Interesuje vas koje je omiljeno mjesto za seks vašeg partnera prema horoskopu? Otkrijte u nastavku teksta. Možda se iznenadite.

Ovan

Ovnovi su po prirodi impulsivni i vatreni. Idealno mjesto za njih je ono koje je najpristupačnije u trenutku kada se raspale strasti, jer oni nemaju vremena da čekaju. Njihov moto je: sada i odmah! Uradiće to bilo gdje: u kolima, u mračnom dijelu parka, u hotelu…

Bik

Bikovi više uživaju u konvencionalnom seksu, zato je najbolje mjesto za njih u krevetu. Udobnost, sigurnost, voljena osoba i mnogo maženja. To je ono što Bik voli.

Blizanci

Blizanci su veoma otvoreni i spremni da isprobaju svaki novitet kako se seks ne bi pretvorio u rutinu. Osim toga, oni imaju egzibicionističku crtu i ne bi bilo čudno da odluče da to urade na javnom mjestu.

Rak

Rakovi vole da vode ljubav bez žurbe i sa mnogo ljubavi. Vole da se osjećaju prijatno i zato je najbolje mjesto za njih unutar kuće. Ne mora nužno da bude krevet, spremni su da istraže sve mogućnosti doma.

Lav

Lavovi obožavaju seks i za njih ne postoji loše mjesto da ga upražnjavaju. Ipak, omiljeno mjesto im je automobil. Iako priznaju da nije posebno udobno mjesto za taj čin, činjenica da mogu svakog momenta biti otkriveni veoma ih uzbuđuje.

Djevica

Imajući u vidu da mnogo vremena provode na poslu, kancelarija bi mogla da bude njihovo omiljeno mjesto za seks. Ukoliko dijele radni prostor sa ljubavnikom, neće se dvoumiti da to urade upravo na poslu.

Vaga

Vage vole da se hvale dostignućima, tako da će ih oduševiti iskustvo koje kasnije mogu da prepričaju drugima. Želja za nečim nesvakidašnjim učiniće da to urade u avionu ili vozu ili možda čak bioskopu.

Škorpija

Škorpija je vodeni znak i zato će njihovo uzbuđenje porasti u vodi. Dakle: tuš, kada, bazen ili plaža, idealna su mjesta za škorpiju.

Strijelac

Strijelčevi vole avanturu, uzbuđenje, tako da je najbolje mjesto za njih ono gdje ima ljudi. Na primjer, uzbudiće ih ukoliko u kući ima ljudi koji mogu da ih čuju ili čak, zateknu. Idealno mjesto za pripadnike ovog znaka moglao bi da bude i toalet restorana. Bitno je da je uzbudljivo.

Jarac

Pripadnici ovog znaka vole miran i opušten seks. Zato je za njih, bez imalo sumnje, idealno mjesto krevet. Ipak, vole i da su okruženi prirodom, tako da se ponekad usude da to urade na nekom usamljenom mjestu pod vedrim nebom.

Vodolija

Vodolije su veoma spontane i u svakom trenutku mogu dobiti želju da imaju seks sa svojim partnerom. Takođe su po prirodi jako kreativne i unose mnogo mašte u sve što rade, pa i u seksu. Eksperimentisaće u svakom uglu kuće, bilo da je to fotelja, radni prostor u kuhinji ili veš-mašina u kupatilu.

Ribe

Ribe su po prirodi, prije svega, jako romantične. Obično smatraju da je krevet idealno mjesto za seks, jer u njemu mogu da se prepuste nježnosti na način na koji najbolje umije.

(Ženski magazin)