Ovaj znak će se danas zaljubiti!

Dok će Lavovima danas proraditi leptirići u stomaku, Strelčevi beže od razgovora sa voljenom osobom.

OVAN

POSAO: Srećne okolnosti vam se osmehuju i možete da očekujete značajan dobitak na polju finansija. Pred vama je povoljan dan tokom kog ćete uspeti značajno da poboljšate svoje materijalno stanje.

LJUBAV: Uživaćete u lepom danu sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, na pomolu je nova, značajna ljubavna priča. Doživećete nove emocije kakve nikada do sada u svom životu niste iskusili.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam bavljenje sportom. Za vas je fizička aktivnost veoma važna jer imate mnogo energije i kada je ne usmeravate na adekvatan način to može negativno da se odrazi na vaše zdravlje.

BIK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da očekujete da ćete dobiti pozitivne vesti koje će vas obradovati! Pred vama je prilika da povećate obim posla i da samim tim ostvarite veću zaradu.

LJUBAV: Dolazi vam novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla biti negde u vašoj blizini. Očekuju vas zanimljivi trenuci i prijatan kontakt sa njom. Uspećete da ostvarite i nešto više od flerta.

ZDRAVLJE: Osećate se generalno dobro. Na polju zdravlja vas ne očekuju bilo kakvi značajni problemi, možete da računate na stabilno stanje. Uživajte u pozitivnom danu koji je pred vama i nemojte da se brinete.

BLIZANCI

POSAO: Veoma ste opušteniu poslovnoj komunikaciji pa lako među svojim saradnicima nalazite i nova prijateljstva. Možete da očekujete sklapanje novih kontakata sa ljudima koji vam kasnije mogu biti značajni za posao.

LJUBAV: Vaš stav prema partneru je korektan, tolerantan i fleksibilan i baš iz tog razloga imate dobar odnos. Možete da se nadate danu u kojem ćete provesti lepe zajedničke trenutke. Ako ste slobodni, dopada vam se Lav.

ZDRAVLJE: Pokušajte da izbegavate cigarete. Disajni putevi vam mogu biti prilično osetljivi, tako da je važno da pazite na svoje navike. Pored toga, mogući su i manji problemi vezani za ukočenost.

RAK

POSAO: Povoljan je dan za poslovne transakcije. Uskoro vam dolazi značajno materijalno poboljšanje. Ukoliko ste planirali neka nova ulaganja, možete da se nadate da će vam se to isplatiti.

LJUBAV: Možete da očekujete dugu vezu sa osobom koja vam se dopada. Možete da ostvarite veoma dobar odnos. Pred vama je povoljan dan za početak ljubavnog odnosa koji bi mogao da vam bude perspektivan.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit i potreba za jakom hranom je naglašena kod vas. Moguće je da vam dodatni unos proteina prija i da su vam potrebni novi izvori energije jer ste dosta aktivni i dosta se trošite.

LAV

POSAO: Nemate dovoljno slobodnog vremena jer ste maksimalno posvećeni poslu i to počinje da vas opterećuje. Moguće je da ćete uskoro početi da planirate neke promene na ovom polju, želite drugačije radno mesto.

LJUBAV: Možete se veoma lako zaljubiti danas! Novo, uzbudljivo poznanstvo vam konačno vraća osmeh na lice! Na vama se vidi da ste drugačiji, sijate, a leptirići u stomaku razigrano plešu…

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da malo odmorite. Nemojte previše da se naprežete na bilo kom
polju danas. Osetljivi ste i podložni nekim manjim problemima pa je potrebno da pazite na sebe
više nego inače.

DEVICA

POSAO: Dolazite do novih, kreativnih ideja vezanih za posao zahvaljujući kojima ćete uspeti da ostvarite unapređenje. Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima i novim pomacima na ovom planu.

LJUBAV: Dolazite do nove mogućnosti za flert sa osobom koja vam se dopada već neko vreme. Bilo bi dobro da joj pokažete svoje interesovanje, makar suptilno da joj stavite do znanja da vam se dopada.

