Sedamnaestogodišnji tinejdžer izboden je juče oko 14 časova u parku kod Srednje turističke škole na Novom Beogradu i sve to zbog svađe oko djevojke!

– Momak od oko 17 godina je sa ubodnim ranama po rukama i nogama prevezen u Univerzitetsku dječju kliniku u Tiršovoj – rekli su za “Blic” iz Hitne pomoći.

Kako Blic nezvanično saznaje, incidentu koji se dogodio u parku između ulica Pariske komune i Otona Župančiča prethodila je svađa, a potom i nasilje zbog djevojke. Kako pričaju komšije iz obližnjih zgrada, primjetili su grupu momaka, ali nisu znali da se radi o učenicima, jer su im, kako kažu, izgledali starije.

Zaposleni u Turističkoj školi prvi su uočili da se nešto dešava kada su vidjeli povrijeđenog mladića kako krvari i odmah su pozvali nadležne.

– Psiholog je prvi primjetio da je dijete povrijeđeno u parku i istog trenutka smo pozvali Hitnu pomoć i policiju. Odmah sam provjerio, nije u pitanju naš đak, a kako se sve desilo u međusmjeni, naših učenika nije bilo u blizini – rekao je za “Blic” direktor Turističke škole Dragutin Miličić.

Prolaznici koji su se na ulici zatekli u trenutku kada je mladić krvario kažu da je Hitna pomoć brzo stigla na lice mjesta.

– Sve se odigralo brzo, ja sam se zatekao u prolazu kada su oni već pristigli. Dijete je mnogo iskrvarilo, na sve strane je bilo krvi, ali su ga brzo odvezli i ne znamo šta se dalje desilo – ispričao je jedan od prolaznika, prenosi Blic.