Ovnovi su skloni depresiji, Rakovi bi trebalo da izbegavaju alkohol.

OVAN

POSAO: Mnogo konfuzije je oko vas, pa bi bilo najbolje da se danas ne bavite donošenjem presudnih odluka za svoju karijeru. Lako možete dobiti neke pogrešne informacije ili promašiti skretanje.

LJUBAV: Ne osećate se sigurno pored voljene osobe i imate utisak da gubite tlo pod nogama jer više nemate poverenja u nju. Moguće je da će se kriza u braku nastaviti i da vam neće biti lako da je prebrodite.

ZDRAVLJE: Skloni ste depresiji i teškim osećanjima. Unutrašnja borba vlada u vama i potrajaće neko vreme, dok se emotivno ne budete sredili… A do tada vas prate problemi sa nesanicom… Pazite se…

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u sve svoje saradnike i ne grešite zbog toga. Slušajte svoju intuiciju. Ne poklanjajte svoje poverenje osobama koje vam deluju sumnjivo i neobično.

LJUBAV: Deluje vam da prijatelj koji vam je preporučio jednu osobu zapravo i nema tako dobru nameru. Ne očekuje vas nova veza danas. Za sada ostajete sami ali vam se čini da je i bolje tako.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nervnim sistemom. Grčevi u mišićima su nešto čemu ste skloni. Trudite se da se opuštate i da generalno povećate unos magnezijuma. Izbegavajte stres.

BLIZANCI

POSAO: Pokušavate da navedete svoje nadređene da ispune neke vaše uslove. Manipulacija postoji sa obe strane. Moguće je da ćete na kraju kroz kompromis biti zadovoljni i vi i druga strana.

LJUBAV: Razdvojenost i distanca koju trpi vaša veza može da postane problem ako nešto uskoro ne uradite po tom pitanju. Vreme je da pokušate da se organizujete tako da provodite više vremena sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih mišića, a nakon toga biste bili i manje ukočeni. Razmislite o tome da se prepustite rukama stručnjaka. Važno je da s vremena na vreme ugađate sebi.

RAK

POSAO: Nije povoljan dan za sudske procese ili pravna pitanja. Moguće je da neke činjenice jednostavno ne mogu da dođu do izražaja. Za sada pokušajte da se posvetite drugim stvarima.

LJUBAV: Skloni ste paralelnim vezama ali na kraju svega toga jedino vi možete biti najviše povređeni. Pokušajte da otkrijete sami sa sobom koji je zapravo izvor nezadovoljstva i naučite da volite sebe.

ZDRAVLJE: Izbegavajte konzumiranje opijata, alkohola ili bilo kakvih tableta. Potrudite se da u zdravom telu održite zdrav duh i priseban um. Posvetite se sebi i svojim unutrašnjim potrebama na drugačiji način.

LAV

POSAO: Moguće su manje nestabilnosti na polju finansija. Imate dosta troškova, pa se plašite mogućih poteškoća. Ipak, ne biste trebali da budete preterano zabrinuti jer ćete uskoro imati bolje stanje.

LJUBAV: Teško vam je i razmišljate o kraju neke emotivne veze. Uskoro će se nebo iznad vas raščistiti i oblaci će otići. Rešićete probleme koji vam sada deluju teški i nepremostivi, faktor sreće će vam se ukazati!

ZDRAVLJE: Povedite računa o bešici koja bi mogla da vam bude osetljiva kao i urinani putevi generalno. Skloni ste prehladi i sličnim stanjima. Ženski pripadnici ovog znaka neka posete ginekologa.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan za početak novog posla. Povedite računa o tome šta potpisujete i sa kim. Potrudite se da prvo završite stare obaveze pre nego što se upustite u bilo kakva nova dešavanja.

LJUBAV: Moguće je da vam partner deluje nekako distancirano, drugačije, sumnjivo… Pitate se šta se to dešava sa njim u poslednje vreme. Pokušajte da razgovarate iskreno o svemu i da priznate svoje sumnje.

