Dajana Dangubić iz Mostara, pripadnik Oružanih snaga BiH, i njena prijateljica Milica Kvrgić iz Brezičana, nakon incidenta u Banjaluci kada ih je, kako su rekle, verbalno i fizički napao za sada neidentifikovani muškarac, prijavile su policiji u Prijedoru Milorada Ćopića, očuha Kvrgićeve, koji im “ne dozvoljava ljubavnu vezu”, saznaje Srna.
Izvor Srne rekao je da su one navele da samo hoće da ih “Milorad pusti na miru”, nakon čega je on pozvan u policiju.

Ćopić je izjavio da ih nije vrijeđao, niti napadao, te da je samo htio da Milicu odvoji od Dajane.

Prema saznanjima Srne, Dangubićeva je u Policijskoj stanici prijetila i medijima koji su prethodnih dana pisali o događaju u Banjaluci kada ih je napao neidentifikovani mušakarac.

U Policijskoj upravi Banjaluka Srni je juče rečeno da policijski službenici nadležne policijske stanice u Banjaluci rade na identifikovanju muškarca koji je verbalno i fizički napao dvije ženske osobe u Banjaluci.

Iz policije su naveli da se napad desio 30. juna oko 00.45 časova kada su dvije ženske osobe sjedile na klupi pored rijeke u Ulici Majke Jugovića.

Iako se napad u Banjaluci desio 30. jula, na društevnim mrežama je objavljeno tek 5. jula /na dan kada su Dangubićeva i Kvrgićeva imale sukob sa očuhom Kvrgićeve/ i to sa tvrdnjom da se napad desio tog dana i da je jedna od žena Dajana Dangubić, pripadnik Oružanih snaga BiH.