Trošimo poslednje dane ove 2019. Mesec decembar predstavlja završni period godine kada se svode računi i završavaju poslovi, a evo šta zvezde kažu – kako će on proteći za svaki znak horoskopa.

OVAN

Ovan
Dnevno.rs/Kolaž

LJUBAV

Vladar vašeg znaka, Mars, tokom decembra biće prilično dobro aspektovan, doduše u znaku sa kojim niste u dobroj recepciji, ali dovoljno jak da maksimalno, posebno do 14. decembra iskoristite njegov uticaj.

Iz vaše kuće strasti i regeneracije delovaće povoljno na vašu kuću velikih ciljeva i sa ovakvim energetskim uplivom pravo je vreme da obnovite poljuljan odnos, ili da se vratite staroj, nikad prežaljenoj ljubavi. I Venera iz ograničenog i tradicionalnog Jarca vas šalje putem navike i sigurnosti.

Za slobodne Ovnove ovo će značiti možda pojavu velike karmičke ljubavi u poslovnim krugovima. Neverovatno, ali nakon 20. decembra potpuno će vas popustiti ovaj stav i želja za vraćanjem unazad, pa se mnogi mogu i pokajati. Slobodni Ovnovi mogu ući u vezu sa nekim koga su smatrali prijateljem ili drugom.

Nova Godina najavljuje i ostvarenje velikih snova, a želje koje zamislite u ponoć, upravo vas vode putem ispunjenja.

POSAO I FINANSIJE

Ovnovi će u decembru biti spremniji nego ikad da stignu do uspeha i dobre finansijske situacije. Jupiter iz znaka Jarca bi vam mogao doneti velike porive za štednjom, ali i porast ambicije. Apetiti će vam rasti, ali vaša finansijska situacija će biti na zavidnom nivou.

Mesec počinje stabilno, a Venera, Saturn, Jupiter i Pluton, iz vašeg polja karijere u periodu od 3. do 18. decembra doneće vam napredovanje i višu poslovnu poziciju.

Ipak, zarad ovog uspeha moraćete da se odreknete nekih privatnih zadovoljstava i uložite malo više napora. Dobićete povišicu, a pred pun Mesec oko 12. decembra i inspiraciju za nova ulaganja.

Od 20. decembra savetuje vam se da obratite pažnju u šta ulažete i kome pozajmljujete novac. Moguće je da će vas novogodišnja euforija maksimalno spičiti, pa vam neki planovi odu u potpuno pogrešnom smeru.

BIK 

Bik
pixabay.com

LJUBAV

Evo jednog meseca po vašem ukusu. Decembar, vreme za svođenje računa i nagrade ukoliko ste bili dobri, a Bikovi uglavnom budu dobri, bar kad je njihova efektivnost u pitanju, pa sve što su naumili nekako i ostvare. A ukoliko niste pravo je vreme da to učinite sada, jer nema dvoumljenja, nema analize i sinteze, samo jasne odluke i planovi.

Velika planetarna promena, prelazak Jupitera u znak vama po elementu srodnog Jarca, doneće upravo ubiranje plodova, stabilnost na mnogim poljima i otvaranje novih vrata.

Na emotivnom planu, Mars iz kuće odnosa do kraja meseca i dalje igra glavnu ulogu, i iako s vremena na vreme može partnera činiti dodatno ljubomornim i posesivnim, a vas maksimalno otvorenim ali na momente misterioznim, aktiviraće želju za brakom, zajedničkim životom, posebno u periodu do 15. decembra, kada su mogući i važniji dogovori.

Slobodni Bikovi tokom ovih sekstila mogli bi na fakultetu, putu, ili preko nekog edukativnog centra da upoznaju maksimalno ozbiljnu i misterioznu osobu vrednu svakog truda. Od 19. do 24. decembra bićete na klackalici pa nije isključeno da u Novogodišnjoj noći brzinski promenite neke odluke i odlučite se za ipak malo opušteniji i slobodniji život.