ZDRAVLJE: Moguća je upala uva ili neki manji problemi vezani za sluh. Ukoliko primetite bilo kakve tegobe na ovom planu, posetite lekara. Takođe, vodite računa i o osetljivim očima.

VAGA

POSAO: Očekuje vas prilično loša organizacija u radnom okruženju, pa vam nije lako da sa svim obavezama izađete na kraj. Moguće je da neke komplikacije nisu nastale vašom greškom ali svejedno postoje.

LJUBAV: Moguće je da ne želite da budete sami ali vam ne prija ni trenutni partner. Potrebno vam je nešto sasvim drugačije. Pokušajte da napravite sebi čistu situaciju kako bi mogli da imate nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Skloni ste virusnim infekcijama. Imunitet vam je oslabljen i niste u najboljem stanju. Odmarajte sada i nemojte da se izlažete bilo kakvim rizicima na polju zdravlja. Pazite na sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se nadate slobodnom danu. Ako već morate na posao, potrudite se da ne pravite veće greške i zabune. Generalno bi vam najviše odgovaralo da se sada distancirate od obaveza.

LJUBAV: Dopada vam se osoba o kojoj ne znate skoro ništa. Možete da očekujete novu, platonsku ljubav. Biće vam potrebno mnogo vremena kako biste uspeli da ostvarite nešto više…

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Mogući su problemi sa srcem i krvnim sudovima, a pogotovo treba da budete oprezni ako ste već imali tegobe na ovom planu.

STRELAC

POSAO: Moguće je da nisu baš svi iskreni prema vama, pa povedite računa o svojim očekivanjima po pitanju posla. Ukoliko smatrate da će vam neko drugi rešiti probleme, varate se.

LJUBAV: Uživate u flertu ali još uvek niste sasvim spremni za neki ozbiljniji korak. Ovako se osećate sigurnije. Moguće je da ispitujete svoje opcije i na nekoj drugoj strani, odnosno da vas zanima još neka osoba.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa plućima su naglašeni kod vas. Kašalj vas muči i skloni ste otežanom disanju. Ako inače patite od astme teži vam je dan. Ne bi bilo na odmet da se posavetujete sa lekarom.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, povedite računa o svojim saradnicima. Pazite koga ćete zaposliti. Dobro proverite svakoga i nemojte da dopustite da vas bilo ko drži u bilo kakvoj zabludi.

LJUBAV: Moguće je da ste nekako tužni i nostalgični i da vam neka prošla, davna vremena deluju daleko bolje. Maštate o bivšoj ljubavi iako je ta osoba daleko. Vreme je da prevaziđete prošlost.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućim alergijskim reakcijama. Važno je da pazite na sebe i da se ne izlažete supstancama za koje znate da vam ne prijaju u tom pogledu. I koža vam je osetljiva.

VODOLIJA

POSAO: Očekujete neku uplatu ali može se desiti da će ona zakasniti. Plašite se novih finansijskih problema. Pokušajte da ne paničite pre vremena, jedan dan odlaganja neće ništa promeniti.

LJUBAV: Moguće je da čeznete za stabilnom emotivnom situacijom. Odnosi sa partnerom nisu idealni ali stvari se mogu popraviti. Uspežete da ostvarite stabilnost u zajednici ako se budete potrudili.

ZDRAVLJE: Moguć je stomačni virus ili neki drugi problemi vezani za organe za varenje. U svakom slučaju moguće su poteškoće, pa je važno da maksimalno vodite računa o tome šta unosite u svoj organizam.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za posao. Ukoliko imate takvu mogućnost, posvetite se nekim drugim stvarima. Pokušajte da izbegnete bilo kakvo potpisivanje ili važne dogovore danas.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i duboko prihvatate sve što se dešava, zato ste i sposobni da patite mnogo više od drugih ljudi. Nije vam lako jer vidite neke stvari kojih vaš partner nije čak ni svestan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o organima vida. Moguće je da ćete imati manje probleme sa dioptrijom u narednom periodu. Pored očiju, osetljiva vam je i glava i skloni ste migrenama.

ALO