Na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet u Omišu je nešto prije 14 sati u subotu ubijen muškarac. Navodno je muškarac na motoru pucao u muškarca koji je bio u automobilu…

Nešto prije 14 sati u subotu, na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet je ubijen jedan muškarac, potvrdila nam je policija.

Likvidacija u Omišu: S motora u prolazu ubio muškarca dok je u parkiranom autu jeo sendvič

Likvidacija u Omišu: S motora u prolazu ubio muškarca dok je u parkiranom autu jeo sendvičViše na http://bitly.com/2WYfeZlReporter: Mario Matana

Posted by 24sata on Subota, 9. Novembar 2019.

Kako neslužbeno doznajemo, žrtva je bila u automobilu s djevojkom kada je došao muškarac na motoru i upucao ga. Nakon toga je pobjegao. Kako piše Dalmatinski portal, ubijen je 38-godišnji K.F., a policija intenzivno traga za ubojicom.

foto: Dalmatinski portal

foto: Dalmatinski portal

Navodno je sa žrtvom bila i djevojka, a ubojstvo se dogodilo u trenutku kada su stali na proširenje ceste kako bi pojeli hranu iz fast fooda, piše Dalmatinski portal.  Omišani kažu da su čuli jedan hitac.

foto: Dalmatinski portal

foto: Dalmatinski portal

Na mjesto događaja stigla je hitna pomoć i policija te ogradila mjesto ubojstva. Obaviješteno je i državno odvjetništvo. Obavit će očevid i utvrditi okolnosti.

Izvor: 24sata.hr/prijedor24h