Policija iz Kozarca lišila je slobode lice čiji su inicijali B.S. /51/ iz Doboja, zbog postojanja osnova sumnje da je 1. jula u ovom mjestu počinio krivično djelo teška krađa.
Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je B.S. toga dana oko 20.45 časova, u mjestu Kozarac, nasilno ušao u unutrašnjost objekta kuće privatnog vlasništva, gdje su ga policijski službenici i zatekli na mjestu izvršenja krivičnog djela.

u saopštenju se navodi da je preduzimajući dalje aktivnosti, utvrđeno da je osumnjičeno lice istog dana od 12.00 do 20.30 časova, u mjestu Kozarac, nasilno ušlo u unutrašnjost tri objekta kuća privatnog vlasništva, odakle je otuđilo različite predmete, čime je počinilo krivično djelo teška krađa.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će, protiv lica B.S. biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.