Ovaj znak će imati probleme sa zdravljem!

Rakovi putuju u inostranstvo, dok će Device dobiti posao.

OVAN

POSAO: Razmišljate o tome da se posvetite realizaciji nekih svojih ideja i da obnovite neke poslovne kontakte iz prošlosti. Pred vama je veoma povoljan dan tokom kog možete biti prilično produktivni.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, maštate o novim dešavanjima iako se još uvek ništa konkretno ne ostvaruje. Potrebno vam je još malo vremena kako bi osvojili osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su naglašeni, moguće je da imate veliki višak energije. Fizička aktivnost i bavljenje sportom su uvek pametne opcije za vas. Nakon treninga ćete se bolje osećati.

BIK

POSAO: Oslanjate sa na pomoć svojih saradnika koji imaju dobru nameru prema vama. Možete da očekujete da ćete kao tim funkcionisati jako dobro i da ćete imati šansu da dođete do zajedničkog uspeha.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi mogla da se bavi nekom vrstom umetnosti i koja je veoma nežna, maštovita i senzualna. Pred vama je dan u kojem ćete provesti neko zanimljivo vreme sa njom.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su mogući danas. Pogotovo budite oprezni kada je u pitanju predeo nogu. Osim toga, ne biste trebali da imate neke veće zdravstvene tegobe danas.

BLIZANCI

POSAO: Posvećeni ste poslu iako imate utisak da vam neki ciljevi izmiču. Glavu gore i budite uporni! Ako budete dali sve od sebe to će vam se sigurno isplatiti i trud neće biti uzaludan.

LJUBAV: Imate potrebu da vaša ljubav sa osobom sa kojom se viđate postane zvanična i javna ali vam se čini da ona ima nešto protiv toga. Pokušajte da razgovarate o tome u kom će smeru ići vaša veza.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost u predelu leđa. Često ste u neudobnim ili nepravilnim položajima za kičmu, a pogotovo vam je naporno ako na poslu puno stojite. Posavetujte se sa lekarom.

RAK

POSAO: Povoljan je dan za formalna rešenja, kao i za putovaje u inostranstvo ili komunikaciju sa ljudima iz drugih zemalja. Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu ostvariti značajniji pomak.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba, danas je veoma povoljan dan da se zbližite sa njom. Možete da očekujete veoma romantično popodne i veče i trenutke ispunjene nežnošću.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema na ovom polju. Osećate se generalno dobro i imate dovoljno snage u sebi. Sada kada ste rešili neke probleme iz prošlosti osećate se još jače nego pre.

LAV

POSAO: Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju finansijsku situaciju, na vama je samo da prepoznate šansu kada vam se bude ukazala. Sada nije vreme da budete pasivni već da uzmete stvari u svoje ruke!

LJUBAV: Niste sigurni da li vam je voljena osoba verna i svaki novi događaj u vama budi još veću sumnju i osećaj strepnje. Pokušajte da otvoreno razgovarate sa njom o stvarima koje vam predstavljaju kočnicu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svom urogenitalnom traktu. Moguće je da ćete imati neke manje probleme na ovom polju. Ženski pripadnici ne bi trebali da izbegavaju redovne posete ginekologu.

DEVICA

POSAO: Moguće je da se nadate da ćete dobiti neki posao koji ima veze sa javnošću ili posao vezan za državnu službu. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg ćete ostvariti neki korak napred.

LJUBAV: Očekujete da će voljena osoba da vam pruži maksimum svoje pažnje i nežnosti jer imate puno pravo na to. Smatrate da ste vi osoba koja se uvek više trudi u vašoj vezi i da je sada vreme da to naplatite.

ZDRAVLJE: Redovno posećujte lekara. Jako je važni da vodite računa o svom zdravlju i da redovno radite nalaze. Takođe, bilo bi dobro da poradite na promenama koje se tiču loših navika.

VAGA

POSAO: Veoma lako izlazite na kraj sa svim nagomilanim obavezama. Možete da očekujete pozitivnu situaciju na polju posla. Kada sve budete završili osetićete veliko olakšanje i zadovoljstvo.

LJUBAV: Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koja je iz vašeg bližeg okruženja. Pred vama je jako povoljana dan za polje flerta. Možete da se nadate lepim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Povedite računa o tome da unosite više vitamina. Važno je da poradite na stvaranju boljeg odrambenog mehanizma kako biste mogli da se izborite sa potencijalnim problemima u narednom periodu.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan vam je povoljan za odmor. Nema naznaka da ćete na polju posla imati bitnija dešavanja ili promene. Možete da se opustite i da uživate u vikendu koji je počeo!

LJUBAV: Veoma pogodna atmosfera za rađanje nove ljubavi. Emocije se bude u vama, a osoba za koju ste zainteresovani uzvraća na isti način. Možete da očekujete veoma povoljan dan za ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Neka rekreacija umerenog tipa bi mogla da vam donese veoma dobre vibracije. Potrebno je da budete malo aktivniji kako biste bili mnogo zdraviji.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas pomoć od strane neke osobe iz porodice kada je u pitanju polje posla i finansija. Možete da se nadate pozitivnim promenama i prilici da dođete do nekog napretka na ovom planu.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, intezivno radite na tome da se odnos sa voljenom osobom popravi i da se zbližite. Moguće je da ćete u narednom periodu ozbiljno početi da planirate potomostvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju bešika. Mogući su manji problemi sa mokraćnim putevima, skloni ste upalama na ovom planu. Posavetujte se sa svojim lekarom ako primetite neke tegobe.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan trenutak za poslovne pregovore. Izbegavajte poslove koji imaju veze sa saobraćajem. Najbolje bi bilo da od današnjeg dana ne očekujete previše i da važne poslove odložite.

LJUBAV: Jasno i otvoreno pokazujete ono što osećate i nadate se da će voljena osoba to umeti da ceni na pravi način. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete ostvariti neku dodatnu dozu bliskosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima vam mogu stvarati manje tegobe ali ne biste trebali da imate neke veće smetnje na polju zdravlja. Sve dok pazite na sebe, i stanje na ovom planu je solidno.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas promene na polju finansija. Trudite se da na sve načine povećate svoju zaradu. Možete da se nadate da ćete uspeti u ostvarenju svojih namera na ovom polju danas.

LJUBAV: Na emotivnom planu je za vas sve stabilno i sigurno. Znate da možete da računate na svoju ljubav i da će ona biti uvek tu za vas. Osećate se odlično kada ste zajedno i ne planirate neke veće promene.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Moguće je da ćete u narednom periodu biti skloni problemima sa holesterolom, pa se potrudite da ih na svaki način izbegnete. Povedite računa o ishrani.

RIBE

POSAO: Postepeno dolazite do mogućnosti da unovčite neki svoj posao od ranije ali se i dalje plašite da vam ta zarada ne izmakne. Potrudite se da na poslovnom planu povežete sa pravim ljudima.

LJUBAV: Pokazali ste iskreno svoja osećanja i sada čekate na reakciju voljene osobe. Ne treba da brinete. Pred vama je mogućnost da ostvarite dosta bolju situaciju od one koju ste ranije imali zajedno.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak, koji uzrokuje malaksalost i manjak energije. Važno je da pijete dovoljno vode, da redovno jedete i da unosite dovoljno soli. Nemojte da se forsirate na bilo koji način.

ALO