinje sve otvorenijim netrpeljivostima, a kulminira svađama i sukobima koji će poprilično sniziti kvalitet vašeg ljubavnog života koji planirate da vodite u budućnosti. Nažalost, za veliku većinu problema, uzrok ste vi i vaša sujeta! Pokušajte da smirite situaciju, jer će ove poteškoće ipak proći!

ZDRAVLJE: Moguće su uobičajene sezonske tegobe, ali to nije nešto zbog čega bi ste trebali da brinete. Pazite na ishranu, unosite što više vitamina, budite fizički aktivniji. Nema razloga da brinete za budućnost.

STRELAC

POSAO: Lepo se osećate na poslu, bez nekog posebnog razloga. Imate potrebu za zabavom, uvek i svuda. Provlačite se lako na poslu, jer ste skloni da hvatate krivine. Naravno, to ne znači da lako, brzo i jednostavno ispunjavate svoje poslovne obaveze, ali ne samo zahvaljujući sreći, već i vrhunskoj inteligenciji.

LJUBAV: Partner vašu kontrolu može doživeti na vrlo loš način, kao da vršite veliki pritisak na njega, što i nije daleko od istine. Ukoliko ste slobodni, može doći do kratke avanture, koja neće imati budućnost.

ZDRAVLJE: Niste se mnogo kretali u prethodnim mesecima. Morate se više posvetiti fizičkoj kondiciji, ako ne želite da vam zdravlje bude narušeno. Radite ono što je potrebno kako bi ste održali zdravlje na zavidnom nivou.

JARAC

POSAO: Uvek vam drugi pomažu, ljudi vas vole, lako im se uvlačite pod kožu. Svi sa radošću prihvataju vaš zarazni optimizam. Svi su oko vas, na usluzi. Ipak, mada je to prilično jednostavno, ne zloupotrebljavajte poverenje koje dobijate.

LJUBAV: Ne tražite od partnera ili osobe do koje vam je stalo, odgovore na pitanja koja vas muče! Da se ne bi ste razočarali, strpite se da nastupi povoljniji period za ostvarenje vaših želja i snova. Emocije bi vas mnogo koštale i sve bi bilo uzalud.

ZDRAVLJE: Pomalo ste bezvoljni, nemate dovoljno energije. Zapostavili ste zdrave navike, jedete šta stignete, a pri tom ne uzimate vitamine. Ojačajte imunitet na vreme. Ukoliko vam je neohodno da imate nešto u rukama tokom šetnje, neka to budu kokice, svakako ne milk-šejkovi i gazirana pića.

VODOLIJA

POSAO: Ovaj dan će vam biti dosta težak, jer će se dešavati konfliktne situacije sa kolegama. Pokušajte da izgladite sve neželjene situacije i da ih prevaziđete tako što nećete paliti vatru i prepirati se, što se ponajviše odnosi na nadređene, jer bi to moglo da vam se obije o glavu i da nastanu porodični problemi.

LJUBAV: Ovaj dan nije sjajan za bilo kakva dešavanja što se ljubavi tiče, jer sve što preduzmete i poželite, imaće vrlo nezgodnu tendenciju da se vrlo brzo i protivno svim očekivanjima i željama izjalovi! Ne srljajte i ne potencirajte nikakva obećanja ili dogovore u ljubavi. Ostavite sve aktuelne relacije takve kakve su!

ZDRAVLJE: Nestabilno vreme deluje nestabilno na vas, čini vas neraspoloženim i troši vam snagu. Ako se uskoro ne trgnete i ne poradite ne asebi, bićete izloženi raznim bolestima, koje će vas baciti u krevet.

RIBE

POSAO: Mogu nastati konfliktne situacije na poslu, zbog toga što bi ste vi ubrzali neke poslovne tokove, ali to ne može brže nego što je uobičajeno. Niste u poziciji da odlučujete i da vodite glavnu reč, obuzdajte se i sačekajte pravi momenat da iznesete svoje mišljenje.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu, jer u njihov život ulazi na sasvim neobičan način, nesvakidašnja osoba sa kojom ćete vrlo brzo početi da pravite konkretne planove.

ZDRAVLJE: Ojačajte odbrambeni sistem! Zabavite se kućnim aktivnostima. Nemojte da vam predstavlja problem ako popodnevnu dremku zamenite nečim korisnim za celu porodicu. Razdrmajte se!

ALO