Lavice, princ na belom konju neće doći!

Proverite šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

POSAO: Možete imati manje sukobe sa saradnicima ili podređenima. Dan nije preterano povoljan za poslovnu komunikaciju. Ponekad delujete preterano oštro i beskompromisno, što nije dobro ni za vas ni za ljude sa kojima sarađujete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju svakodnevno srećete ali se uvek unervozite u njenoj blizini. Nije vam lako da joj otvoreno pokažete osećanja jer imate strah od odbijanja. Vreme je da poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da ojačate imunitet. Polako vam dolazi period u kom možete biti skloni manjim problemima na ovom polju, pa je važno da budete na dodatnom oprezu. Ako imate neke hronične smetnje, mogle bi se aktivirati.

BIK

POSAO: Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, gledajte da budete praktično, a ne megalomanski nastrojeni. Iako želite da postignete veliki i zapažen uspeh, takve stvari vas danas ne očekuju. Držite se realnih planova i poslova.

LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom, nećete dopustiti da vas intrige rastave. Vreme je da sasečete sve probleme vezane za mešanje neke osobe iz porodice u vaš odnos. Takve stvari vam nikada nisu od pomoći.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao biti osetljiv. Pored toga, imajte na umu da bi bilo dobro da odete na redovnu ginekološku/ urološku kontrolu. Važno je da redovno pratite stanje vaših reproduktivnih organa.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da donosite brzoplete odluke. Trenutno ne funkcionišete dobro pod pritiskom, pa je preporuka da nikako ne reagujte u afektu. Ako ipak budete tako odreagovali, očekuje vas pogoršanje situacije na poslovnom planu.

LJUBAV: Mirna situacija na emotivnom polju vas čini pomalo nervoznim. Niste navikli na monotono okruženje. Znate da partner trenutno ne može da vam pruži više uzbuđenja i pitate se da li ćete moći da odolite brojnim iskušenjima…

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku i crevima. Nemojte da jedete hranu nepoznatog, neproverenog porekla ili sa sumnjivim rokom trajanja. Moguće je manje trovanje ili problemi vezani za stomačni virus.

RAK

POSAO: Još malo sačekajte sa potpisivanjem poslovnog ugovora. Nema potrebe da bilo gde žurite. Potrebno je još malo vremena kako biste mogli da sagledate i dobre i loše strane promena koje planirate da sprovedete.

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada može da krene u veoma pozitivnom pravcu samo je potrebno da budete sigurni u sebe. Ako joj budete prišli danas, možete da očekujete uspeh i obostrane emocije.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj vas prati tokom dana. Ipak, ne bi trebalo da imate neke ozbiljnije zdravstvene smetnje i probleme. Generalno bi bilo dobro da izbegavate duvanski dim i cigarete, radi opšteg dobra.

LAV

POSAO: Ostvarićete značajno poboljšanje svojih finansija. Veoma ste zadovoljni razvojem situacije na ovom polju i osećate da će sve biti uredu. Moguće je da ćete imati i neki iznenadni dobitak.

LJUBAV: Želite da budete u ozbiljnoj vezi koja će trajati i koja će voditi ka konkretnim dešavanjima u budućnosti. Ipak, nije lako doći do poznanstva sa osobom koja ima iste želje za budućnost. Potraga za princem na belom konju bi mogla da potraje malo duže.

ZDRAVLJE: Prija vam voće i povrće, sveže namirnice kao i kuvana hrana. Osećate se bolje kada unosite manje slatkiša, testa i brze hrane. Bilo bi dobro da neko vreme poštujete zdravije navike u ishrani.

DEVICA

POSAO: Lepo ste raspoloženi i svoje pozitivne emocije prenosite na poslovno okruženje u kom se osećate jako dobro. Kada vi imate osmeh na licu, sve lakše ide, ljudi su pristupačniji i otvaraju vam se neka vrata koja su vam ranije bila nedostupna.

LJUBAV: Harizmatični ste i plenite lepom energijom koja privlači. Možete da očekujete veoma prijatan susret sa osobom suprotnog pola koja će osvojiti vaše srce. Nekako spontano i neočekivano možete doći do početka veze.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak bi mogao da vam stvara manje probleme na ovom polju. Preporuka je da unosite dovoljno tečnosti i da ne izbegavate redovne obroke. Nije povoljan dan za veliki napor ili preteranu aktivnost.

