Ovnovi će imati probleme na poslu

Vagama se ne preporučuje da ulaze u rizične poslove, a Ovnovi moraju biti na oprezu na poslovnom planu.

OVAN

POSAO: Moguće je da na poslu nemate podršku koju ste očekivali da ćete dobiti. Budite na oprezu. Sada vam se mogu dešavati i neki novi problemi i kočnice, pa će vam trebati dosta snage da ih prevaziđete.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja vam dolazi preko kruga prijatelja. Očekuje vas intrigantna komunikacija sa njom. Postepeno se zbližavate i sve ukazuje na to da će vam odnos napredovati.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zglobovima. Ukoliko se bavite bilo kakvom fizičkom sktivnošću, povedite računa o sebi jer su naglašene manje povrede poput uganuća i sličnih neprijatnih stanja.

BIK

POSAO: Moguće je da ćete imati neke manje nejasnoće u komunikaciji sa svojim kolegama. Potrebno je da pokažete da ste spremni na svaki vid kompromisa kako bi se timski rad nastavio u dobrom smeru.

LJUBAV: Upoznajete zanimljivu osobu u nekom okruženju u kom se svakodnevno krećete i ulazite u flert sa njom. Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete lako doći do njene pažnje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivom kožom. Naglašena je pojava crvenila, suvoće, iritacija ili nekog sličnog vida promena koje vam ne prijaju. Vreme je da se posetite dermatologa.

BLIZANCI

POSAO: Nemate mnogo sreće danas, pa je najbolje da ne rizikujete previše na polju finansija.Ukoliko budete bili preterano neozbiljni, veće su šanse za neki gubitak nego za dobitak kojim biste bili zadovoljni.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba ne ceni dovoljno vaš trud da joj ugodite. Možete da očekujete zahlađenje odnosa u braku ili dužoj vezi. Pred vama je krizni period koji može biti promenljiv.

ZDRAVLJE: Loša cirkulacija vam može stvarati manje tegobe ali ne biste trebali da očekujete neke značajnije promene na polju zdravlja. Generalno vam je naglašeno sanje u kojem nema većih tegoba.

RAK

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije i deluje vam da se neki troškovi nagomilavaju. Ne treba ipak da strahujete previše. Sve što sada budete potrošili ćete uspeti da platite i nadoknadite kasnije.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba nema dovoljno poverenja u vas i da se iz tog razloga prilično često svađate. Ne volite da vas bilo ko proveava i smeta vam takav stav sa njene strane.

ZDRAVLJE: Smanjite unos kofeina. Moguće je da ćete imati neke manje probleme vezane za srce ili oscilacije pritiska. Budite oprezni. Ako se pojave neke nove tegobe posetite lekara radi kontrole.

LAV

POSAO: Moguće je da nisu ispunjena vaša očekivanja na ovom polju i da ste veoma razočarani zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete se dvoumiti oko promene radnog mesta i preokreta u karijeri.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da vam se približi ali postoje neke stvari preko kojih ne možete da pređete tako lako. Moguće je da će vam biti potrebno dosta vremena da rešite vaše nesuglasice.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući. Povedite računa o simptomima koje osećate i
pokušajte da razgovarate sa lekarom o tome. Moguća je pojava peska ili kamena u mokraćnim
kanalima.

DEVICA

POSAO: Imaćete mnogo obaveza tokom današnjeg dana pa je dobra organizacija od ključnog značaja. Važno je da ostanete smireni, pribrani, da ne dopustite da vam bilo šta pokvari raspoloženje.

LJUBAV: Moguće je da nemate dovoljno vremena da se posvetite osobi koja vam se dopadam iako ona očekuje vašu pažnju… Pred vama je dan u kojem nećete biti preterano zadovoljni emotivnim stanjem.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je moguć, povećajte unos vitamina. Važno je i da dovoljno odmarate ali i da se držite podalje od bilo kakvih izvora virusa i zaraze kako bi izbegli moguće komplikacije.