POSAO I FINANSIJE 

Bikovi ulaze u mirniju, stabilniju i mnogo uspešniju fazu po pitanju posla. Sva ulaganja iz prethodnog perioda ali i godina uopšte dolaze na naplatu. Vaš trud, rad i kontinuitet konačno će se vrednovati na pravi način.

U periodu od 3. do 12. decembra Venera, vladar vašeg znaka, u dobrom odnosu sa Jupiterom najaviće povišicu i finansijsku stabilnost. Neke stvari ili velike poslovne zadatke prepustićete drugima, a teret skinuti sa sebe.

Moguće je da ćete razmišljati i o partnerskim poslu i ukoliko Jarac, Škorpija ili Devica žele da rade sa vama, prihvatite ovu ponudu obe ručke. Vreme je za krupne korake, a nebo namešta sve tako da ih sada i preduzmete. Sredina meseca donosi troškove od 16. do 20. moguća i neka pogrešna procena ili potez.

Krajem decembra aspekti će biti takvi da ćete se pretežno usmeriti na vaš uspeh, otvaraju se potpuno novi poslovi, ali su mogući i sukobi sa autoritetima, pa nervozu ostavite po strani.

BLIZANCI 

Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Energija s Početak decembra nije vaša šoljica čaja, ali kao jedan od snalažljivijih znakova uspećete da u ovoj jakoj energiji pronađete nešto dobro i za sebe.

Jupiter od 3. decembra u Jarcu, Mars već neko vreme u Škorpiji, Venera u Jarcu, jednom rečju razigrani Blizanac ko dete može u “ćošak“ jer nije dovoljno dosadno da može da živi po pravilima.

Ozbiljnost, pritisak, posedovanje, ljubomora i tradicija sve to jednom Blizancu koji živi za vazduh, razumevanje i slobodu zvuči kao strašna kazna. Ipak nije loše jer u prvoj polovini decembra uz određenu disciplinu i uvođenje nekih pravila možete dobiti pozitivan stav partnera i neku vrstu primirja.

Nikakako niste da budete u mestu, pa je moguće i da se kroz merkurove aspekte aktiviraju i neka putovanja, a Slobodnim Blizancima ovo upravo može doneti nešto novo i sveže u ljubavi. Nipošto ne dajte da vas prevari energija ozbiljne Venere iz Jarca pa da u periodu od 11. do 20. decembra pomislite da vam odgovara neko preozbiljnan, težak i preuštogljen. Možda bude sexy, ali to nije nešto sa čim vi možete na duže staze da živite.

Za sve vas mnogo bolja energija krajem meseca, posle 22. prodisaćete a u Novu Godinu ući potpuno neodlučni, ali svesni da i nije vreme za nove odluke.

POSAO I FINANSIJE

Blizanci će pod uticajem planete sreće, Jupitera, iz njihovog astrološkog polja ulaganja, tuđeg novca u decembru mesecu biti na dobrom poslovnom putu, a u više navrata imaće odlične poslovne prilike.

Uticaj i dobar aspekt Marsa i Saturna tokom prve polovine decembra donose vam mogućnost napredovanja, ali i više odgovornosti. Ukoliko prihvatite nova pravila, bićete lepo nagrađeni.

Mnogi Blizanci vratiće se nekim starim poslovima ali i saradnji sa Devicom, Vodolijom ili Jarcem.

Uspeh oko Punog Meseca Blizancima dolaziti kroz saradnju sa inostranstvom, ali i poslove vezane za putovanja, edukaciju ili rad po projektu. Saturn će vas tokom većeg dela decembra učiti o štednji i pametnom ulaganju, ali će finansijska situacija biti stabilna.

Pred kraj decembra moguće je da ćete ulaziti u veće troškove i pozajmice, a poseban oprez sa ulaganjima se savetuje oko 23. decembra.

RAK   

Horoskop Rak
Pixabay.com

LJUBAV

Spremite se jer vas čeka jedan vrlo intenzivan, energetski jak, sudbinski mesec.