VAGA

POSAO: Nemojte očekivati pomoć od muških saradnika, jer tokom današnjeg dana nećete imati najbolju komunikaciju sa pripadnicima jačeg pola. Nije preterano povoljan dan za važna poslovna dešavanja.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite komunikaciju sa osobom koja vam se dopada jer ste prilično stidljivi. Vreme je da poradite na unutrašnjim barijerama koje imate od ranije. Ne postoji razlog zbog kog bi trebalo da sumnjate u svoje kvalitete.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri vas muče tokom današnjeg dana i skloni ste nervozi. Samim tim, vaše generalno zdravstveno stanje nije baš najbolje. Pokušajte da izbegnete crne misli i da se okrenete pozitivnijem načinu razmišljanja!

ŠKORPIJA

POSAO: Očekujete da će vas bliski saradnici podržati pri pokušaju da realizujete svoje kreativne poslovne ideje. Moguće je da će neki postupiti u skladu sa vašim očekivanja, a neki ne. Takav je život i vreme je da prihvatite to.

LJUBAV: Dolazi vam zanimljivo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Device koju smatrate veoma šarmantnom. Vas dvoje ste dobar par, postoji neko uzajamno razumevanje na intuitivnom nivou. Pred vama je zanimljiv dan.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro danas. Kada je na ovom polju situacija bez problema, zadovoljni ste. Imate priliku da uživate u pozitivnom danu i da se ne opterećujete bilo kakvim brigama.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilika da poboljšate odnose sa nadređenima, na vama je da iskoristite tu mogućnost. Pokažite im da umete na pravi način da se zauzmete i za sopstvene ali i za njihove interese i da svi od toga mogu imati koristi.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete na nekom javnom mestu ali vam deluje da je hladna… Moguće je da je niste dobro procenili. Nabacite svoj šarmerski osmeh i priđite joj- nećete se pokajati.

ZDRAVLJE: Posetite fizioterapeuta koji vam može dati adekvatne savete po pitanju tegoba koje imate vezano za kosti i kičmu. Moguće je da je vreme da počnete da primenjujete i neki program vežbi za taj problem.

JARAC

POSAO: Nemojte da žurite kada je u pitanju putovanje u inostranstvo koje ste planirali. Danas nije dan za to. Posvetite se drugim stvarima koje vam mogu biti jednako važne. Nemojte da zanemarujete ostale obaveze koje imate.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima možda malo previše slobodna shvatanja za vaš ukus… Pomalo se plašite njene energije jer niste sigurni šta tačno od tog odnosa možete da očekujete… Hemija ipak postoji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu koji bi mogao da bude povišen. Ako niste sigurni- onda je najbolje da se prekontrolišete. Važno je da se potrudite da smanjite unos masne hrane ali i da izbegavate prezasoljena jela.

VODOLIJA

POSAO: Došli ste do zaključka da vam se štednja isplatila i razmišljate o tome da nastavite u tom pravcu. Povoljan dan za finansijska pitanja. Možete doći do rešenja kakvim se niste nadali u skorijoj prošlosti.

LJUBAV: Imate maksimalno poverenje u voljenu osobu i lepo se slažete. Ne dovodi se u pitanje bilo čija vernost jer znate da je kod vas sve na svom mestu. Možete da očekujete da ćete provesti veoma zanimljiv dan zajedno.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i bilo kakvu sklonost rizicima ili ponašanju koje nije adekvatno. Važno je da živite u skladu sa potrebama svog organizma i da ne unosite u svoje telo toksine koji ničemu ne služe.

RIBE

POSAO: Poslovni partner sa kojim sarađujete je veoma praktičan i prizeman, osoba na koju se uvek možete osloniti. Zadovoljni ste što pored sebe imate takvog saradnika i verujete da ćete u budućnosti postići još mnogo toga zajedno.

LJUBAV: Uspećete da oraspoložite voljenu osobu koja je iz nekog razloga bila povređena. Očekuje vas prijatan dan sa njom. Možete da se nadate da će vam oprostiti manje greške koje ste pravili prema njoj.

ZDRAVLJE: Moguće su alergijske reakcije, pogotovo ako ste generalno tome skloni. Možete biti osetljiviji danas, pa povedite računa i nemojte da se izlažete potencijalnim alergenima. Bolje je da idete na sigurno.

ALO