U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u noći između subote i nedjelje, oko pola sata poslije ponoći, u mjestu Štulac nedaleko od Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac, poginuo je vozač „golfa“ trsteničke registracije I.B.(37) koji je, kako nezvanično saznajemo, radio kao policajac u Trsteniku, dok su njegove dvije saputnice zadobile lakše povrede.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je krećući se svojim „golfom“ prema Kraljevu vozač I.B. iz još neutvrđenih razloga udario u metalnu zaštitnu ogradu kraj puta. Od zadobijenih povreda vozač „golfa“ je na mjestu preminuo, dok su njegove saputnice, jedna sa teritorije Vrnjačke Banje, a druga sa teritorije varošice Ušće u klisuri Ibra, zbog lakših povreda i pretpljenog šoka preventivno zbrinute u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj dionici puta bio u višesatnom prekidu, a više detalja pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Izvor:ATV