Kao jedan od osetljivijih znakova spremite se na emotivan, ali i vrlo važan period jer većina planeta upravo vrlo aktivna u vašoj kući odnosa i partnerstva.

Jupiter oko 3. decembra menja znak i aktivira vašu kuću braka, pa ukoliko do sad niste u narednih godinu dana imate velike šanse da upoznate nekog vrlo stabilnog, skromnog, tradicionalnog, ali i jednoličnog na momente.

Period do 12. devembra biće izuzetno jak a mnogim Rakovima može najaviti i potomstvo, ali i novu veliku ljubav.

Imaćete potrebu da u potpunosti pripadnete nekom ko zna to da ceni, iako je s vremena na vreme moguće izražavanje posesivnosti u odnosu.

Nakon 22. decembra priča se opušta a neki hladni ili konačni stavovi mogu se promeniti preko noći, svakako bili u vezi ili ne očekuje test vaših želja. Ukoliko ste sami, ljubav u zabranjenim ili rizičnim vodama.

POSAO I FINANSIJE

Rakovi će već početkom Decembra osetiti velike promene, od strane Saturna, imaćete zadatak da naučite da budu bolji timski igrači, ali i da zazuzmete jasan stav u svojim poslovnim ciljevima.

Početak meseca od 3. decembra doneće vam uspeh preko osoba na položaju, bolji odnos sa nadređenima, ali i mogućnost velikog napredovanja preko saradnika iz prošlosti.

Venera i Jupiter u konjukciji daće vam veliki entuzijazam i optimizam, pa ukoliko imate sopstveni biznis do 20. decembra biste mogli da otpočnete veliki projekat.

Svim Rakovima koji se bave kreativnim, ili poslovima vezanim za zabavu i javnost decembar mesec će biti jedan od najuspešnijih.

Venerin tranzit od 21. iskoristite da rešite pitanje nekih dugova ili pozajmica, ili da pokrenete neku poslovnu ideju koju već dugo odlažete. U Novu Godinu ulazite potpuno rasterećeni.

zima

LAV 

Lav
Pixabay.com

LJUBAV

Sunce, vladar vašeg znaka aktivira vašu kuću ljubavi, kreativnosti, izlazaka i zabave do 22. decembra.

Iako će vas Venera i Saturn intenzivno usmeravati na posao i obaveze, možda vam donesu čak i preopterećenost u periodu do 14. decembra naći ćete vremena za relaksaciju.

Zauzeti Lavovi i Lavovi u braku biće na meti partnerovih osuda i moguće je da će patiti od nedostatka vaše pažnje, ali ko ne može da vas podrži, neka vas zaobiđe.

Venera u znaku Jarca naglašava period ozbiljnih ljubavi i ponuda sve do 22. decembra. U tom periodu može vam se aktivirati i neko vraćanje u nazad, iako nije preporučljivo.

Otvoreniji za nove ljubavi, ali i željni slobode bićete pred samu Novu Godinu, kada su mogući i iznenadni preokreti, sveže razvedene ili osobe koje su izašle iz veze. Vi ćete generalno težiti slobodnijoj varijanti.

POSAO I FINANSIJE 

Za Lavove, kada je o poslu reč, uglavnom nema zime jer su izuzetno vredni, ali kada je reč o decembru , možete očekivati veliki poslovni uspeh.

Stres ili nesigurnost koji ste na poslovnom planu pretrpeli tokom većine jeseni, sada će se pokazati kao period testiranja za vas. Napor koji ste uložili će se već početkom decembra od 3. do 17. izuzetno isplatiti.

Venera iz upornog Jarca u decembru će praviti lepe aspekte sa vašim astrološkim poljem komunikacije i putovanja, pa je moguć veoma važan dogovor ali i potpisivanje ugovora.

Merkur donosi dobre odnose i komunikaciju sa inostranstvom, a oprez se savetuje ukoliko ulazite u nov partnerski posao, ili saradnju sa Blizancima, Vodolijom ili Strelcem. Njihov entuzijazam je predivan, ali vi u poslu, pre svega, cenite preduzimljivost.

