Dan nakon prozivke taboru Rudar Prijedora, jesenjeg šampiona Prve lige Republike Srpske priključio se novi igrač – napadač banjalučkog Borca Miloš Kukić. Nakon probe u federalnom prvoligašu mostarskom Veležu Kukić je dobio poziv Prijadorčana da ojača napad i konkurenciju, pogotovo posle povrede prvog strelca i kluba i lige Ognjena Jaćimovića na turniru malog fudbala u Sportskoj dvorani “Mladost”.

-Rudar Prijedor je za mene novi izazov i verujem da ću opravdati poverenje, došao sam da napredujem i pokažem kvalitet i potencijal koji imam – rekao je kratko Miloš Kukić koji se juče priključio treninzima “rudara”.

Tako su reči sportskog direktora “rudara” Nedžada Žerića sa prozivke dobile potvrdu, a Rudar Prijedor i dalje traga za igračima koji bi svojim iskustvom i kvalitetom mogli da pomognu u ostvarenju osnovnog takmičarskog cilja – osvajanja šampionske titule u Republici Srpskoj i povratka u Premijer ligu BiH.

-I dalje radimo, sve će da zavisi od odlazaka, ako ih bude. Prelazni rok traje do 10. februara tako da imamo dovoljno vremena da sklopimo igrački kadar koji će izneti ambicije osvajanja titule – rekao je Nedžad Žerić.

Miloš Kukić je rođen 10. marta 1998. godine, a bio je jedan od klupskih nada Borca u šampionskoj generaciji Vuleta Trivunovića prošle sezone kada su se crveno-plavi prošetali prvoligaškim karavanom.

prijedor24h