Mada često mogu da uspostave sjajna prijateljstva, određeni horoskopki znaci nikako ne bi trebalo da dele postelju.

Ako niste sigurni da li će vam osoba za koju ste zainteresovani odgovarati u seksu, astrologija vam može razjasniti neke nedoumice… Evo koji horoskopski znakovi predstavljaju savršeni partnere, a koji nikada ne bi trebalo da dele postelju.

Vatra i vazduh 

Kako vazduh raspiruje vatru, tako i pripadnici ovih znakova čine dobru kombinaciju u krevetu. U vatrene znakove spadaju Ovan, Strelac i Lav, a odlikuje ih sklonost ka avanturama, spontanost i nepredvidivost.  Oni neprestano žude za promenama, uzbuđenjima, a u partneru traže osobu koja će iz pogurati iz zone komfora.

Samanta Džouns, Seks i grad

Printskrin: Youtube/MsMojo

Slične osobine poseduju i pripadnici vatrenih znakova – Blizanci, Vaga i Vodolija. Njihova seksualna energija je na visokom nivou i upravo zbog toga im prijaju avanturisti poput onih koji pripadaju vazdušnim znakovima. Kako su i jedni i drugi liše inhibicija, seks između ovih horoskopskih znakovaje zabavan i veoma strastven.

Voda i zemlja

Budući da je zemlji potrebna voda, sasvim je logično što se ovi astrološki znakovi dobro slažu. Zemljani znakovi su Device, Bikovi i Jarčevi, dok vodu čine Škorpije, Rakovi i Ribe. Kako prvi važe za jake ličnosti sklone dubokim strastima, a drugi za emotivne osobe koje se lako vezuju za partnere, kombinacija jednih i drugih u krevetu je idealna. U slučaju da vezu započnu seksom, pripadnici ovih znakova obično dugo ostaju zajedno.

seks, seks, ljubavnici, poze u seksu

Foto: Shutterstock

Koga da izbegavate?

Kad se sretnu voda i vatra u krevetu, sasvim sigurno će izostati vatromet. Dok prvi traže nežnost i dugo maženje, drugi su više raspoloženi za kratke i strastvene susrete. Nakon seksa i jedni i drugi najčešće su vrlo razočarani. Slično važi za zemlju i vazduh.  Prema astrolizima, najgora kombinacija od svih znakova jesu Devica i Vaga.

Telegraf.rs