Ovnovi dobijaju novac, Bikovi idu u inistranstvo

Blizanci bi trebalo da provere krvnu sliku, Devicama neophodan odmor.

OVAN

POSAO: Možete da očekujete priliv novca. Kako se finansijska situacija poboljšava, tako i vaša motivacija raste. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu kako bi u budućnosti ostvarili još veće napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv strastveni susret sa osobom koju niste videli neko duže vreme. Uživaćete u njenom društvu. Niste spremni za ozbiljnu vezu ni vi ni ona, već uživate u opuštenom susretu.

ZDRAVLJE: Prijaće vam šetnja na svežem vazduhu. Za vas je važan bilo koji vid fizičke aktivnosti, kako biste se oslobodili stresa i kako bi raščistili misli u glavi. Vežbate mentalnu izdržljivost.

BIK

POSAO: Razmišljate o putovanju u inostranstvo. Niste sigurni da li se već opredelite za tako drastičan korak. Za sada nemojte da povlačite ishitrene poteze već se potrudite da prvo ostvarite dobre kontakte.

LJUBAV: Moguće je da delujete hladno i nezainteresovano iako zapravo niste takvi. Vreme je da malo poradite na tome kakav utisak ostavljate na osobe suprotnog pola ako želite neku novu vezu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se visoke temperature koja bi mogla da vam stvara određene probleme. Ako primetite bilo kakve neobične tegobe, posetite lekara. Ovaj period vam nije dobar za zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da se vratite školovanju ili vam je potrebna neka vrsta dodatne obuke kako biste mogli da ostvarite poslovno napredovanje. Posvetite se nadogradnji svojih veština.

LJUBAV: Pričajte sa voljenom osobom o problemima koji vas muče. Ona će imati dovoljno razumevanja i pružiće vam utehu. Važno je samo da budete iskreni i da ne prikrivate bilo šta.

ZDRAVLJE: Preporuka je da proverite krvnu sliku za svaki slučaj jer su na tom planu kod vas mogući neki manji problemi koje ne očekujete. Pružite svom organizmu sve što mu je potrebno, jedite redovnije.

RAK

POSAO: Preporuka je da povedete računa i da ne reagujete preterano impulsivno. Sve može da se reši sasvim mirnim putem. Ako budete ipak izabrali konflikt, to se neće dobro završiti po vas.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice u komunikaciji sa voljenom osobom. Potrebno je da oboje imate više strpljenja. Današnji dan vam nije lak i u afektu možete reći nešto što ne mislite…

ZDRAVLJE: Odlično zdravlje. Na ovom polju vas ne očekuju bilo kakvi problemi. Jedino što vas muči je emotivni disbalans koji ipak možete uspeti da sredite u narednim danima, samo polako…

LAV

POSAO: Dolazi vam zanimljiva poslovna ponuda. Potrebno vam je još neko vreme za razmišljanje kako biste doneli odluku. Niste spremni da brzate sa bilo čim jer vam je i trenutno radno mesto dobro.

LJUBAV: Možete da očekujete početak nove veze koja bi se bazirala na strastima, a vama to odgovara. Niste sada spremni za obavezivanje prema bilo kome, jednostavno vam prijaju spontane varijante.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole za svaki slučaj. Došao je onaj period u godini kada možete biti skloni nekim sitnim problemima, pa je svakako najbolje da obavite pregled…

DEVICA

POSAO: U potrazi ste za novim svežim idejama koje će malo promeniti monotoniju u vašem radnom okruženju. Moguće je da ste rešili da stavite tačku na neku saradnju iz prošlosti i da pokrenete novu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada osoba koja nije sasvim slobodna. Bez mnogo razmišljanja se možete upustiti u flert. Pred vama je generalno burno stanje na emotivnom planu.

ZDRAVLJE: Potrudite se da odmorite malo. Moguće je da ste se u prethodnom periodu prilično iscrpeli na poslovnom planu i da je sada došao trenutak da malo zastanete i da se posvetite sebi.