ZDRAVLJE: Imate višak energije pa bi bilo dobro da se potrudite da je usmerite na nešto pozitivno. Bavljenje sportom vam svakako može prijati kao i bilo koji vid rekreacije u prirodi. Potrebna vam je aktivnost.

VAGA

POSAO: Možete da računate na podršku od strane poslovnih saradnika koji su vam veoma naklonjeni i koji vas cene. Zajedno ćete uspeti da ostvarite prilično dobre rezultate. Očekuje vas dobar dan.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva situacija na emotivnom planu! Uživaćete sa osobom u koju ste zaljubljeni. Ona će vam pokazati da takođe nije ravnodušna i lako ćete doći do pomaka u zajedničkom odnosu.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na ovom polju. Pred vama je povoljan dan tokom kog biste trebali da se osećate generalno dobro. Prija vam da budete okruženi ljudima i da budete aktivni na društvenom planu.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ćete morati malo da sačekate na nove poslovne događaje, današnji dan vam ne donosi promene. Iako ste očekivali neka dešavanja sada dolazi do odlaganja, pa će vam biti potrebno strpljenje.

LJUBAV: Ponosni ste na svog partnera i na činjenicu da je uspeo da prevaziđe neke probleme koje je imao. Pokazaćete mu koliko cenite to što je ispao fer prema vama. Očekuje vas lep dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potrebno je da se malo više sebi posvetite i da priuštite svom telu neki vid relaksacije. Za opuštanje napetih mišića bi vam svakako prijao odlazak u neki spa centar.

STRELAC

POSAO: Moguće je ćete dobiti odobrenje od strane nadređenih da započnete neki novi samostalan projekat. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu ostavriti zapažen poslovni uspeh.

LJUBAV: Nemojte bežati od iskrenog razgovora sa voljenom osobom. Potrebno je da sasvim otvoreno jedno drugome kažete neke stvari. Jedino na taj način ćete biti u prilici da rešite to što vas muči.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da imate neke manje probleme sa nedostatkom gvožđa ili nekih drugih minerala i vitamina u organizmu. Posavetujte se sa svojim lekarom.

JARAC

POSAO: Spremni ste da uzvratite uslugu osobi koja je uvek za vas činila dosta toga. Na raspolaganju ste u svakom trenutku svojim saradnicima jer vam je važno da zadržite dobre odnose u kolektivu.

LJUBAV: Osoba koja vam se udvara bi uskoro mogla da odustane od toga, ako joj ne budete dali znak da ste zainteresovani. Potrebno je da odlučite šta želite i da se ne plašite da to otvoreno pokažete.

ZDRAVLJE: Odlično zdravlje vas prati. Jaki ste, stabilni i dobro se osećate u svojoj koži. Ne očekuju vas nikakvi problemi i možete da se nadate jednom dobrom i mirnom danu koji je ispred vas.

VODOLIJA

POSAO: Na vama je da prihvatite deo svoje odgovornosti za greške koje ste pravili i da se suočite sa posledicama. Važno je da pokažete da ste spremni da se zauzmete za zajednicu i kolektiv.

LJUBAV: Postavljate sebi visoke ciljeve, želite da budete sa osobom koja je veoma primećena i popularna. Nećete odustati dok ne budete osvojili njenu pažnju. Možete da se nadate zanimljivim trenucima za polje flerta.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja tokom današnjeg dana. Osetljivi ste i podložni bolnim i upalnim stanjima, pa su mogući i neki problemi sa zubima. Pazite na sebe i na svoje zdravlje danas.

RIBE

POSAO: Vraćate poverenje svojih saradnika i dolazite do mogućnosti da ostvarite veću zaradu. Očekuje vas generalno dobar dan tokom kog ćete imati priliku da poboljšate poslovnu situaciju i svoj status.

LJUBAV: Moguće je da odustajete od toga da rešite neki problem koji se pojavio između vas i partnera jer jednostavno nemate dovoljno snage i strpljenja. Pred vama je dan u kojem možete imati brojne nesuglasice.

ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor. Nemojte previše da se naprežete i potrudite se da unosite dovoljno tečnosti. Nađite dovoljno vremena da se posvetite sebi, da se odmorite i regenerišete.

ALO