Šokantno!

Vedrana Rudana je hrvatska književnica

* Svojim tekstovima šokira javnost

* U najnovijoj kolumni isprozivala predsednicu Hrvatske, Kolindu Grabar Kitarović

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po oštrom jeziku bez dlake, objavila je novu kolumnu “Kad kokoške prolupaju”, koju prenosimo u celosti.

“Ne idem na plažu, ali surfam. I čudim se. Sa ekrana mi se smiješe žene 50+ i pokazuju uvele grudi. Ja vrijedim, ja sam još u igri, izgledam bolje nego ikad, bezglasno viču sirote žene onima koji ih gledaju. Posebno je uporna pjevačica koja polugola izjavljuje, nikad se toliko muškaraca nije oko mene motalo kao danas?!

Vedrana Rudan

Vedrana Rudan, Foto: Alo/Vladimir Marković

Žena ima sedamdeset godina. Zašto se oko nje motaju toliki muškarci? Što oni od nje traže? Svi je žele odvući u krevet. Što će s njom u krevetu? Promijenit će joj pelenu? Dečki su ludi i za onom drugom pjevačicom koja je “hrabro” ovih dana zgrabila u šake svoje šezdesetogodišnje sise, pa ih nudi. Kome?

Naša poznata teve voditeljica jednom je izjavila, kako se samo pamte izjave teve voditeljica, nikad me nitko neće vidjeti u bikiniju. Ovih je dana u pedeset i nekoj porekla ono što je rekla u trideset i nekoj. Istopila je pedeset kilograma, tko zna po koji put, uskočila u bikini, grudi ubacila u košarice, snimila ih iz ptičje perspektive, fotku provukla kroz filtere i smiješi li se smiješi. Postala je brejking njuz.

Vedrana Rudan

Vedrana Rudan, Foto: Alo/Vladimir Marković

Šta žene na pragu starosti sa koeficijentom inteligencije tera da se svuku? Zaista misle da su obešene sise, celulitna bedra i kiselinom ispunjeni obrazi ono najbolje što mogu svetu ponuditi?

U trend se, naravno, ubacila i naša predsednica. Kolinda će se pojaviti na skupu bajkera. Muškarci organizuju i “Hot Erotic Show”. Hoće li se i naša pedeset i nešto godišnja predsednica svući i gola i vruća i erotična napaljenim bajkerima pokazati sise? Doduše, ova 50+ dama ništa im drugo i ne bi mogla pokazati.

Zašto mrzim žene koje više nisu u cvetu mladosti? Imaju pravo, neka se svlače, neka uživaju u životu. Ljubomorna sam jer se oko mene nitko ne mota iako sam tek u sedamdesetoj? Ružna sam i otpisana sam, zato sam puna zlobe?

Nisam zlobna, žalosna sam. Muškarcima mojih godina koji imaju više dlaka u nosu i ušima nego na glavi, nosačima bojlera, ne pada na pamet izvući iz gaća nadrkani ku*ac i ponuditi ga kameri. Dobro oni znaju da im je miš mali najpoželjniji kad siročić drhi u skupim hlačama.

Cure, cure. Na pragu šezdesete sise su vam najjači adut? Ne kužim. Sve ste žene, a glupe k’o kurac.”

Izvor: ALO