Mnoge vredne Lavove očekuju i javna priznanja.

DEVICA 

devica
pixabay

LJUBAV

Decembar je mesec u kom ćete zaokružiti višemesečne procese. Sve dolazi na svoje i vama po zasluzi. Na emotivnom planu Venera i Saturn iz Jarca donose konkretnije odluke i želje, ali i planiranje budućnosti s partnerom.

Ukoliko ste zauzeti, hladne glave mogli biste doneti važne odluke i shvatiti šta zapravo želite od partnera. U periodu od 5.do 16. decembra idealan je momenat za konkretne razgovore i planove.

Slobodne Device biće lepo razpoložene, ali statične. Bićete otvoreni i konkretni u komunikaciji, ali ne preterano razpoložene za flert.

Ipak Venera i Saturn u kombinacija mogu da vrate i prošlost, pa nije isključeno da se vratite par koraka unazad, ograničeni i bez vere da će vam se desiti neko novi. Ovo je i aspekt karmičkih ali teških i ljubavi zasnovanih na obavezi.

Dobro pazite šta odlučujete, jer nakon 23. decembra vaše želje se drastično menjaju.

POSAO I FINANSIJE

Device mogu da odahnu jer će planeta sreće Jupiter preći u znak stabilnog Jarca i u decembru mesecu će uvesti red na svim poljima pa i u poslovnom segmentu koji njima prija.

Decembar počinje konjukcijom Venere i Jupitera iz njihovog polja inostranstva, putovanja i učenja, a uspeh i prosperitet dolaze preko stranaca, ali i poslova vezanih za edukaciju, pravo ili ekonomiju.

Decembar će biti idealan mesec i da otpočnete nov biznis i ulaganje koje se može učiniti rizičnim. Finansijska situacija će biti veoma stabilna tokom čitavog meseca , a pred pun mesec moguće su povišice i uvećane zarade.

U periodu od 20. decembra, kada Venera udje u vašu kuću posla i obaveza , trebalo bi obratiti pažnju na to da iako vam se možda neće preterano raditi iskoristite fantastične prilike i promenite ili posao, ili način rada.

VAGA 

horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Vreme je da se uozbiljite, mada šalu na stranu od kraja 2017. godine već vas Saturn iz polja emocija na sve načine pokušava ukalupiti, zauzdati i učiniti stenom.

Ulaskom i Jupitera u znak Jarca i vaše polje emocija, doživljavate novi vid i shvatanje te odgovornosti koja vam se nameće a koju nikako da suštinski prihvatite. Kao da se odjednom mirite i čak postajete srećni sa nekom situacijom koja vas je do nedavno gušila. Decembar najavljuje period ozbiljnih i dugoročnih odluka, želja ali i prihvatanja realnosti.

Većina Vaga biće veoma pozitivna u komunikaciji, ali iznutra će se dešavati realni procesi.

S vremena na vreme posebno u prvoj polovini meseca možete osetiti i neku nostalgiju, vraćanje u neka davna vremena i potrebu da se neki odnos obnovite.

Da li će se to pokazati kao prava stvar, period posle 20. decembra pojasniće vam to najbolje. Ovo će biti posebno povoljan period za sve slobodne Vage kada vas čeka potpuno nova inspiracija i energija, ali i moguća nova ljubav sa neobičnom i duhom slobodnom osobom na neobičnom mestu.

POSAO I FINANSIJE

Vage vole uspeh i priznanja više nego bilo šta na svetu. U decembru imaće dosta šansi da pokažu svoje potencijale. Mars već neko vreme tranzitira vašim poljem finansija i doneće vam veću odgovornost, mogućnost napredovanja, ali će vas naterati da promenite svoj pristup poslu.

Mnogim Vagama dosadiće neka poslovna priča ili okruženje, pa je moguće da će se tokom prve polovine decembra odlučiti na promenu posla iako nikako nije momenat za veće promene.

