Device mogu imati problema sa zdravljem

Dok će Device imati probleme sa grlom, Škorpije će imati probleme sa niskim pritiskom.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete podršku vama bitnih ljudi kako bi realizovali projekat koji ste marljivo isplanirali. Pred vama je povoljan dan za poslovno polje, očekuje vas šansa za uspeh i ostvarenje ambicija.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim i strastvenim trenucima sa voljenom osobom, topite se u njenom zagrljaju. Uživate kada ste zajedno i počinjete da maštate o zajedničkom životu i braku.

ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije! Odlično se osećate i zadovoljni ste okolnostima koje imate na svim poljima. Možete da očekujete veoma pozitivan dan tokom kog nećete biti opterećeni problemima.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da napredujete i da dobijete pohvale od strane šire javnosti vezane za vašu struku. Potvrdićete još jednom zbog čega ste vodeći u svom poslu. Pred vama je dobar dan.

LJUBAV: Možete da ojačate odnos koji imate sa voljenom osobom i da se nadate mogućnosti sklapanja braka i zajednice. Ukoliko ste slobodni, moguće je neko novo zanimljivo poznanstvo na javnom mestu.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da se malo više posvetite tome da sebi ugodite. Idite negde u šoping ili na neki kozmetički tretman, u svoj omiljeni restoran ili jednostavno uživajte uz dobru muziku koja vas opušta.

BLIZANCI

POSAO: Lako ćete završiti sve poslovne obaveze koje ste imali u planu za danas. Možete se nadati opuštenoj atmosferi. Nećete biti preterano opterećeni bilo kakvim brigama i problemima na ovom polju.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koju svakodnevno srećete. Vreme je da se pokrenete oko komunikacije sa njom. Ako želite da imate nešto više od poznanstva, neophodno je da napravite prvi korak ka tome.

ZDRAVLJE: Osećate se izuzetno dobro. Rešili ste probleme koji su vas mučili na ovom planu i sada osećate veliko olakšanje zbog toga. Možete da se nadate povoljnom danu tokom kog neće biti problema.

RAK

POSAO: Možete da se nadate veoma stabilnoj materijalnoj situaciji. Ništa više ne bi trebalo da vas iznenadi. Svi negativni događaji sada ostaju iza vas, u prošlosti a vi možete da se posvetite boljoj i svetlijoj budućnosti.

LJUBAV: Sve ukazuje na to da ste pronašli svoju srodnu dušu sa kojom sada možete praviti zajedničke planove za budućnost. Osećate se jako dobro kada ste zajedno, ispunjeni ste pozitivnim emocijama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor. Današnji dan vam je povoljan za opuštanje i regeneraciju. Ne treba da se naprežete u bilo kom smislu. Malo pasivniji tempo će vam prijati uz mnogo mnogo sna i odmora.

LAV

POSAO: Možete da očekujete veliko poboljšanje na polju finansija, kao i priliku da napredujete ako se bavite privatnim poslom. Očekuje vas dan u kojem ćete moći da budete veoma uspešni u svojoj profesiji.

LJUBAV: Bračna situacija je konačno mirna a vi ste zadovoljni jer između vas i partnera još uvek postoje strasti. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa jednom Vagom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je zdravija ishrana. Moguće je da su vam se pojavili neki zdravstveni problemi zbog nepravilne ishrane… Potrebno je da se posavetujete sa nutricionistom i da uvedete neke promene.

DEVICA

POSAO: Ukoliko tokom današnjeg dana budete potpisali neki ugovor vezan za posao, očekuje vas uspeh u toj delatnosti na duže staze. Možete da se nadate pozitivnim pomacima na ovom planu.

LJUBAV: Spremni ste da se borite za naklonost osobe koja vam se dopada i to ćete joj otvoreno pokazati. Verujete da biste vas dvoje u budućnosti mogli da imate veoma zanimljiva dešavanja i nadate se tome.

ZDRAVLJE: Preporuka je da izbegavate gazirane napitke. Grlo vam je osetljivo i mogli biste da imate neke probleme sa upaljenim krajnicima. Izbegavajte i sve što je hladno i generalno pazite na svoj imunitet.

