Rakovi uživaju u ljubavi, Ovnovi imaju probleme sa partnerom.

OVAN

POSAO: Očekuju vas nove vesti u vezi vašeg poslovnog napredovanja. Mogući su i neki tračevi na poslu. U svakom slučaju do vas stižu neke informacije koje ranije niste imali, a mogu vam biti značajne.

LJUBAV: Pokušavate da skrenete pažnju voljenoj osobi da je hladna prema vama. Deluje vam da ona jednostavno nema sluha za vaše potrebe. Postepeno udaljavanje može dovesti i do konačnih odluka.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas očekuje. Pred vama je period tokom kig vam može prijati poseta fizijatru ili kiropraktičaru, nekoj osobi koja bi mogla da vam pruži adekvatnu pomoć i savet.

BIK

POSAO: Od vas se očekuje da ponovite neki uspeh koji ste ostvarili na poslovnom planu, samo sada pod drugačijim okolnostima. Moguće je da ste i sami spremni da date sve od sebe.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je spremna za ozbiljnu i stabilnu vezu. Očekuju vas lepa dešavanja sa njom. Ukoliko već imate partnera možete da očekujete pozitivan dan tokom kog ćete uživati.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije i ne postoji ništa što bi moglo da vam poremeti planove. Uživate u slobodnim aktivnostima i kontaktima sa ljudima koji vam prijaju.

BLIZANAC

POSAO: Postepeno dolazite do mogućnosti da stabilizujete svoje polje finansija. Očekuje vas uspeh koji ćete dugo pamtiti. Došlo je vreme da se popnete na hijerarhijskoj lestvici.

LJUBAV: Ukoliko ste se upustili u tajnu vezu sa nekom starijom osobom, tu se veoma lako mogu razviti i prave emocije. Pred vama je prilika da uđete u vezu koja vam može doneti dosta dobrih stvari.

ZDRAVLJE: Imate jak i otporan organizam. Dobro se osećate i ne postoji ništa što bi moglo da ugrozi vaše zdravlje. Pred vama je povoljna faza tokom koje ćete biti veoma aktivni na svim poljima.

RAK

POSAO: Obnavljate poslovni ugovor koji vam je važn ili potpisujete nešto što ste već dugo unazad očekivali. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima za nastavak saradnje koja vam je od ključnog značaja.

LJUBAV: Povoljan je dan ako ste u braku, zajedno sa voljenom osobom ćete se prisetiti nekih boljih, starih vremena. Moguće je da ćete uspeti da obnovite vašu ljubav i da se ponovo zbližite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim bubrezima koji mogu biti osetljivi sada, kao i ceo vaš urogenitalni trakt. Skloni ste i prehladama, pa je preporuka da budete obazriviji nego inače.

LAV

POSAO: Pred vama su ozbiljne poslovne dužnosti i odgovornosti ali nećete imati problem da sve ispoštujete. Dobro ste organizovani i spremni da uložite maksimum svoje energije u svoj posao.

LJUBAV: Ukoliko je vaša emotivna veza upala u kolotečinu ne treba da očajavate! Moguće je da je to samo prolazna faza i da čete uspeti da dođete do poboljšanja i ranije nego što mislite.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Poradite na tome da ojačate svoj imuni sistem jer dolazi faza u kojoj ćete biti podložni problemima na polju zdravlja, Važno je da malo više vodite računa o sebi.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas mogućnost za dobitak na sreću ili ćete dobiti neki novac na koji ste čekali duže vreme unazad. U svakom slučaju, finanijska situacija vam se značajno popravlja danas.

LJUBAV: Veoma povoljna emotivna situacija vam unosi dobro raspoloženje. Volite osećaj sigurnosti koji imate pored svog partnera. Spremni ste da se maksimalno posvetite tome da stvorite dobar odnos.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Ukoliko imate probleme sa vidom, proverite svoju dioptriju. Generalno se potrudite da pazite na predeo glave, očiju i slepoočnica jer su vam to sada slabe tačke.