Sredinom decembra oko Punog Meseca 12. imaćete priliku da preko veoma bliske osobe ili člana porodice ostvarite neki poslovni uspeh ili otpočenete nov posao.

ŠKORPIJA 

škorpija
pixabay.com

LJUBAV

Mars iz vašeg znaka već neko vreme vas čini dominantnijim i odlučnijim po pitanju svih životnih sfera, ali i ljubavi.

Bićete posebno atraktivni tokom čitavog decembra, a samopouzdanja vam neće nedostajati.

Ukoliko ste slobodni u obzir će dolaziti samo ozbiljne varijante. Za ženske pripadnice znaka muškarci će se prosto lepiti, a između 5. i 10. decembra mogao bi da se iznenada aktivira neko prilično harizmatičan i ostvaren.

Zauzete Škorpije biće uglavnom stabilne, u ozbiljnim pregovorima sa partnerom, posebno u periodu do 23. decembra možete napraviti ključne dogovore i izdići se na viši nivo. Pred Novu Godinu mogao bi da se desi i haos,promena planova… Vreme je za svež vazduh.

Slobodne Škorpije čeka ljubav u blizini kuće. Ništa ozbiljno.

POSAO I FINANSIJE 

Prethodnih mesec dana vaš fokus bio je na međuljudskim odnosima, a zahvaljujući Veneri iz kuće finansija bili ste u većem delu meseca miljenice zvezda.

U decembru Mars u dobrom odnosu sa Jupiterom, vašim poljem komunikacije, doneće vam uspeh u svemu u šta uložite, ali vas u nekim momentima i naučiti nove lekcije o zaradi i ulaganjima. Već izmedju 6. do 16. decembra, neki vaši poslovni planovi će se realizovati, ali moguće je da stvari neće ići baš kao što ste planirali.

Venera i Jupiter u dobrom međusobnom odnosu početkom meseca donose vam veliki finansijski uspeh, ali i veliki poriv za sređivanjem finansijske situacije. Saturn iz trećeg polja, polja komunikacije do 15.decembra će vas držati na oprezu kada su u pitanju nove poslovne saradnje, dogovori i ugovori.

Od sredine decembra mogli biste rešiti pitanje nekog duga ili pozajmice, a nakon 20. možda aktivirati i pitanje nekretnine.

STRELAC   

Strelac Horoskop
Pixabay.com

LJUBAV

Jupiter 3. decembra napušta vaš znak, i iako ovo može da zvuči kao da će vas neke srećne okolnosti napustiti, zapravo, sve ono za šta ste se borili i trudili vreme dobija na materijalizaciji. Jupiter se prebacuje u vašu kuću finansija, pa ovo aktivira veći fokus i stabilnost na polju posla.

U prvoj polovini meseca nećete biti preterano osetljivi na ljubavne teme i ljubav će biti po strani. Bićete skloni tajnama i nećete se preterano otvarati drugim ljudima kada je vaš emotivni život u pitanju. Tako je i najbolje! Što manje njih zna za vašu priču, duže će trajati.

Slobodni Strelčevi od 21. decembra ulaze u laganiju fazu, neku traumu ili loš odnos ostavljate za sobom i krećete iz početka. Fokus će prvenstvo biti na komunikaciji, upoznavanju novih ljudi, a sa tako opuštenim stavom može se desiti i neko novi s kim ćete se prvo družiti. U nekom opuštenom izlasku, ili preko društvenih mreža srećete osobu koja može da vam parira po intelektu.

POSAO I FINANSIJE 

Dragi Strelčevi, u poslovnom smislu dolazi vaših pet minuta. Mars i Saturn iz vaše kuće finansija u dobrom aspektu, doneće vam pojačanu ambiciju, ali i takmičarski duh.

Moguće je da ćete se služiti i svojim šarmom da biste došli do uspeha, ali svakako dobijate zasluženo. Bićete pravi magnet za novac, a moguće je i da ćete doživeti uspeh preko saradnika iz prošlosti ili starije osobe u znaku Jarca, Vodolije ili Riba.