VAGA

POSAO: Ukoliko vam se bude ukazala mogućnost i prilika za napredovanje, trebali biste da je prihvatite oberučke. Neće vam se pružiti još mnogo šansi zato je važno da ih prepoznate kada vam se budu ukazale.

LJUBAV: Smatrate da ste pronašli partnera sa kojim možete da ostanete u dugoj vezi a možda da dođete i do braka i ozbiljnijih koraka. Pred vama je prilika da razgovarate o zajedničkim planovima za budućnost.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate probleme zbog hroničnog umora i napetosti. Niste u najboljem stanju i brojne tegobe vas muče. Pokušajte da povedete malo više računa o svom zdravlju i da se držite podalje od stresa.

ŠKORPIJA

POSAO: Spremni ste da se borite i da se dokazujete. Puni ste elana i energije za nove poslovne projekte. Nećete odustati dok ne budete ostvarili uspeh koji vam je na ovom planu od velikog značaja.

LJUBAV: Možete da očekujete veoma lep dan za ljubav. Nova dešavanja na ovom polju vas čine veoma radosnim i sentimentalnim. Osoba sa kojom ste se zbližili predstavlja važnu svetlu tačku u vašem životu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa niskim pritiskom. Zbog toga se osećate generalno malaksalo, bez energije i prate vas vrtoglavice. Povećajte unos tečnosti ali i redovnije jedite. Posavetujte se sa lekarom.

STRELAC

POSAO: Očekujete da će vam neka osoba iz daleka pružiti pomoć i da ćete zahavljajući njenoj podršci ostvariti uspeh. Možete da se nadate da će vam po tom pitanju želje biti ispunjene. Obezbedili ste sebi dobre saradnike.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada zauzeta osoba, danas ćete shvatiti da je ipak bolje da odustanete od te priče. Uskoro će vam se ostvariti prilika za neko novo poznanstvo i pozitivnu priču.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stopalima koja vam mogu biti osetljiva i podložna nekim manjim problemima. Cirkulacija u ovom predelu vam takođe može biti otežana a skloni ste i pojavi vode u nogama.

JARAC

POSAO: Na polju posla vam dolazi veliko rasterećenje i lepe vesti koje vam nose vaši bliski saradnici. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni ishodom situacije koja vas je neko vreme brinula.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da se još bolje upoznate sa osobom koja vam se dopada i da stvorite neki vid prijateljskog odnosa. Uskoro će vam se otvoriti i prilika za romantičan izlazak sa njom.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid lagane rekreacije, šetnja ili brzo hodanje. Potrebno vam je da se malo aktivirate da ne budete preterano pasivni jer vam to ne utiče baš pozitivno na stanje organizma.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete ostvariti veoma dobar odnos sa nadređenima koji cene vaš rad i trud koji pokazujete. U narednom periodu bi mogla da vam se otvori pozitivna mogućnost za napredovanje.

LJUBAV: Na ovom polju vas očekuje veoma stabilna situacija. Ako ste sa osobom koja je rođena u vodenom znaku, strasti će se razbuktati. Možete da očekujete veoma pozitivan dan ispunjen lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa jer biste mogli da imate neke manje probleme sa zubima ili desnima. Povedite računa o redovnoj higijeni usne duplje i o svojim navikama u ishrani. Posavetujte se sa stručnjakom.

RIBE

POSAO: Imaćete srećne okolnosti na ovom planu! Kockice će se sklopiti baš tako da vi profitirate više nego što ste očekivali. Pred vama je dan u kojem ćete moći da imate priliku za poboljšanje zarade.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja ima prilično slobodna shvatanja, što bi moglo biti malo previše za vaš ukus. Moguće je da trenutno niste spremni za neobavezne avanture i da tražite nešto značajnije.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju zdravlje. Možete da se opustite i da uživate u pozitivnom danu koji je ispred vas. Nemate ni jedan razlog da se osećate opterećeno ili zabrinuto.

ALO