Da su pominjane fatalne žene i seksi zavodnice, jesu. U sljedećem opisu su navedene kompletne i savršene predstavnice horoskopa. Provjerite da li ste jedna od njih.

Bik: Žena Bik je savršena domaćica. Pored toga što je spretna u kuhinji, ona umije da zadovolji partnera i pruži bezgraničnu ljubav. Njen dom odiše čistoćom, harmonijom i toplinom.

Pored toga, ona ima sjajan talenat za biznis. A s obzirom na to da ima “fobiju” od siromaštva, ona je spretna i zna kako da zaradi novac. O njenim zanosnim oblinama nema potrebe pričati. Ovo je prava žena.

Vaga: Ona je ljepotica, najljepša je od svih znakova horoskopa. Nju kad vidite sve joj opraštate. Ne može se pohvaliti nekim poznavanjem domaćinstva, ali njena ljepota je dobar genetski materijal za faktor nasljeđa.

Lijepih manira, Vaga pljeni kao boginja koja je sišla među ljude. Ovim ženama su vrata svuda otvorena. To možda nije pravedno, ali može im se.

Lav: Kao i kod muškaraca, tako i kod žena, Lav je dominantna jedinka. Njena je pojava fascinantna, ona umije da nametne svoju volju i za sebe bira savršenstvo. To joj pripada, jer je i ona savršena. Kraljica stajlinga i dobrog ukusa, čak i kad nije savršena, pronaći će način da se predstavi kao takva i da joj povjerujete, piše B92.