Zanimljiv dan za ovnove, bikove, blizance…

OVAN

POSAO: Ovog dana ćete imati jedan zanimljiv susret sa mlađom osobom, koja će od vas potražiti pomoć, a na kraju će ona vama sama pomoći. Dobićete vrlo zanimljivu informaciju ili ideju koja će vas inspirisati da se na nov način dokazujete u svom poslu.

LJUBAV: Tokom dana posao nije na prvom mestu, jer se nalazite u fazi pojaÄŤane potrebe za emotivnim i ÄŤulnim zadovoljstvima i blizinom osobe koju volite. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je idealan za poÄŤetak nove emotivne veze.

ZDRAVLJE: Puni ste energije – pucate od zdravlja. Ukoliko se i desi manja prehlada, biće to zanemarljivo, jer će proći bez temperature i komplikacija.Imate dosta energije da izdržite sve napore koji su pred vama.

BIK

POSAO: Bićete kreativni i dozvolićete sebi luksuz da bez ustručavanja iznesete neke svoje ideje, koje će na druge delovati šokantno. Nakon prvog udarnog talasa, kada se prašina slegne, vaši šefovi ili osobe koje imaju uticaja na vašu karijeru će shvatiti da su vaši predlozi genijalni.

LJUBAV: Postoji mogućnost da želite nekoga da fascinirate i dovedete u svoj dom. Moguće je da ste se zaljubili i da želite da uđete u neku neformalnu bračnu zajednicu, a sada vam je idealan dan za to.

ZDRAVLJE: Potrebno je da se posvetite očuvanju svog zdravlja, ali je potrebno stalno raditi na preventivi. Posebno obratite pažnju na zglobove i kosti, jer je to vaša slaba tačka.

BLIZANCI

POSAO: Moći ćete da radite rasterećenije i u novom poslovnom izazovu možete da spojite lepo i korisno. Ne očekujte odmah ogromnu zaradu! Što se manje budete brinuli i opterećivali sporednim stvarima, biće vam bistrije misli za nove stvari i genijalne ideje.

LJUBAV: Prepreku u emotivnom odnosu sa partnerom je stvarao neki vaš bes od ranije koji niste otvoreno ispoljili, niti ste otvoreno izneli pravi razlog svog nezadovoljstva.

ZDRAVLJE: Za vas je važna fizička aktivnost. Ukoliko se budete pridržavali ovog saveta, možete biti bezbrižni. Vodite računa o ishrani, jer može doći do gastro problema na koje niste navikli.

RAK

POSAO: Moguće da ste se previše trudili da neke vaše ideje budu prihvaćene od osoba koje su po rangu iznad vas. Danas ulazite u fazu realizacije svojih planova i zato budite spremni na maksimalne radne napore i angažovanje i van radnog vremena. Tražili ste i dobili ste priliku da pokažete svoje poslovne i organizocaione sposobnosti.

LJUBAV: Očekujte trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što nijedna strana nije spremna na kompromis. Shvatite da bi trebalo što više da pričate, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Oboje ćete emocionalno da ojačate i da shvatite da su među vama prave i iskrene emocije, koje bi trebalo da negujete.

ZDRAVLJE: Danas možete osetiti slabost. Sve se vraća u normalu samo kada se malo odmorite. Posvetite se više fizičkoj aktivnosti. Počnite sa šetnjama, a završite u teretani pod stručnim nadzorom.

LAV

POSAO: Od onoga što budete postigli tokom dana i od kvaliteta izvršenja poslovnih obaveza zavisi šta će vam se na poslovnom planu dešavati. Zavrnite rukave i sve što se dešava shvatite kao investiciju u bolju i lepšu poslovnu budućnost.

LJUBAV: Slobodni Lavovi nemaju sreće u ljubavi, ali tokom dana možete očekivati lepa i prijatna iznenađenja. Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja.

ZDRAVLJE: Povišeni pritisak, usled gojaznosti, donosi probleme, kao i obavezan pregled kod kardiologa, koji će vam dati terapiju. Nemate razloga za zabrinutost!

DEVICA

POSAO: U polju partnerstva, dinamika budi u vama osobu koja traga za izazovima i borbom. Imajte u vidu da od toga koliko uspete da ukrotite svoju sujetu zavisi koliko će vam ovaj dan biti uspešan u svakom pogledu. Oslonite se na podršlu osobe koju volite.

LJUBAV: Onima koji su u vezi, današnji dan donosi probleme. Još niste uspostavili komunikaciju, a znate i sami da je komunikacija najvažnija za rešavanje nesporazuma.

ZDRAVLJE: Odgovarajuća ishrana i odlazak kod nutricioniste će vam pomoći da prevaziđete probleme u regulisanju telesne težine. Posvetite se sebi i videćete da će rezultati biti vidljivi već za neki dan.

