Anđelka Prpić je u svom stilu odabrala poklon za buduće mladence!

Glumica Anđelka Prpić osvojila je srca gledalaca glumeći u seriji „Anđelka i Andrija“, a budući da je Andrija Milošević, njen kolega iz tog igranog programa, već dugo u srećnoj vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, ona za „Alo!“ otkriva šta će mu pokloniti kao svadbeni poklon ako je uskoro pozove na svadbu.

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, Foto: instagram / djedja

– Andrija je moj dobar kolega i drago mi je što je u srećnoj vezi. Kada bi konačno stao na ludi kamen, za svadbu bih mu poklonila nešto što bi njemu i njegovoj dragoj bilo od koristi u poznim godinama. To bi bila stvar koju bi koristili na proslavi 30 godina braka. Recimo, naočare za vid sa velikom dioptrijom – kaže u svom maniru plavokosa glumica, koja sa zadovoljstvom najavljuje svoju prvu monodramu „Šta me snađe“, u kojoj glumi više od deset različitih likova. Anđelka otkriva da iako je u predstavi jedini akter, ni u jednom trenutku se ne oseća usamljeno, već da joj se u glavi dešava pravi haos.

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

– Zadovoljstvo mi je što ću publici predstaviti projekat ovako zahtevnog tipa. Ipak, iako sam u predstavi sama, nisam bila usamljena jer igram dosta zanimljivih likova. Lik Jovanke, koja završava u policijskoj stanici, kao i ostali likovi koje igram, prati narator, tako da nisam sama.

– Kao glumica komuniciram i sa publikom, u čemu zaista uživam. Tokom čitave predstave meni je haos u glavi i nemam utisak da sam sama – uverava Anđelka dok sa nestrpljenjem čeka premijeru monodrame koju je dugo pripremala.

ALO