VAGA

POSAO: Nije preporučljivo da ulazite u bilo kakve rizike na poslovnom planu. Držite se sigurnih puteva. Pokušajte da budete maksimalno posvećeni svojim redovnim poslovima i trud će vam se isplatiti.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete veoma zanimljiva nova dešavanja na emotivnom polju! Pred vama je povoljan dan tokom kojeg se mžete ponovo sasvim iskreno zaljubiti!

ZDRAVLJE: Povedite računa ako primetite srčane smetnje. Moguće je da na ovom planu ne ide sve glatko i da ste skloni nekim novim problemima. Zato je najvažnije da se obratite nekom stručnjaku.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da vam se dešavaju brojni problemi na polju posla i da vam je potrebno dosta vremena da ih rešite. Spremni ste da sve drugo ostavite po strani i da na prvo mesto stavite svoju karijeru.

LJUBAV: Dobro se osećate pored svog partnera i smatrate da biste trebali da ostanete zajedno na duže staze u budućnosti. Uskoro ćete mu i predložiti nešto na temu braka ili zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Bolovi u stomaku vam mogu stvarati manje probleme. Probava vam je osetljiva a skloni ste i tegobama koje se vezuju za nadutost. U svakom slučaju je važno da povedete računa o ishrani.

STRELAC

POSAO: Radite posao koji volite i dobro se osećate zbog toga. Poletni ste, motivisani i spremni da uskočite svakome u pomoć. Može se reći da postavljate jako dobar primer svojim ponašanjem.

LJUBAV: Nije vam lako da sasvim otvoreno pokažete svoje emocije prema voljenoj osobi jer smatrate da vas neće razumeti. Moguće je da imate mnogo nerešenih unutrašnjih dilema koje će nekada morati da isplivaju.

ZDRAVLJE: Napetost u mišićima je naglašena kod vas, a unos magnezijuma će vam svakako biti od značaja. Nije povoljan dan za preterano naprezanje ili intezivnu fizičku aktivnost i treninge.

JARAC

POSAO: Niste zadovoljni onim što ste do sada realizovali na poslovnom planu i smatrate da možete mnogo bolje od toga. Veliki ste perfekcionista i nećete odustati dok sve ne bude savršeno.

LJUBAV: Nastupilo je manje zahlađenje između vas i voljene osobe i ne znate kako da prevaziđete krizu. Trebaće vam vremena ali velike su šanse da ćete ipak uspeti ponovo da se zbližite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog loše ishrane. U narednoj fazi možete da budete i skloni gojenju pa je neophodno da i tome povedete računa. Važno je da se posvetite promenama po pitanju navika.

VODOLIJA

POSAO: Potrebno je da promenite ugao gledanja ako želite da rešite problem koji vam se pojavio na poslovnom planu. Neće vam biti lako da ostvarite dobre rezultate ako nastavite po starom.

LJUBAV: Na neki način bežite od suočavanja sa voljenom osobom. Svesni ste svoje krivice za određene probleme. Ipak, sve dok ne budete stali ispred nje i razgovarali, stanje vam neće biti bolje.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa infekcijama. Povedite računa o mogućim izvorima zaraza kojima ste bili izloženi. Idite na lekarski pregled kako biste mogli da obavite sve neophodne analize.

RIBE

POSAO: Moguće je da se dešavaju neke promene kakve niste očekivali i da ste prilično nezadovoljni zbog toga. Potrebno vam je mnogo energije kako biste mogli da prihvatite nova dešavanja.

LJUBAV: Partner vam zamera što ste preterano okrenuti poslovnim i finansijskim problemima, a jako malo vremena provodite sa njim. Moguće je da na neki način od vas traži potvrdu ljubavi i posvećenosti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i na polju zdravlja nemate nikakvih problema. Možete da očekujete dan u kojem ćete imati generalno dobro stanje. Moguće je i rešenje za neki problem od pre.

ALO