Ribe će uskoro sresti onog o kom maštaju!

Vodolije imaju šansu da otpočnu vezu sa jednim Bikom.

OVAN

POSAO: Potrebno je da se više angažujete ako želite da realizujete brojne planove koje imate u svojoj glavi. Moguće je da su vam ideje dobre ali da vam nedostaje malo više truda za realizaciju svega.

LJUBAV: Moguće je da niste dovoljno posvećeni voljenoj osobi i da je ona počela sve više to da vam zamera. Pred vama je dan u kom ćete imati probleme u komunikaciji sa svojim partnerom… Povedite računa o tome.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos slatkiša. Skloni ste problemima sa šećerom ali i sa telesnom težinom. Ishrana je kod vas glavni okidač zdravlja ili bolesti, pa se potrudite da se hranite što kvalitetnije.

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete veoma lako rešiti sve nagomilane sitne obaveze koje čekaju na vas. Kada budete sve to završili osetićete veliko olakšanje. U organizaciji je ključ rešavanja svih problema.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete imati veoma lepe trenutke sa voljenom osobom i da ćete zajedno uživati u romantici i nežnostima. Ukoliko ste slobodni, na nekom javnom mestu upoznajete atraktivnu osobu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete uspeti da rešite neke probleme koje ste imali izvestan vremenski period… Pred vama je povoljan dan za početak neke terapije ili tretmana. Možete se da nadate poboljšanju.

BLIZANCI

POSAO: Rešili ste da ovaj dan posvetite analizi poslovnih dešavanja, kako biste znali koje sledeće korake da napravite. Dobar je period za donošenje zaključaka i za bavljenje statističkim podacima.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, možete da očekujete razgovor sa partnerom na temu proširenja porodice. Pred vama je veoma povoljan period ako ste želeli tako nešto. Slobodni Blizanci nalaze ljubav neočekivano.

ZDRAVLJE: Prilično ste napeti i pod stresom. Iako na prvi pogled nemate velike probleme, kada ostanete sami sa sobom osećate se nekako loše i opterećeno. Moguće je da bi vam prijao iskren razgovor sa nekim.

RAK

POSAO: Uspećete da realizujete svoje planove uz pomoć neke važne osobe koja vam pruža podršku. Zahvalni ste joj. Pokažite joj da na pravi način umete da cenite to što vam uvek izlazi u susret.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da sa osobom sa kojom se viđate ozvaničite vezu. Moguće je da ste na pragu nečeg ozbiljnog. Ukoliko ste već u braku, možete da se nadate dobrom odnosu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim kolenima i nožnim zglobovima su mogući. Ako imate neku staru povredu u tom predelu, sada bi vam se ta tačka ponovo mogla aktivirati. Budite oprezni prilikom fizičke aktivnosti.

LAV

POSAO: Mogli biste veoma lako da čujete neke informacije koje vas neće obradovati previše. Moguće je da vam dolazi period u kom ćete biti posvećeni traganju za rešenjima poslovnih problema.

LJUBAV: Očekuju vas manje svađe i prepirke sa voljenom osobom. Odnos između vas dvoje nije baš sjajan. Ako želite da se stanje popravi, trebali bi da se potrudite. Slobodni Lavovi se mogu upustiti u tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa jetrom. Povedite računa o unosu masne hrane, gaziranih pića, alkohola i svih ostalih toksina i štetnih materija koje se nakupljaju u jetri. Posavetujte se sa lekarom.

DEVICA

POSAO: Vi svoj posao radite sa puno ljubavi i posvećenosti baš iz tog razloga ostvarujete izuzetno dobre rezultate. Možete da očekujete jako dobar dan tokom kog ćete biti veoma aktivni.

LJUBAV: Možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će biti vaša velika ljubav i podrška u budućnosti. Ukoliko je u pitanju Strelac, veza bi mogla da počne na neki neobičan način.

ZDRAVLJE: Problemi sa reumom su mogući. Kosti su vam generalno osetljive, pa su na ovom planu moguće neke tegobe tog tipa. Pazite na sebe i posavetujte se sa lekarom kako da tegobe ublažite.