VAGA

POSAO: Moguće su vesti o nasledstvu ili nekim drugim rešenjima koja se tiču nekretnina i zemljišta, lokala itd. Pred vama je povoljan dan ako se bavite bilo kakvom raspodelom imovine.

LJUBAV: Povoljan je dan za one koji su u braku. Ako ste slobodni, zanimljiv susret se može desiti sa osobom koju poznajete još iz detinjstva. Vaša ljubav se može pojaviti nekako spontano i neočekivano.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su naglašeni, pa na prvom mestu vodite računa o tome šta unosite u svoj organizam. Moguće je da je došlo vreme za neke ozbiljnije promene po pitanju navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovna komunikacija vam je danas jako važna, pa se potrudite da se jasno i direktno izjašnjavate u vezi svih svojih ideja i planova. Nemojte da dopustite da vam bilo šta ostane nedorečeno.

LJUBAV: Važite za osobu koja je sklona flertu i kada je zauzeta i kada nije. Mogući su problemi sa partnerom zbog tračeva. Razmislite o tome da li ste sami započeli problem, možda i nesvesno.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su vam naglašeni, pa povedite računa da ne dođe do nekih većih upala ili infekcija. Pred vama je stanje koje može da donese i povišenu temperaturu i slične probleme.

STRELAC

POSAO: Možete da se nadate značajnom poboljšanju finansijske situacije. Očekivana uplata će vam leći na račun. Pred vama je generalno povoljan dan tokom kog ne biste trebali da imate veće probleme.

LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za kompromise i za to da se žrtvujete zarad partnera, ne zanimaju vas komplikovane veze. Želite da stvari ostanu jednostavne i lake, zato sve držite na neobaveznom nivou.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit je naglašen kod vas, kao i potreba za dodatnim izvorima energije. Gladni ste života i akcije i spremni da se na svim poljima maksimalno angažujete kako bi vam bilo bolje.

JARAC

POSAO: Sve zavisi od odluka koje danas budete doneli. Moguće je da ćete rešiti neki problem iz prošlosti. Očekuje vas pozitivna situacija koja sa sobom donosi priliku da se brojne stvari poprave.

LJUBAV: Otvoreno i jasno pokazujete svoje emocije voljenoj osobi u nadi da će se ona naći pored vas u teškim trenucima. Spremni ste da joj pokažete svoje namere i da pričate iskreno o svemu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste malaksali i da vam je potreban odmor. Pred vama je dan u kom će vam prijati nešto usporeniji tempo, bez bilo kakvih forsiranja ili preterane akcije.

VODOLIJA

POSAO: Tačno znate koji su vaši ciljevi i nećete odustati sve dok se ne budete izborili za njih! Veoma ste uporni i važno vam je da istrajete u svojim namerama kako bi došli do poboljšanja.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je jako daleko od vas ili imate partnera pored sebe, a maštate o nekom sasvim drugačijem. U svakom slučaju neki emotivni nesklad kod vas postoji sada.

ZDRAVLJE: Nesanica je moguća. Skloni ste tome da previše razmišljate o problemima koji vas muče i da analizirate stvari do najsitnijeg detalja. Na taj način opterećujete sebe u svakom smislu.

RIBE

POSAO: Dolazi vam očekivana podrška na polju posla. Možete da se oslonite na neke stare prijatelje i saradnike koji će biti spremni da vam pomognu. Za vas su kontakti sa ljudima jako važni.

LJUBAV: Opušteni ste i veseli, spremni za druženje i nova poznanstva. Pred vama je veoma zanimljiv dan. Možete da očekujete period u kom ćete imati priliku da dođete do dosta bolje emotivne situacije.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma koji je dobar za nervni sistem, srce i mišiće. Pred vama je faza u kojoj biste trebali više da povedete računa o svom zdravlju kako bi zadržali dobro stanje.

ALO