Tragalac za istinom, avanturista i zaljubljenik u slobodu… evo kako se Strelac slaže sa drugim horoskopskim znacima!

Strelac i Ovan

Ova veza je astrološki odlična, jer vašem temperamentu izvrsno odgovara partnerova kondicija. Partner je miroljubiv i lako će podneti mnoge vaše zahteve. Sve što budete radili zajedno, biće to sa mnogo entuzijazma i optimizma. Idealna je varijanta muškarac Ovan i žena Strelac. Ni obrnuta kombinačija nije loša, zato što je žena Ovan jedna od retkih koja može da se nosi sa muškarcem Strelcem. Ona će mu dodati malo svoje energije i žustrine. Kako u seksu, ovi znaci, takođe, mogu ostvariti, sjajnu i punu razumevanja, dugotrajnu bračnu zajednicu.

Vi kao plamen i partner kao žar ne možete jedan bez drugoga. Veže vas međusobna toplina i sjaj, idealizam, optimizam i oduševljenje. Oboje cenite ljudski poredak, nadopunjavate se duševno i shvatate telesno. Privlačnost među vama je spontana i bez okolišanja pristupate zadovoljstvu. Vas posebno vezuju neki viši ideali i ljudska osećanja, a tako isto i planovi. Uporedni horoskop ukazuje da u seksualnom odnosu imate jednaku toplinu, tempo i takt, drugim rečima prijatan seksualni odnos i iza njega normalni prijateljski odnosi.

Strelac i Bik

Vaš horoskop ukazuje da ćete vas dvoje malo teže uspeti zajedno. Vaši pogledi na svet su do te mere različiti da se retko u čemu slažete. Vi ste osoba akcije, dok je partner osoba ideja i pričalica. Vi se po pitanju seksa u mnogo čemu ne slažete, ali to ne znači da i ne uživate u seksu. Partner je suviše mentalno nastrojen, pa tu osobinu ponekad ne zanemaruju ni u krevetu.

Ako ipak vas dvoje želite da budete zajedno, vi biste morali da se prevaspitate, dok bi partner morao da nauči još mnogo o vođenju ljubavi da bi vam bio zadovoljavajući partner. Partner kao žar, u vama kao grudvi, pa to je tihi vulkan i erotski spoj može ići do krajnjih uživanja. Upotpunjujete se i u poslovima ekonomije, kao i podređenog i pretpostavljenog. Oboje ste dogmatični, volite prirodu i životinje, vi više sa praktične a partner sa idealne strane. Veže vas ponekad i smisao za plastične umetnosti. Eros, dabome, i tu posreduje.

Strelac i Blizanci

Vas dvoje se odlično slažete, jer ste oboje intelektualni. Kako ste oboje promenljivi, vernost ni jednom ni drugom nije jača strana. U krevetu se dobro slažete, a posle – možete sedeti i satima razgovarati o različitim temama. Veseli ste oboje i vrlo lepo znate da zajedno provodite svoje vreme.

Vaš brak bi mogao trajati dugo. Uvek se držite jedno drugoga kao vatra i dim. Medju vama je otvoreno i jednostavno zbližavanje. Počinje sa lakim milovanjem, ljubite se kao golubovi, i konačno uspostavlja kao vrlo srećna erotska veza. Podavanje vam ide spontano i bez razmišljanja.

Strelac i Rak

Vas dvoje možete divno da saradjujete, ali kada dodje do ljubavi, tu nastaju problemi. Partnerov avanturistički duh ne prija vam baš mnogo, jer tražite nežnost i sigurnost. Ne može se reći da partner nije u stanju da vam to pruži, već će pre da zaboravi na to. Vas dvoje imate potpuno različit odnos prema životu. U seksu, partner može biti suviše brz i žustar za vas kojima je potrebno vreme za duboko zadovoljenje.

Bolja je kombinacija kada je muškarac Rak a žena Strelac, nego obrnuto. Vi kao izvor izbijate i partner, kao žar se u njemu gasi. Uz najbolju volju vas oboje može dolaziti do nesporazuma, jer voda i vatra se ne podnose. Vas dvoje se možete složiti u nekim sferama više ljubavi, kao što su religiozne teme i spašavanje sveta, zagrobni život i inkarnacija i slično. Inače možete dugo zajedno da radite a da se ne javi neka erotska želja.

Strelac i Lav

Vi oboje pripadate vatrenim znacima, te će takva biti i vaša ljubav. Imate snažan seks, žustar i moćan. Jedini problem su vaše različite želje. Vi ste egocentrik i pomalo snob, dok je partner neodgovoran i pomalo vrtirep. Ako je muškarac Lav, on neće mnogo tolerisati svojoj ženi Strelcu boravak van kuće. A ako je obratno, Lavica neće biti zadovoljna njegovim relativnim uspehom u životu kao ni njegovom izrazitom željom za flertom.

Muškarcu Strelcu može smetati Lavičin pokušaj da ga zauzda i stavi pod svoju dominaciju. Svetlo (vi) i žar (partner) se lepo upotpunjujete, što znači da su vam erotski odnosi topli, a seksualni odnos snažan i čist. Potpomažete jedno drugo, oboje ste verni u braku, volite zajednička putovanja, imate saglasne ideologije, javnu čast i položaj. Vi ste vezani moralnim ili prirodnim zakonima, nikad medju vama nema laži. Vi ste obično glavni gospodar ali partner zato ne trpi, život vam teče bez iluzija i prati vas stalno neka svežina.

Prva Srpska TV