Nedelja ljubavi je pred nama

OVAN

Foto ilustracija: Shutterstock

Očekuju vas pozitivne okolnosti koje bi mogle da vas dovedu do toga da određene stvari na polju posla rešite. Kada je u pitanju ljubav možete da se nadate dobroj komunikaciji sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa prehladom, kašljanjem, kijavicom ili tegobe koje se vezuju za grip. Poradite na jačanju imuniteta.

BIK

Foto: Pixabay.com

Imaćete poboljšanje finansija a očekuje vas i prilika da nađete neki dodatni posao. Na polju ljubavi možete da očekujete novi flert krajem nedelje. Kada je u pitanju polje zdravlja moguće je da ćete tokom ove nedelje imati pozitivne rezultate vezane za mršavljenje ako ste u proteklom periodu promenili režim ishrane i uveli aktivnost.

BLIZANCI

Foto ilustracija: Shutterstock

Nije povoljna faza za vaše poslovno polje, možete imati probleme sa konecntracijom. Kada je u pitanju ljubav možete biti skloni tome da od partnera tražite više nego što on može da vam da. Na polju zdravlja vas očekuju poteškoće koje mogu da budu vezane za glavobolju, sinuse ali i moguće probleme sa vidom ili čestim umorom.

RAK

Foto: Shutterstock

Moguće je da vam neće biti lako da tokom ove nedelje pređete sa reči na dela. Na polju ljubavi vas očekuje neki paralelni flert ili mogućnost za tajnu emotivnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da ćete imati tegobe sa nesanicom, stresom, da ćete biti generalno uznemireni. Krajem nedelje su mogući problemi sa glavom.

LAV

Foto: Pixabay.com

Imaćete podršku prijatelja i saradnika. Pred vama je povoljan period za posao. Kada je u pitanju ljubav, od voljene osobe dobijate sve što vam je potrebno i osećate se veoma dobro kada ste zajedno. Na polju zdravlja vas očekuje generalno stabilno stanje. Ne biste trebali da imate veće probleme osim manjih tegoba sa cirkulacijom.

DEVICA

Foto ilustracija: Shutterstock

Očekuje vas period u kojem ćete imati nova dešavanja na polju posla koja će za vas biti važna. Na polju ljubavi vas očekuje povoljna faza za ozvaničenje neke veze. Kada je u pitanju zdravlje, povedite računa o leđima i nemojte da podižete težak teret, idite na redovne masaže koje bi mogle da vam budu veoma važne i da vam prijaju.

VAGA

Foto ilustracija: Shutterstock

Na poslovnom polju vas prati sreća pa možete lako i brzo da završite sve što vas muči ili opterećuje. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete novu avanturu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi ako budete preterivali sa unosom alkohola ili nezdrave hrane pa je to nešto o čemu biste trebali da povedete računa.

ŠKORPIJA

Foto ilustracija: Shutterstock

Možete da očekujete fazu u kojoj ćete biti skloni manjim problemima na poslovnom polju. Na polju ljubavi va sočekuju svađe i trzavice zbog ljubomore. Kada je u pitanju zdravlje, skloni ste upalama urogenitalnog trakta kao i problemima sa bešikom, bubrezima itd. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole i da se pazite.

STRELAC

Foto: Shutterstock

Pred vama je period u kojem ćete želeti da sklopite neko novo poslovno partnerstvo. Možete da se nadate pozitivnom pokretanju nove ljubavne veze. Na polju zdravlja povedite računa o padu imuniteta, o mogućim problemima sa iritiranom ili suvom kožom koja bi takođe mogla da vam pravi određene smetnje. Posetite dermatologa.

JARAC

Foto ilustracija: Shutterstock

Na polju posla vas očekuje mnogo obaveza pa ćete tokom cele nedelje biti veoma užurbani. Kada je u pitanju ljubav možete da se nadate pozitivnim vestima od voljene osobe. Na polju zdravlja se vidi moguć problem sa krvnom slikom, pa povedite računa o unosu gvožđa, moguće je da ćete biti podložni i problemima sa varenjem.

VODOLIJA

Foto ilustracija: Shutterstock

Osećate se jako dobro u poslovnom okruženju i sve vam ide od ruke tokom ove nedelje. Na polju ljubavi se dešava novo poznanstvo sa osobom koja će vas oduševiti. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete sasvim dobro stanje. Imate mnogo energije, prija vam kretanje, bavljenje sportom i slične aktivnosti.

RIBE

Foto ilustracija: Shutterstock

Povoljan je period da pokrenete privatni posao ili da preuzmete neke nove porodične odgovornosti. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete stabilno stanje. Na polju zdravlja je naglašena osetljivost tokom prve polovine ove faze pa možete imati bolove u stomaku ali i probleme sa bešikom, jajnicima i tome sl.

Telegraf.rs