VAGA

POSAO: Vi ste po prirodi racionalna i praktična osoba. I iz najtežih životnih situacija znate da izvučete korist i da uživate. Ta vaša nesvesna ogromna pozitivna vera trebala bi da bude nagrađena lepim i divnim stvarima.

LJUBAV: Potrebno je vreme da se svi problemi izglade i da naučite kako ćete dalje da razgovarate sa partnerom. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i poverenje.

ZDRAVLJE: Dolazi do povećanja energije, pa ćete se i dobro osećati. Zavisni ste od pušenja – krajnje je vreme da se rešite tog problema. Morate biti uporni, jer može doći i do hroničnih problema.

Ĺ KORPIJA

POSAO: Mogli bi ste da profitirate od situacija u kojima je potrebna sreća. Postoji mogućnost da dobijete ponudu da idete u inostranstvo. Sve ono što vam se ponudi prihvatite bez razmišljanja, jer ukoliko se pomerite iz mesta u kome živite mogu započeti da vam se dešavaju divne stvari.

LJUBAV: Sledi poznanstvo sa osobom koja može u vama da pokrene vulkan emocija. Pitaćete se šta se sa vama zbiva, ali nećete moći da utičete na burne emocije u vama. Ovo se posebno odnosi na slobodne Škorpije.

ZDRAVLJE: Malo fizičke aktivnosti nije naodmet, jer je to potrebno vašem organizmu. Malih problema sa cirkulacijom, odnosno pritiskom, možete osetiti tokom dana, a to je posledica masne hrane koju unosite.

STRELAC

POSAO: Nakon pomalo burnog i nepredvidivog početka dana, u kom ste imali priliku da pokažete koliko ste kreativni, domišljati i snalažljivi u kriznim situacijama, ulazite u mirnije vode. Posvećeni ste poslu, jer se obim posla koji obavljate uvećao, a to je nešto što ste i priželjkivali.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost zategnutih odnosa, koji mogu da rezultiraju i razdvajanjem na neki kraći period, a tako ćete moći da razmislite o svojim postupcima.

ZDRAVLJE: Počnite da vodite računa o ishrani i malo olakšajte organizmu da se izbori sa svim čime bude ugrožen. Slaba tačka su vam i zglobovi i koža. Povedite računa da sve to ne pređe u hronične probleme.

JARAC

POSAO: Kada vam posao funkcioniše i kada ste zadovoljni zaradom, imate osećaj moći. Ovo se posebno odnosi na one koji se bave biznisom ili rade u državnim institucijama i organima. Mogli bi ste biti iznenađeni unapređenjem ili promovisanjem u više zvanje.

LJUBAV: Pitanjem ko je kriv ne bi trebalo da se bavite. Važno je da prevaziđete kriznu situaciju, jer posle toga dolazi do stabilizacije. Imate jedno drugo i toga bi trebalo da budete svesni pre nego što napravite bilo kakav rez u životu.

ZDRAVLJE: Poseta lekaru je od velike važnosti da predupredite sve što treba. Očekujte pad energije, jer vas sve polako sustiže, a vi najbolje znate koliko ste se zapustili.

VODOLIJA

POSAO: Trenutno ne vidite kako će se vaše ideje realizovati ubuduće. Vi volite sve da znate unapred. Sada vam ta osobina nije od neke koristi, jer tamo gde prestaje znanje počinje vera, a pomoću toga ćete sami kreirati buduća dešavanja u vašem životu.

LJUBAV: Pozitivne promene na vašem poslu bi mogle da donesu razmirice sa osobom koju volite ili sa kojom živite. Partner se takođe raduje vašem uspehu, ali mu ne prijašto će zbog ovih okolnosti manje vremena provoditi sa vama.

ZDRAVLJE: Počnite sa unošenjem vitamina i minerala, zbog kostiju i kože, ali sve u dogovoru sa lekarom. Kada prevaziđete ove probleme, nećete imati zdravstvenih problema.

RIBE

POSAO: Naučite da se opustite i prepustite dešavanjima. Uradili ste šta je bilo neophodno. Fokusirajte se na ono što radite i ne smanjujte radni tempo. Moguće je da vam se desilo nešto što je umanjilo vaš entuzijazam i elan. Ojačajte svoju volju i veru u ono što radite i rezultati će biti bolji nego što pretpostavljate.

LJUBAV: Dosta vam je samačkog života i želite što pre, pošto – poto da uđete u ozbilju vezu. Međutim, to vam ide teško. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku, jer možete očekivati pad gvožđa u organizmu zbog velikih napora. Maksimalno se posvetite svom zdravlju. Posetite i nutricionistu, jer će vam dobro doći za oporavak organizma i kompletnu revatilizaciju tela.

ALO