Neobična saobraćajka dogodila se sinoć oko 23 i 30 sati na parking prostoru zgrade C-2 u naselju Pećani u Prijedoru, kada je Prijedorčanin J.L. (40) koji se nalazio za volanom Mahindre prvo udario u tu parkirani Peugeut, a potom nastavivši vožnju i u stub ulične rasvjete koji je oborio.

U nezgodi Prijedorčanin nije povrijeđen, a na automobilima  je pričinjena materijalna šteta. Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor.

 

Prema izjavama očevidaca koji su željeli ostati anonimni za naš portal su dali izjavu opisujući hronologiju događanja. “Nepoznati muskarac iduci iz pravca centra grada je udario u vozilo Peugeot na kome je pocinio vecu materijalnu stetu. Nakon udara vratio se u rikverc, a potom dao gas krećući se naprijed, gdje se potom zabio u zivicu i izbio stub ulične rasvjete. Ponovo se vratio u rikverc udarivši manje drvo, koje je od siline udarca palo. Ponovo je dao gas i preko travnjaka vozio, i na srecu za dlaku izbjegao jos 2 vozila. Nakon nekih 200 metara je zaustavio vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu”.

prijedor24h