Sandra Afrika je otputovala svojim džipom na nastup u Crnu Goru, ali je zbog nesavjesne vožnje u alkoholisanom stanju odvedena na triježnjenje u policiju.

Pjevačica je tokom svog koncerta na primorju sve vrijeme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

– Kada je završila sa nastupom, Sandra je sjela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provjere vidjelo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su vidjeli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu – otkriva izvor Kurira.

– Iako je bilo crno na bijelo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubjedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smještaj blizu. Međutim, odvedena je na triježnjenje do podneva, a prijatelji su joj donijeli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra – zaključuje izvor, dok Sandra nije odgovarala na pozive.

Prije samo nekoliko dana mediji su pisali da je Sandra Afrika u Crnoj Gori već imala posla sa saobraćajnom policijom, jer je vozila 244 kilometra na sat na putu, gdje je maksimalna dozvoljena brzina 130.

Izvor: Kurir