VAGA

POSAO: Moguće je da danas nećete biti preterano skoncentrisani na obaveze koje vas očekuju. Pripazite da ne napravite neku grešku. Ukoliko postoji mogućnost za to, ostavite važne obaveze za sutra.

LJUBAV: Vaše emotivne dileme jedino vi lično možete da rešite. Ne očekujte pomoć od drugih na ovom polju. Morate da date sebi vremena da dobro razmislite o svemu i onda da donesete odluku.

ZDRAVLJE: Prijaće vam topla kupka uz muziku ili aromatične sveće. Neki vid opuštanja koji je samo vaš- vam je neophodan kako biste malo razbistrili svoje misli i napunili baterije…

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša ambiciozna strana ličnosti je došla do izražaja i sada kada ste spremni za posao, ništa vam više neće stati na put. Pred vama je jako dobar period u kojem ćete ostvarivati solidne rezultate.

LJUBAV: Moguće je da između vas i voljene osobe postoje neke nepremostive razlike i da vam je jako teško da nađete zajednički jezik. Pred vama je period pun otežanja, biće vam potrebno mnogo snage.

ZDRAVLJE: Sve je sasvim uredu kada je u pitanju vaše zdravstveno stanje. Novih problema ne bi trebalo da bude, a stari bi mogli da se stabilizuju. Generalno vas očekuje jako dobra faza za ovo polje.

STRELAC

POSAO: Od strane nadređenih dobijate pohvale za posao koji ste obavili. Povoljan je trenutak da zatražite pozajmicu koja vam je potrebna. Možete da očekujete generalno dobra rešenja za vas.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla pripadati nekom od vazdušnih znakova zodijaka. Pred vama je dobar dan za polje flerta, kao i za promene na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Bavljenje sportom vam prija. Važno je da se držite neke umerene rekreacije i da se ne forsirate previše jer ste sada malo osetljiviji nego inače i to vam ne bi prijalo. Nađite vremena i za odmor.

JARAC

POSAO: Saradnja sa inostranstvom će se pokazati kao veoma isplativa za vas. Možete da očekujete uspešan dan. Sve što budete želeli da uradite- uspećete, bez prevelike muke!

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete veoma dobar odnos sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni se pomalo dosađuju. Iako priželjkujete novo poznanstvo, prosto nikog nema na vidiku.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano masnu hranu koja bi mogla jako loše da utiče i na vaše probleme sa telesnom težinom, ali i sa jetrom i srcem… Generalno dolazi vreme da počnete sa zdravijom ishranom.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da pokušavate da napravite bolju organizaciju na svom polju finansija ali vam jednostavno ne ide od ruke tako nešto. Danas vam nije dobar dan za nove odluke, pa sačekajte malo.

LJUBAV: Nije vam lako da otvoreno pokažete svoje emocije, imate neku kočnicu na ovom polju. Postoji osoba koja vam se dopada ali niste spremni sada da joj to otvoreno pokažete…

ZDRAVLJE: Hronični problemi nastavljaju da vas muče. Biće vam potrebna lekarska pomoć, pa je svakako važno da zakažete svoj pregled na vreme. Potrudite se da malo više brinete o svom zdravlju.

RIBE

POSAO: Tačno znate koji su vam ciljevi važni i za šta se borite. Potrebno vam je samo još malo vremena da realizujete sve svoje ideje. Uz još malo strpljenja, sve može biti i mnogo bolje nego što očekujete!

LJUBAV: Moguće su svađe sa bračnim partnerom. Nekada imate osećaj da se ni malo ne razumete. U narednom periodu ćete ozbiljno razmišljati o tome da se rastanete i da stavite tačku na sve…

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani, smanjite unos šećera… U ovom periodu ste skloni gojenju, pa je važno da ne preterujete sa bilo čim. Takođe, i alkohol biste trebali da svedete na minimum.

ALO