Nenad J. (39) koji je izazvao užasnu saobraćajnu nesreću u kojoj je život izgubilo četvoro mladih, a teške povrede zadobilo još dvoje ljudi, a jedno lakše, vozio je pijan. Kako je utvrđeno nakon nesreće, on je u krvi imao čak 1,2 promila alkohola!

Kako saznajemo Nenad J. velikom brzinom pijan je vozio Ibarskom magistralom kada je, usled neprilagođene brzine kretanja, sustigao i udario u “juga” koji se kretao u istom smeru, ispred njega.

Nakon toga on je prešao u levu kolovoznu traku i udario u prednji deo putničkog vozila marke “„audi”“ kragujevačkih registarskih oznaka koje se kretalo iz suprotnog smera.

Od siline udara „”audi“” je sleteo u kanal, dok se njegovo vozilo “„škoda”“ okrenulo na kolovozu i udarilo u “„juga”“ koji je sleteo van puta i udario u metalnu ogradu.

U ovoj nesreći smrtno su stradale četiri osobe, dok su dve osobe zadobile teške telesne povrede opasne po život. Lakše je povređen vozač „”juga“” Dejan J. (33).

Bojan LazovićFOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA
Bojan Lazović

Svo četvoro poginulih i dvoje povređenih su mladi koji su se vraćali sa posla iz druge smene u preduzeću za preradu papira “Kamelija” u Donjoj Trepči. Oni su bili u “audiju” na koji je Nenad J. kolima direkt naleteo.

Petar PaunovićFOTO: FACEBOOK / PRIVATNA ARHIVA
Petar Paunović

Na licu mesta život su izgubili Petar Paunović (24) i Bojan Lazović (24) i Ivana Joković (33). Dok je Petrov rođeni brat Milija (21) podlegao povredama odmah po prijemu u bolnicu, kao i Ivana Joković (33).

Ivana JokovićFOTO: PRIVATNA ARHIVA
Ivana Joković

Teške povrede zadobile Gordana Simić i Jelisaveta Stanojević iz Mrčajevaca, vozač “juga” je lakše povređen.

Do horora na putu došlo je oko 23 sata u mestu Mojsinje u opštini Čačak.

Po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Čačku vozaču “„škode”“ Nenadu J. iz okoline Čačka, određena je mera zadržavanja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Blic.rs