VAGA

POSAO: Moguće je da se dvoumite između dva različita posla i da niste sasvim sigurni koji bi trebali da odaberete. Potrebno vam je još neko vreme da donesete konačnu odluku na ovom planu.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera mnogo stvari i vreme je da se suočite sa svojim greškama. Na početku vam neće biti lako da pogazite svoj ponos i sujetu ali nekad je to neophodno da bi se odnos popravio.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su mogući kod vas. Kao da hronično patite od lošeg varenja. Bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom o režimu ishrane koji bi vam najviše odgovarao.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite do velikog napretka na poslovnom planu! Sada vas više ništa ne može zaustaviti na vašem puutu do cilja! Pred vama je prilika da ostvarite veoma značajan i zapažen uspeh na polju karijere.

LJUBAV: Ne dopada vam se to što voljena osoba ne pokazuje dovoljno tolerancije i razumevanja u odnosu sa vama. Moguće je da razmišljate o prekidu veze ili manjoj distanci od partnera.

ZDRAVLJE: Povedite računa o osetljivom grlu. Izbegavajte hladne napitke, cigarete ili bilo šta što može da vam nadraži ždrelo. Potrudite se da ojačate svoj imunitet, da povećate unos vitamina ali i toplih čajeva.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste sa onim što imate i zahvalni ste na tome. Želite da ostanete na svom radnom mestu na duže staze u budućnosti. Potrudićete se da sačuvate svoj posao od loših uticaja sa strane.

LJUBAV: Potrebne su vam emotivne promene! Kada ste sami nemate dovoljno motivacije. Potreban vam je partner sa kojim ćete moću da delite sve ono što život nosi. Želite brak i porodicu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano fizičko opterećenje. Današnji dan vam je povoljniji za odmor nego za naprezanje. Moguće je da iz nekog razloga imate manjak energije i da ste prilično osetljivi.

JARAC

POSAO: Moguće je da ste napravili neku pogrešnu procenu i da sada zbog toga trpite određene gubitke. Nije dobar dan za bilo kakve rizike. Generalno nemojte da ulazite u važne transakcije danas.

LJUBAV: Niste sigurni kuda vodi veza u kojoj ste trenutno. U nekim trenucima vam se čini da nećete još dugo ostati zajedno. Za sada je stanje promenljivo, a konačna odluka će biti na vama. Partner ništa ne bi menjao.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste pomalo bezvoljni, utučeni. Emotivno stanje vas na neki način opterećuje, pa možete biti skloni melanholiji, depresiji i sličnim stanjima. Posvetite se tome da sebi malo podignete raspoloženje!

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam neko od bliskih kolega uzvratiti dobro delo i uslugu koju ste mu nekada učinili. Pred vama je povoljan dan u kom ćete probleme rešiti. Dobro se dobrim vraća!

LJUBAV: Maštate o osobi koja vam se dopada i imate želju da provodite što više vremena sa njom. Tražite način da joj priđete. Povoljan je dan za početak nove veze koja bi trajala. Pogotovo ako vam se dopada Bik.

ZDRAVLJE: Problemi zbog nedostatka sna su mogući. Nemojte da se iscrpljujete. Ako primetite pojačan umor, nađite malo vremena da prilegnete pa makar i preko dana. Ugodite potrebama svog organizma.

RIBE

POSAO: Tokom današnjeg dana možete biti prilično pasivni jer nemate previše obaveza. Uživajte u slobodnom vremenu. Za vas je vikend počeo malo ranije, pa nećete imati nikakve brige i stresove!

LJUBAV: Osoba koju ste nedavno upoznali je ostavila veoma moćan utisak na vas i sada neprestano mislite na nju. Uskoro ćete imati priliku za još jedan veoma zanimljiv susret i kontakt sa njom.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas. Na polju zdravlja nema naglašenih problema i može se reći da je sve sasvim uredu. Ispred vas je dan u kom možete da uživate i da budete maksimalno opušteni.

ALO