Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović objavio je video izrevoltiran sinoćnjim jurišanjem na ogradu ispred Predsedništva Srbije

Đukanović naglašava da je zgrožen napadom i bahatim ponašanjem protestanata Đilasovog SzS, ali da se ne slaže ni sa rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji kaže da treba skoniti obezbeđenje oko Predsedništva, pa “nek jurišaju”.

– Oni bez rezona i razloga jurišaju na ogradu Predsedništva. Da probaju nešto slično ispred Bele kuće ili Jelisejske palate bili bi ustreljani na 300 metara od ograde od strane snajperiste. Međutim, ovo je jedna neverovatna situacija, gde čak i predsednik kaže da će im skloniti ograde. To praktično znači da im se omogućuje da krše zakon, sa čime se ne slažem. Za svako kršenje zakona mora da se odgovara – kaže Đukanović.

On podvlači da opozicija osim politike nasilja nema nikakav program. Đukanović se čak zalaže da im se da prostor u medijima koliko god žele, da bi shvatili da ih narod ne podržava i da im je džaba nastup na televiziji, kada nemaju šta da kažu.

Informer.rs