Od 4. do 19. decembra Merkur iz vašeg znaka doneće vam iskušenja u poslovnom, ali i finansijskom smislu. Skloni rizicima u ovom periodu imaćete pojačani poriv za ilegalnim radnjama, ili poslovima u tajnosti. Bićete optimistični, ali sa nerealnim očekivanjima.

Pazite kome pozajmljujete novac u ovom periodu. Nakon 20. decembra biće bolja situacija i laganiji pristup poslu. Uspeh dolazi kroz kreativne poslove, a period pole Nove Godine će biti idealan period da otpočnete svoj biznis.

JARAC 

Horoskop Jarac
Pixabay.com

LJUBAV

Venera je ušla u vaš znak, tu se zadržava do 20.decembra i u tom smislu vreme je da se ozbiljnije pozabavite vašim emotivnim odnosima, da sredite vaš život u tom smislu.

Većina Jarčeva pod skupom planeta u tom znaku, Saturnom, Venerom, karmičkim čvorom, Plutonom neće biti najraspoloženije za nove ljubavi, pre će se u njihovim srcima i mislima aktivirati stare ljubavi i emotivna prošlost.

U periodu od 5. do 15. decembra ova energija biće posebno aktivna i može se desiti da po pitanju nekih stvari rapidno sazrite ili postanete odlučni. Duge veze i brakovi sada ulaze u fazu velikih regeneracija. Popravite sve što ste pokvarili.

Slobodni Jarčevi možda upoznaju sudbinsku ljubav ali karmički veoma opterećenu i u početku baš tešku. Ako ste spremni na sve ili ništa, to je to, samo se prepustite.

Od 19. decembra opuštenija energija, ali sve što odlučite u prvoj polovini decembra delovaće konačno na duže staze.

POSAO I FINANSIJE 

Jarčevima se većina misli vrti oko posla i uspeha, a u decembru ostvariće svoje najlepše poslovne želje.

Iako surovo realni, od 3. decembra probudićete veliki optimizam kod sebe. Venera i Jupiter u dobrom odnosu iz vašeg prvog astrološkog polja donose odlučnost po pitanju neke poslovne ponude od Škorpije ili Device. Mars iz znaka Škorpije probudiće u vama dobro poznatu tvrdoglavost, ali i želju za uspehom.

Početkom meseca moguće je potpisivanje važnog ugovora, a većina Jarčeva koji rade u oblasti finansija, bave se ozbiljnim i odgovornim poslovima, period do proleća donosi veliki procvat.

Oko Punog Meseca 12. decembra i u periodu do sredine decembra, moguće je da ćete lakše ulaziti u finansijski rizik, ali i rizične poslove ili saradnje. Obratite pažnju u ovom periodu kakve ugovore potpisujete. Oko 23. decembra Venera vam donosi mogućnost lepe partnerske saradnje sa Rakom, Lavom ili Devicom, ali i pohvale od strane saradnika i nadređenih.

VODOLIJA 

Pixabay.com

LJUBAV

Uran, vaš vladar, već neko vreme je u znaku Bika, pa većina Vodolija teži mirnim lukama i konkretnim vezama. Decembar mesec i za vas donosi upravo to, potrebu za velikim smirenjem, ali i zahlađenje emocija.

Mnoge Vodolije pod uticajem Jupitera od 3. decembra imaće potrebu da se povuku unutar sebe, dobro očiste svoju podsvest i osveste želje, a na emotivnom planu pojačava se i aspekt platonskih, tajnih ljubavi. Neka davna prošlost proganjaće vas u podsvesti i snovima, ali ćete malo toga realizovati u realnosti.

Pod uticajem veselog Merkura iz Strelca imaćete veliku potrebu za druženjem i bićete konstantno željni izlazaka, ali će vam u dubini srca do 29. decembra više prijati samoća.

Nakon 21. kada Venera udje u Vaš znak bićete raspoloženiji za nove priče, a Vodolije u vezi ulaze u stabilniji period,ukoliko partner razume vašu ljubav prema slobodi.

