Nikada nisam dobio prijetnje i ne znam ko stoji iza napada na moju imovinu, rekao je ovo za Srpskainfo paljanski biznismen Milomir Prović Cicko nakon što mu je zapaljen skupocjeni „audi A6“.

Prović je inače i vlasnik hotela “Vučko” na Jahorini. On je za Srpskainfo pojasnio da je bio u kući sa porodicom kada ih je u nedjelju oko pet časova ujutru probudio plamen.

Foto: Srpskainfo

-Brzo su došli i vatrogasci i policija, ali nisu mogli puno pomoći jer je vatra već bila zahvatila cijelo auto – kaže Prović. On dodaje da ga je ovaj sučaj potresao, jer nikada ništa slično nije doživio iako je jedan od najstarijih privrednika u Srpskoj, jer se sa tim poslom bavi još od 1963. godine.

 

 

On kaže da ovo nije prvi požar koji se zadnjih godina desio na Palama i da je do sada zapaljeno više automobila i vikendica i da nijedan od tih slučajeva nije rasvijetljen.

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Cicko za Srpskainfo je dodao da je od kada se saznalo da je zapaljeno vozilo dobio veliku podršku od građana, ali i porodice i institucija.

Podsjetimo, policiji na Palama je u nedjelju ujutru prijavljeno da je zapaljen automobil “audi” i da je tom prilikom oštećen i “golf 7”

Srpskainfo