Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je muškoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije i selektoru Slobodanu Kovaču osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Dodik je naglasio da su odbojkaši Srbije, a nedavno i odbojkašice Srbije, sjajnom igrom ispisali još jednu zlatnu stranicu u istoriji srpske odbojke, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Želim vam da i ubuduće nižete uspjehe i na najbolji način promovišete Srbiju i Republiku Srpsku. Hvala vam što smo uživali u vašoj sjajnoj igri u kojoj ste pokazali grčevitu borbu za najsjaniju medalju – istakao je Dodik.

On je naglasio da su odbojkaši reprezentacije Srbije još jednom potvrdili da Srbija ima velike sportiste koji bilježe vrhunske rezultate.

– Vi ste dokaz da veliki uspjesi dolaze uz velika odricanja, jak sportski duh, srčanu borbu i maksimalan angažman – ističe se u čestitki.

Dodik je poželio odbojkaškoj reprezentaciji Srbije da nastave da nižu zlatne uspjehe, a Srpsku i Srbiju i ubuduće čine srećnim i ponosnim na njihova sportska dostignuća.

SRNA/RTRS