Slobodne Vodolije biće potpuno promenljivih želja, a u novogodnišnjem ludilu, možda sretnu baš jedno slično ludilo.

POSAO I FINANSIJE 

Iako energetski veoma jak mesec, mnoge Vodolije delovaće uspavano do 15. decembra. Skup planeta u vašoj kući podsvesti učiniće da se povučete, sumirate šta ste sve uradili tokom godine i napravite nove planove.

Ipak Mars iz vaše kuće karijere najavljuje finansijsku stabilnost. Uspeh će naročito osetiti Vodolije koji rade u većim firmama, u oblastima prava ili ekonomije ili se bave administrativnim poslovima.

Pun Mesec oko 12. decembra će doneti izazove kada su u pitanju troškovi ili ulaganja, ali i poslovi sa inostranstvom. Mnoge Vodolije će baš u ovom periodu poželeti da otpočnu svoj biznis, ali kada je reč o ulaganjima moraće dobro da razmisle.

Period od 20. i ulazak Venere u vaš znak doneće vam finansijski procvat, ali i moguća tumbanja, promene posla, želju za oslobađanjem od poslova koji vas ne ispunjavaju.

RIBE 

Horoskop Ribe
Pixabay.com

LJUBAV

Prethodni period doneo vam je konfuznije odnose, nepoverenje, možda previše fatalnosti i razočarenja. Jupiter prelazi u stabilnog Jarca 3. decembra i aktivira više stabilnosti i mira u vašem životu.

Planeta ljubavi biće lepo aspektovana i Ribe će zajedno sa partnerom praviti velike planove. Tokom prve polovine decembra imaćete jasne ciljeve, a emocije će vam biti stabilne.

U periodu od 6. do 16. decembra moguće je i ostvarenje neke vaše velike želje. Ovo će biti period blagostanja i olakšanja, uz malo vašeg truda vaša ljubav dobija novu dimenziju, a moguća su i ozvaničenja, ponude za brak.

Slobodne Ribe biće nikad raspoloženije za izlaske, druženja, a do 20. decembra mogle bi preko prijatelja da upoznaju bas ozbiljnu osobu.

Mnoge Ribe u ovom periodu mogle bi sasvim slučajno, posebno oko 14. decembra da sretnu bivšu ljubav, ili da uđete u vezu sa nekim koga dugo poznajete.

U Novu Godinu ulazimo pod uticajem meseca iz vašeg znaka, bićete posebno emotivni i romantični, a mnogim Ribama upravo i novogodišnja noć donosi ostvarenje nekog sna ili veliku iluziju.

POSAO I FINANSIJE 

Ribe čeka uzbudljiv mesec na polju emocija, ali i na polju finansija. Jupiter vas je prethodnih godinu dana učio kako da ojačate svoju ličnost, ali i kako da se predstavite u što boljem svetlu drugima.

Sada, kada bude prešao u vaše polje karijere i teškog rada i polje timskog rada, doneće s vremena na vreme stabilnost na tom polju, ali i nove načine za zaradu.

U ovom Jupiterovom procesu moguće je da ćete otpočeti nove poslove i završiti neke saradnje ili dati otkaz, a sve za vaše najviše dobro.

Početak decembra donosi stabilnost i uspeh u tajnim poslovima. Mars iz vaše kuće učenja i inostranstva otvara nove mogućnosti, uspeh kroz edukacije i poslove sa strancima. Moguće je da ćete od Ovna, Blizanca ili Vodolije dobiti veoma vrednu poslovnu ponudu, ali i mogućnost napredovanja.

Period oko Punog Meseca 12. decembra većini Riba doneće nedoumice između dva posla, ili oko saradnika, ali im se nude sjajna rešenja – posebno ukoliko rade poslove sa strancima, bave se luksuzom ili javnim poslom.

Posle 20. imaćete potrebu za povlačenjem i odmaranjem.

Dnevno/prijedor24h